Total Pageviews

Friday, 19 June 2015

CALIPH KIDS SUNNAH SUPPLEMENT

HARGA PROMO RAMADHAN: RM70.00
(PASARAN: RM80.00)


Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids.
1. Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
* Kurma
* Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* OMEGA 3
* Omega 6
3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan MALAYSIA?
YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.
5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.
6. Berapa harga Jus Caliph dan bagaimana mendapat

SARANAN PENGAMBILAN
1 hingga 3 Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 




Thursday, 11 June 2015

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE

PROMO RAMADHAN kembali!!
Nurraysa menawarkan harga yg terbaik untuk kulit anda nampak anggun & cantik sepanjang ramadhan nanti.
Tak lupa juga di pagi syawal ye.
Jangan tunggu!!
Hubungi saya segera di talian 012 3727849


TESTIMONI:




Tuesday, 9 June 2015

STOK WAJIB ADA UNTUK BULAN PUASA

SUPERICH MOCHA
RM45.00/KOTAK ( 15 SACHET)
POSLAJU RM8.00 (SEM.)
POSLAJU RM11.00 (S/S)


---------------------------------------------------------------------


Stok wajib ada untuk bulan puasa!!

Dah nak ramadhan ni.. ramai gak mummy yang nak puasa full tapi risau baby x cukup susu kan!!! risau kalau mummy puasa baby lapar.. 

Now mummy dah tak perlu risau, just amalkan minum spv satu sachet sebelum tidur, minum mocha time sahur. InshaAllah stok susu mummy penuh seharian, tawakkal & think positif, baby takkan lapar dear.

mocha dan spv complete dengan makanan sunnah. Ia memberi tenaga, menambahkan susu badan, mencergaskan minda, melapangkan fikiran, InshaAllah dengan MOCHA & SPV mummy takkan rasa runsing & keletihan.

Berminat nak try??
Pm/direct whatsapp 012 3727849

Thursday, 28 May 2015

SERUM ZWYNA KELUARAN EIDA HASAN PRETTY SHOP


Ketahui Rahsia Kenapa SERUM ZWYMA ini ramai yang nak cuba.
[✔] Menghilangkan Dagu Berlapis (Sedikit semburan)
[✔] Mengecilkan Lengan Yang Berlemak
[✔] Mengurangkan Perut Buncit
[✔] Memecahkan Lemak-lemak Berlebihan
[✔] Menghilangkan Selulit Dan Tanda Regangan
[✔] Melangsing Dan Mencantikkan Bentuk Badan
[✔] Membuang Lebihan Angin Dalam Badan
SPRAY je SERUM ZWYMA .....
Memang terbukti berkesan untuk mereka yang ada masalah seperti diatas.
Ciri-ciri dan kelebihan Produk :
~Tiada kandungan PARABEN
~Tidak berminyak dan mudah menyerap
~Boleh bawak solat kerana tiada Alkohol
~100% keluaran bumiputera ISLAM

Monday, 18 May 2015

ADARA FOUNDATION KELUARAN EIDA HASAN PRETTY SHOP

ADARA FOUNDATION
HARGA PASARAN: RM76.90

Muka lebih berseri seri dengan ADARA FOUNDATION!
Full coverage !
Tak perlu guna bedak tau.
lagi lama lagi glowing.
Flawless habis!
Yang dah merasa ADARA FOUNDATION , share sikit apa yang best sangat foundation ni?
bukan semua foundation sama je ke? Eh ye ke?
Hehehhee..


KENAPA KENA CEPAT CEPAT DAPATKAN ADARA FOUNDATION?
ᴥ Tekstur yang sangat ringan
ᴥ makin lama, makin glowing!
ᴥ tak bercapuk capuk
ᴥ Mengandungi SPF 40

ANTARA KELEBIHAN ADARA FOUNDATION :
► mencerahkan kulit
► menghilangkan parut & jerawat
► Menutup pori-pori terbuka
► Menghilangkan jeragat / bintik hitam
► Kulit lebih lembut & lembap
► Melindungi kulit dari pancaran UV





Adara Foundation 
The Million Miracle Magic Touch...
√ Teksturnya yg halus mulus
√ TIDAK BERMINYAK (berbanding foundation biasa)
√ TAHAN LAMA (up to 8 jam!)
√ RINGAN bila dipakai (seolah2 tak memakai apa2 foundation di muka) 
√ COVERAGE YANG BAGUS (muka mmg sgt2 flawless!)
√ Sesuai utk semua jenis kulit
√ Sangat best hokay!!!

KENAPA KENA CEPAT CEPAT DAPATKAN ADARA FOUNDATION?
ᴥ Tekstur yang sangat ringan
ᴥ makin lama, makin glowing!
ᴥ tak bercapuk capuk
ᴥ Mengandungi SPF 40

Tuesday, 12 May 2015

SERI DEWI MALAM SET KEPUTIHAN

Set Keputihan (Bajet)
Harga: RM153
Produk dalam Set Keputihan Bajet

1) JAMU DEWI SUCI – RM65 (12 KAPSUL)
Merapatkan / mengetatkan faraj
Mengembalikan dalaman faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
Meningkatkan kemutan
Menyerap dan mengeluarkan kotoran / keputihan / darah beku
Membersihkan pangkal rahim
Mengecutkan rahim dan batu meroyan

2) JAMU DEWI DARA – RM48 (50 KAPSUL)
Memberikan tenaga
Merawat masalah keputihan
Memecahkan angin dalam badan
Memanaskan urat-urat yang sejuk dan ngilu
Merawat sengugut
Mengecutkan dan mencuci rahim
Melancarkan peredaran darah
Membuang toksik dalam badan melalui pembuangan air besar
Meningkatkan berahi
Merawat cyst atau fibroid

3) SUSUKAN QALBU – RM40 (5 BIJI) (TIDAK BOLEH DIMAKAN)
Menyerap dan menarik keputihan
Mengeringkan faraj yang berair
Menguatkan cengkaman dinding vagina

Cara Menggunakan Set Keputihan Bajet:-
1. RAWATAN PERTAMA - 4 HARI BERSAMA JAMU DEWI SUCI Hari pertama : 
Insert/masukkan 2 kapsul dalam faraj (waktu pagi)
Cara insert / masukkan : 
Dalam keadaan mencangkung, tolak 1 kapsul ke dalam vagina dalam-dalam dan jauh sehingga hujung pangkal rahim kiri. 
Kemudian, tolak 1 kapsul lagi ke dalam vagina dalam-dalam dan jauh sehingga hujung pangkal rahim kanan. (sila lihat gambarajah di bawah)
*Tolak sedalam-dalamnya dan pastikan badan berada di dalam keadaan rehat dan bersahaja bagi mengelakkan kesukaran untuk menolak ke dalam
Makan 4 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak.
Herba yang dimasukkn ke dalam faraj akan menyerap semua lendir, air busuk dan sisa darah haid atau nifas di pangkal rahim
Hari kedua : 
Makan 2 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak.
Hari ketiga : 
Makan 2 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak
Keluarkan semula jamu yang dimasukkan pada hari pertama. Pada masa ini, bukan hanya herba yang keluar, kotoran akan keluar sekali kerana telah bergumpal dengan jamu.
Hari keempat: 
Makan 2 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak.
*Dilarang bersama selepas insert kapsul untuk proses pemulihan. Selepas 3 hari (72 jam) keluarkan sisa kapsul dari bahagian intim. Selepas dah keluarkan sisa kapsul tu baru boleh bersama dengan suami. Dan rasailah kenikmatannya. Setiap malam adalah malam pertama

2. RAWATAN KE DUA - SAMBUNG DENGAN JAMU DEWI DARA
Selepas selesai rawatan dengan JAMU DEWI SUCI, terus sambung dengan JAMU DEWI DARA pada hari ke 5 untuk rawatan dari dalam.
Makan 2 biji selepas sarapan pagi.
3. RAWATAN KE TIGA - PEMBERSIHAN SUSULAN DENGAN SUSUKAN QALBU
2 minggu selepas masukkan JAMU DEWI SUCI, bolehlah masukkan SUSUKAN QALBU untuk proses pembersihan kotoran yang di cairkan oleh JAMU DEWI DARA bagi memastikan dalaman anda bersih dan bahagian intim akan kembali seperti dara
Cara insert / masukkan : 
Dalam keadaan mencangkung, tolak 1 biji ke dalam bahagian tengah vagina.
*Tolak sedalam-dalamnya dan pastikan badan berada di dalam keadaan rehat dan bersahaja bagi mengelakkan kesukaran untuk menolak ke dalam.

* Set ini hanya untuk wanita yang sudah berkahwin SAHAJA

NAK HARGA PROMO??? PM SAYA DI NOMBOR 012-3727849 (WHATSAPP/ TELEGRAM/SMS) 

Thursday, 23 April 2015

CARA MERAWAT KEPUTIHAN

: : KUASA Pembersihan KEPUTIHAN : :

dengan RAHSIA EKSKLUSIF 3M

======================
SUPERRICH PUTERI VANILA
======================

♛ Pencucian / Pembersihan 
Mengatasi masalah senggugut, keputihan dan haid tidak teratur.

♛ Meningkatkan Kesuburan 
Menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, meneutral kandungan toksin, serta mengatasi masalah endometrosis.

♛ Menguatkan Rahim 
Menguatkan sistem imunisasi badan, otot-otot rahim dan melancarkan peredaran darah.

bahkan..

==============
PUTERI VANILLA :
==============
akan menjadikan anda memiliki...
♛ PAYUDARA MONTOK & TEGANG
♛ PUNGGUNG TERANGKAT & PEJAL
♛ FARAJ KETAT & KEBANJIRAN SEMULAJADI
♛ KULIT YANG CANTIK,GEBU & KEMERAH-MERAHAN
♛ KITARAN HAID YANG LANCAR & KETIADAAN SENGGUGUT
♛ MISS V YANG BERSIH DARIPADA KEPUTIHAN
♛ KECERGASAN BERGANDA
♛ BENTUK BADAN YANG MENGGIURKAN

Malah...
•☛ Ia merawat masalah rahim jatuh
•☛ Ia menyuburkan rahim umpama baja Gred AAAA
•☛ Ia mencegah kanser Payudara dan kanser Serviks
•☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil
•☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina
•☛ Ia mengatasi masalah keputihan
•☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar

Ada lagi..
✔ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔ Ia memudarkan jeragat
✔ Ia merawat tumit yang merekah
✔ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔ Ia memberi kecergasan berganda

============
JAMINAN PRODUK
============

100% HALAL JAKIM
100% BAHAN SEMULAJADI (TIADA BAHAN KIMIA)
100% BAHAN GRED AAA
100% KELUARAN BUMIPUTERA ISLAM
100% KILANG BERTARAF GMP & MUSLIM

=========
BERMINAT ???
=========





Kenapa keputihan terjadi ketika hamil?
- Semasa hamil, faraj kita mengandungi gula yang tinggi yang dipanggil glikogen, dan ini menggalakkan pertumbuhan kulat.
Selain itu, perubahan hormon semasa hamil juga boleh menyumbang kepada keputihan. Perubahan hormon ini akan merubah persekitaran pada kawasan faraj yang lebih mesra bakteria. Antara perubahan yang berlaku adalah perubahan keasidan (pH) pada kawasan faraj bagi mengalakkan lagi pertumbuhan bakteria ataupun kulat.

Ikuti tips di bawah apabila berlaku keputihan semasa hamil:-

1.Pakai pakaian yang longgar dan serap peluh bagi mengelakkan bakteria dari peluh berkumpul terutamanya panty.
2.Pemakaian panty liner setiap hari adalah tidak digalakkan
3.Pastikan kawasan vagina benar-benar kering setelah mandi atau membuang air kecil dan besar
4.Kurangkan makan makanan yang manis dan berkafein
5.Jangan gunakan Douche (ini dapat mengganggu keseimbangan 

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy