Total Pageviews

Monday, 15 April 2013

SECRET BUST UP = SAMA FUNGSI MACAM MILKY G

BERMULA 21 MEI - 10 JUN 2014
SEMPENA MINGGU GAJI 
HARGA SEKOTAK RM100.00 FREE POS 
DUA KOTAK RM190.00 FREE POS SEM. 
Harga Promosi: RM120.00/kotak 
penghantaran percuma ke sem.
HARGA SABAH/SARAWAK RM125.00 FREE POS 



Secret Bust Up Pueraria Mirifica sekotak
(25 gram x 30 sachet)untuk bekalan sebulan
1 box = RM120.00


Tapi kalau beli:-
10box = RM790.00
20box = RM1480.00
penghantaran : RM15.00 Semenanjung
Sabah/Sarawak : mengikut berat

Pengumuman penting dari HQ Secret Bust Up:
Semua stok yg ada pada semua stokis berdaftar adalah SECRET BUST UP yg sudah diupgrade iaitu bahan extract GRED A.

.jadi customer tidak perlu lagi risau atau ragu-ragu untuk membeli terus dari semua stokis.. inilah adalah kerana SECRET BUST UP mempunyai dua jenis perisa buat masa ini iaitu maquiberry+soya dan soya+susu dan dua2nya adalah dijamin berkesan dan sudah diupgrade GRED A.

Harga kedua-dua jenis perisa juga akan dinaikkan kpd RM136.00 sm RM140.00 ss bermula JULAI. Nikmati harga promosi RM126.00 sm RM130.00ss dari sekarang sehingga JULAI shj. cepat-cepat dapatkan SECRET BUST UP drp stokis sah seluruh negara sebelum harga naik !

*Payudara Montok    *Punggung Padat       *Kulit Putih Gebu

PM ME FOR BEST PRICE !!!

cara order sms/whatsapp :012-3727849. EMAIL PUN BOLEH: azudanyini@gmail.com
"Kenapa bayar lebih untuk produk jenama lain yang belum terbukti berkesan, Secret Bust Up sudah TERBUKTI kerana banyak testimonial".
20 MANFAAT HEBAT SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA:-
1- Menjadikan payudara lebih padat dan berisi
2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang.
3- Menjadikan punggung bulat dan pejal 
4- Menghasilkan kulit anjal dan muda 
5- Menghasilkan kulit putih bercahaya.
6- Membantu menguatkan bahagian intimasi wanita.
7- Menyelesaikan masalah period tidak teratur 
8-  Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari.
9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari.
10- Masih memberi kesan walaupun berhenti pengambilan.
11- Menghilangkan masalah jerawat.
12- Memudarkan parut- parut hitam.
13- Menghaluskan tumit kaki merekah. 
14- Menghilangkan stretchmark & selulit.
15- Memutihkan kulit bayi bagi ibu menyusu.
16- Menguatkan kuku dan rambut.
17- Menyelesaikan masalah kulit jeragat.
18- Meningkatkan stamina.
19- Melawan radikal bebas.
20- Menghilangkan masalah dalaman wanita.
 HARGA PASARAN :RM136 .00 ( FREE POS) 
Kenapa bayar lebih untuk 1 jenis fungsi produk? anda dah beli mcm2 produk utk kulit putih? dah beli produk khusus utk payudara? kenapa bazirkan duit utk beli pelbagai jenis produk hingga habis beratus2 ringgit?

Wowww Secret Bust Up ada 8 fungsi utama dalam 1 produk utk kejelitaan wanita dari hujung rambut hingga hujung kaki :

- Payudara Montok
- Punggung Padat
- Kulit Putih Gebu
- Hilangkan stretchmark & selulit
- Vagina Ketat
- Badan Langsing
- hilangkan keputihan
- melancarkan haid

Dengan berat sekotak 750 gram, 30 peket sekotak hanya rm126 shj mmg MURAH & BERKESAN !!
harga mampu milik dan berpatutan !

SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA 25GM x 30 SACHETS
HARGA PROMOSI SEKARANG





Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
 Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
 6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
 Vitamin C
 Glutathione  campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract

Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.

~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.

~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.

~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.

~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.


Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up 
Pueraria Mirifica
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.

~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica 

~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.

~ mempengaruhi  antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.

~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.

10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN
 TERBAIK ??

1- Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !! Hanya RM126(tidak terdapat dimana-mana tawaran harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.

TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

TESTIMONI PENGGUNA SECRET BUST UP

1) Nama : Puan Wanie, dari Sungai Petani, Kedah
Pakej : 2 kotak
Jangkamasa : Dua bulan

Pengalaman Puan Wanie:
Assalamualaikum...
Saya,Pn Wanie dr Sg Petani,Kedah.Saya nak bg testimoni tentang secret bust up. Masalah saya ialah payudara saya kecil dan mulai mengendur.Keyakinan diri saya hilang dan saya risau apabila suami mula komplen.Saya telah mencuba pelbagai produk yg ada di pasaran tapi tak puas hati..sehinggalah saya terbaca di laman web tentang secret bust up..
Mulanya saya hanya ingin mencuba tanpa sebarang keyakinan.Setelah meminumnya selama 10 hari, payudara saya mulai berdenyut dan sakit bila tersentuh..Saya diberitahu oleh pihak pengedar yang ini adalah tindakbalas daripada produk tersebut.Setelah sekotak saya habiskan, bra sya mulai ketat.Payudara saya semakin tegang dan membesar.
Kini, setelah 2 bulan,saya telah menukar saiz bra saya daripada 32A ke 34C.Wow..saiz payudara sya telah membesar ke saiz yg saya idamkan.Saya dan suami amat berpuashati dgn produk ini.Tak sia-sia saya membeli ' secret bust up '..!!!!
Sekian,.testimonial saya..

2) NAMA: PUAN AISYAH TERENGGANU 
" SAYA SANGAT TERUJA DENGAN SECRET BUST UP NI. BARU HABIS SEKOTAK SAYA RASA BREAST DAH MULA NAIK DAN NAMPAK TEGANG. SEBELUM INI SAYA RASA KURANG YAKIN. SEKARANG KEYAKINAN SAYA TINGGI. SAYA JUGA MENYUSUKAN ANAK UMUR SETAHUN 4 BULAN DAN TIADA MASALAH BAGI SAYA. SUSU MAINTAIN JE. YANG BEST SAYA RASA KULIT SAYA SEMAKIN CERAH. BAWAH LENGAN SAYA JUGA TIDAK MENGGELEBIH SEPERTI DULU. TERIMA KASIH KENALKAN SAYA PRODUK YANG MEMANG TERBAIK & MAMPU MILIK". 






0 comments:

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy