Total Pageviews

Monday, 19 February 2018

BEDAK WONDERS SECRETLEAF

SECRETLEAF BEDAK WONDERS

PROMOSI RM39

Memperkenalkan WondersSecretleaf dengan perlindungan UV A&B (SPF 30/PA+++), magik foundation yang membuatkan wajah anda kelihatan cerah dan gebu dengan teknologi terkini (cream to powder).

Hanya sedikit sapuan sahaja dapat menutup cela dan parut pada wajah 

Wonders Secretleaf ini mempunyai tekstur ringan seperti cream tetapi apabila diratakan pada kulit, ia akan bertukar seperti memakai bedak compact ataupun loose powder. Digunakan bersama berus atau sponge, ia sangat mudah diratakan, tidak mudah bercapuk, make up tahan lebih lama serta kesan matte-finished.

Sesuai digunakan pada bila-bila masa terutamanya waktu siang, kerana ia bukan sekadar menutup cela malah ia dapat melindungi kulit dari sinar UV berbahaya. Selain itu, Wonders Secretleaf mempunyai Minyak Argan dan Vitamin E yang dapat membantu merawat masalah kulit kusam, membantu memperbaiki struktur kulit dan melembapkan kulit wajah.


PROMOSI RM39

Kelebihan produk :
๐ŸŒธTahan lama, mudah digunakan, tidak berminyak, ringan & tidak bercapuk
๐ŸŒธFull coverage, dapat menutup cela, jerawat, parut pada wajah
๐ŸŒธKulit nampak lebih cerah & gebu
๐ŸŒธMengandungi Minyak Argan dan Vitamin E, membantu mengekalkan kelembapan kulit, merawat struktur kulit & kulit kusam
๐ŸŒธMelindungi kulit dari sinar UV A & B yang berbahaya (SPF 30/PA+++)
๐ŸŒธTiada paraben & alkohol.


๐ŸŒทIngredients : 

DIMETHICONE, MICA, TITANIUM DIOXIDE, POLYGLYCERYL-2-TRIISOSTEARATE, CAPRYLIC TRIGLYCERIDES, TALC, PEG-10 DIMETHICONE, COPERNICIA PRUNIFERA, CERA ALBA (BEESWAX), ISONONYL ISONONANOATE, DIBUTYL ADIPATE, IRON OXIDE Cl 77492, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PHYTOSTERYL HYDROXYSTEARATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, IRON OXIDE Cl 77499, IRON OXIDE Cl 77491, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTREARATE, LAURETH-7 CITRATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TRIETHANOLAMINE, ALUMINUM HYDROXIDE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, WATER, METHICONE, SODIUM LAUROYL ASPARTATE, LAURYL GLUCOSIDE, ZINC CHLORIDE




Tuesday, 13 February 2018

SECRETLEAF KOMBO 3

HARGA RM158 FREE POS SEMENANJUNG
KOMBO 3 INI TERDIRI DARIPADA:
1) Sabun Bee Venom 
2) Peptide Spot Serum 
3) Arbutin Cream 

Rugi tak cuba, tambah2 lagi bila usia dah masuk 30an, better jaga kulit muka sekarang, lambat bertindak naik jeragat..!!

APA KATA PENGGUNA?
Noraini a.
♥️Jeragat makin pudar..kulit makin cerah

Noraini I.
♥️Bekas hitam jerawat mulai pudar dan kulit muka lebih lembut dan cerah sedikit selepas saya menggunakan Secretleaf. Terbaik untuk mereka yang mencari skincare yg selamat.



_________________________________________

Lepas pakai Kombo 3 mesti pakai Sunscreen ini


harga biasa RM59.90

Secretleaf Plant Defense Whitening Sunscreen SPF 50 PA ++++ : 
๐Ÿ‘ Water based
๐Ÿ‘ Tidak berminyak atau melekit
๐Ÿ‘ Broad spectrum (melindungi dari UVA dan UVB)
๐Ÿ‘Pek besar 50 gram
๐Ÿ‘mengandungi bahan aktif dari sengkuang, delima dan aloe vera untuk menyihatkan dan mencerahkan kulit
๐Ÿ‘UV filter berkualiti tinggi untuk melindungi kulit
๐Ÿ‘Tanpa paraben
๐Ÿ‘ Tanpa alkohol
๐Ÿ‘ Boleh digunakan oleh semua peringkat umur.

.


Beza sunscreen & sunblock?

๐Ÿ‘ Sunblock dia block atau reflect sesuai utk pakai ke pantai. Sunblock selalunya nampak berminyak & putih. Sunscreen dia screen & lebih sesuai digunakan setiap hari.

๐Ÿ‘ Tekstur sunscreen lebih lembut dan ringan seperti losyen dan lebih mudah serap. 

๐Ÿ‘ Sunscreen utk waktu anda tidak memerlukan cream.

๐Ÿ‘ sunscreen sesuai pakai outdoor n. indoor.

Tips pemilihan:
๐Ÿ‘Antara Suncreen atau foundation mengandungi spf pilih salah satu sahaja
๐Ÿ‘Mereka yang kurang suka memakai mekap disarankan pakai sunscreen
๐Ÿ‘Sunscreen juga utk anak-anak yang suka bermain di luar, menjalankan aktiviti ko-kurikulum, keluar Ke pantai & lain-lain
๐Ÿ‘Sesuai juga untuk suami yg pergi keluar memancing & main golf
๐Ÿ‘Sangat sesuai utk cikgu-cikgu PJK dan ahli sukan
Paling penting bagi mereka yang mempunyai masalah jeragat penggunaan krim yang mengandungi SPF sangat diperlukan untuk melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb PUNCA JERAGAT
Dapatkan sekarang pada harga RM59.90 50g

nak order & FREE konsultan wassap akak 012 3727849 Kak Azue. 



Tuesday, 5 December 2017

ARGAN GOLD DISCOVERY SET 4 IN 1

Memperkenalkan ARGAN GOLD DISCOVERY SET RM 98 (Harga Biasa RM 127)

RM127.00 free pos semenanjung
PROMOSI! RM98.00
promosi sehingga 31 jan 2018
Mengandungi :
1. Argan Age Defense Day Cream SPF 30, PA+++ (15mL) RM 40 (NP: RM 49)
2. Argan Age Defense Night Cream (15mL) RM 30 (biasa RM 39)
3. Argan Age Defense Serum (15mL) RM 65 (biasa RM 79)
4. Argan Hydrating Cleanser (100mL) – FREE GIFT (biasa RM29.90)
    


Monday, 4 December 2017

JUALAN HUJUNG TAHUN 2017 SECRETLEAF


JUALAN HUJUNG TAHUN SECRETLEAF
 SEHINGGA 31 JAN. 2018
mesti grabbbb promosi ni, murah la sangat. 


HANYA DENGAN BEE LIV BEE VENOM BEAUTY BAR MAMPU MENJADIKAN
.
.
.
.
Kulit LEMBAP, Kedutan HILANG, Jeragat PUDAR,   Jerawat MENGECUT, Hilang PIGMENTASI, Kulit CERAH, Tona SEKATA, Perbaiki SEL KULIT ROSAK, ANTI PENUAAN. 
.
Gabungan Stem Sell Oren, Peptide Kolagen, Aloe Vera dan Vitamin E di dalam Bee-Liv 
WASAP http://www.wasap.my/ 60123727849

________________________________________________________________

Beli 3 ketul Sabun Bee Venom hanya RM105!Free Pos. 
Nak order WA akak, picit sini
http://www.wasap.my/ 60123727849

________________________________________________________________

PROMO! PEPTIDE SERUM RM79!
JIMAT RM10.90!



SECRETLEAF PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM: Tidak melekit, tidak berminyak, bebas paraben, lembut dan wangi.

TERBUKTI BERKESAN untuk 4 UTAMA dalam 1 produk: 

1. Menghilangkan PARUT
2. Mengurangkan JERAGAT
3. Menghilangkan tona tak sekata 
4. Menghilangkan garis halus penuaan
__________________________________________


PROMOSI: ARGAN OIL 50ML 
RM120 (HARGA BIASA: RM168)
JIMAT RM48!

SECRETLEAF PURE OIL SERIES 01 ORGANIC ARGAN OIL

Minyak serbaguna yang digunakan untuk awet muda, merawat jerawat, ekzema dan masalah kulit, serta menjadikan rambut berseri, senang diurus dan sihat.

_______________________________________________________


PROMOSI! RM70 (HARGA BIASA RM79)
JIMAT RM9!

FUNGSI ARBUTIN NATURAL LIGHTENING CREAM

Khusus untuk mencerahkan kulit secara efektif untuk kulit yang lebih cerah dan berseri. Krim pencerah ini mengunakan Arbutin (dari sumber tumbuhan) yang sangat berkesan dan kombinasi 5 ektrak pencerah dari mulberry root, licorice root, sophora root, diosppyros kaki leaf dan cornus kousa stem untuk memberikan kesan lebih baik.

_________________________________________________________________


SHAMPOO ARGAN OIL 
PROMOSI! RM45

SECRETLEAF ARGAN SHAMPOO
Shampoo minyak argan tanpa memerlukan kondisioner untuk rambut lebih berkilau

Rasa yang mewah, shampoo bebas sulfat dan paraben ini diperbuat dengan 97% bahan natural (menurut piawai Cosmos Eropah), bukan sahaja membersihkan, bahkan ianya juga melindungi, melembutkan rambut kering menjadikan rambut lebih berkilau, lembut dan menawan.

BAHAN-BAHANNYA:-
.
.
Minyak Argan - minyak kecantikan paling popular di dunia dan berkesan terbukti untuk memperbaiki rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
Minyak Abbysinian - berasal dari kawasan Ratu Balkis, ianya mempunyai kelebihan yang setara dengan minyak Argan untuk memelihara rambut
Ekstrak bawang dari Spain - kemajuan sains menjadikannya boleh membantu mengalakkan penumbuhan rambut dan mengurangkan rambut gugur.
.
.
.
DIFORMULASI TANPA:-
.
.
Paraben - bahan pengawet yang mungkin boleh dikaitkan dengan kanser payudara dan masalah lain
Sulphate - bahan pembuih yang boleh merengsakan kulit
Alkohol - yang boleh mengeringkan kulit dan mungkin tidak sesuai bagi sesetengah orang.

____________________________________________



ARGAN PRECIOUS LUSH LOTION 
PROMOSI! RM35
(HARGA BIASA RM49.90)


Friday, 2 June 2017

PROMOSI RAYA DARI 31 MAY SEHINGGA 1 JULAI 2017

SET JANGAN JERAGAT RAYA: KOMBO 3 ( SABUN BEE VENOM + ARBUTIN CREAM + PEPTIDE SPOT SERUM) UNTUK SEMUA JENIS KULIT 
PROMOSI RAYA: RM100 
FREE POSLAJU (SEM.) 
SABAH/SARAWAK TAMBAH RM11 
_____________________________________

PROMOSI RAYA: RM100
Dalam set ini ada:
1) color block foundation
2) Minyak argan 15ml
3) Miracle water 
set ini untuk kulit kering
________________________________
SET BIAR FLAWLESS RAYA!
PROMOSI RAYA: RM100 
dalam set ini ada:
1) color block foundation 
2) color block translucent loose powder
3) miracle water ( untuk make up remover) 
set ini untuk kulit normal dan berminyak. 
________________________________
SET KEKAL CANTIK RAYA!
PROMOSI RAYA: RM100
dalam set ini ada:-
1) sabun bee venom
2) arbutin cream 
3) whitening sunscreen spf 50
set ini sesuai untuk semua kulit. 

cara nak order whatsapp 012-3727849 (kak Azue), nanti akak reply laju - laju ye. nak sms pun bole, telegram pun boleh :)

Friday, 10 March 2017

PROMOSI PRODUK SECRETLEAF

Harga Pengenalan Produk Secretleaf
Night Cream RM49
Shampoo Argan RM49
Argan Oil 50ml RM128
Harga Pengenalan ini sehingga 15 Mei 2017.
__________________________________________


TRIAL KIT BEE VENOM SECRETLEAF
PROMOSI TRIAL KIT RM69 (HARGA BIASA: RM89)
JIMAT RM20! Promosi sehingga 7 Mei 2017


SET TRIAL KIT BEE VENOM
Ingin mencuba kesemua produk Bee Venom? Namun masih ragu - ragu... Sesuai ke tidak? Yang mana sesuai? Tak perlu risau.. Konpem tak membazir.... walaupun Trial Set.. Memadai untuk yang nak cube Set Range Bee Venom... 
Tak perlu fikir panjang dah. Nak set Besar ke? Set Trial Kit Ke? semua boleh... 

SET BEE VENOM ini terdiri daripada:
1) SABUN BEE VENOM 
2) CC CREAM BEE VENOM
3) MOISTURIZER BEE VENOM
4) PERCUMA SABUN BEE VENOM YANG BERNILAI RM49.90

harga Biasa Sabun Bee Venom RM49.90
harga Biasa CC Cream RM138
Harga Biasa Moisturiser Bee Venom RM128
                                                           Total RM315.90
kalau beli sekarang JIMAT RM35.90! ++++ percuma Sabun BEE VENOM YANG BERNILAI RM49.90!
promosi sehingga 7 Mei 2017.

SET BEE LIV BEE VENOM INI MAMPU menjadikan kulit menjadi lembap, Kedutan semakin hilang, Jeragat semakin pudar, Jerawat cepat pudar, Jerawat cepat mengecut, menghilangkan pigmentasi pada kulit, kulit lebih halus.... 

Lepas cuba Set Promosi nie, Confirm asyik nak pegang pipi je..

Bagi mereka yang selalu keluar tak risau ke? pendedahan kulit terhadap sinaran UV tanpa sebarang perlindungan. Tak elok tau sebab sinaran UV ni lah yang boleh mengakibatkan timbulnya jeragat, tona tak sekata. BEE Venom CC CREAM dengan SPF 30 sebagai UV protection ditambah pula dengan gabungan BEE VENOM BEAUTY BAR dan BEE VENOM MOISTURIZER mampu meneutralkan sel kulit rosak akibat daripada UV.

DAPATKAN SET BEE VENOM SEBAGAI ANTI PENUAAN YANG BEGITU BERKESAN... 

BERMINAT NAK CUBA? WHATSAPP 012 3727849(KAK AZUE). nanti akak reply laju laju.. 



Friday, 14 October 2016

GEL MANDIAN BIDARA BY SUFI SECRET

gel mandian bidara by sufi secret
GEL MANDIAN BIDARA GAHARU/LIMAU  (250ML)
HARGA: RM20 + RM6(SEM.)/ RM10(S/S)
ANDA TERKENA SIHIR, SANTAU, SAMPUK (3S) !!
Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara by SUFI SECRET
.
====================
Kelebihan mandian syifa Gel Bidara
====================
❁ Usaha untuk merawat dan mengelak gangguan secara semulajadi
❁ Mengurangkan perasaan cemas dan takut
❁ Meningkatkan aura
❁ Memberikan kesegaran
❁ Membantu merawat masalah kulit gatal
KHUSUS untuk merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.
DISYIFA' DAN DISYORKAN OLEH DATO' USTAZ ISMAIL KAMUS
Yg berminat whatsapp je 012 3727849 tak perlu pm inbox. 
.
DROPSHIPS & BORONG JUGA AVAILABLE ☺️

Kawal EMOSI dan CERIAKAN diri dengan GEL mandian BIDARA by SUFI SECRET
.
====================
KEBAIKAN GEL MANDIAN BIDARA
====================
✿ Berusaha dan berikhtiarlah..
✿ Mandian mandi dgn aroma terapi syifa'
✿ KHUSUS utk rawatan alternatif




CARA ORDER : WHATSAPP AKAK 012-3727849 (AZURAINI)

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy