Total Pageviews

Tuesday, 5 December 2017

ARGAN GOLD DISCOVERY SET 4 IN 1

Memperkenalkan ARGAN GOLD DISCOVERY SET RM 98 (Harga Biasa RM 127)

PROMOSI! RM98.00
Mengandungi :
1. Argan Age Defense Day Cream SPF 30, PA+++ (15mL) RM 40 (NP: RM 49)
2. Argan Age Defense Night Cream (15mL) RM 30 (biasa RM 39)
3. Argan Age Defense Serum (15mL) RM 65 (biasa RM 79)
4. Argan Hydrating Cleanser (100mL) – FREE GIFT (biasa RM29.90)
    


Monday, 4 December 2017

JUALAN HUJUNG TAHUN 2017 SECRETLEAF


mesti grabbbb promosi ni, murah la sangat. 


HANYA DENGAN BEE LIV BEE VENOM BEAUTY BAR MAMPU MENJADIKAN
.
.
.
.
Kulit LEMBAP, Kedutan HILANG, Jeragat PUDAR,   Jerawat MENGECUT, Hilang PIGMENTASI, Kulit CERAH, Tona SEKATA, Perbaiki SEL KULIT ROSAK, ANTI PENUAAN. 
.
Gabungan Stem Sell Oren, Peptide Kolagen, Aloe Vera dan Vitamin E di dalam Bee-Liv 
WASAP http://www.wasap.my/ 60123727849

________________________________________________________________

Beli 3 ketul Sabun Bee Venom hanya RM100! Free Pos. 
Nak order WA akak, picit sini
http://www.wasap.my/ 60123727849

________________________________________________________________

PROMO! PEPTIDE SERUM RM79!
JIMAT RM10.90!



SECRETLEAF PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM: Tidak melekit, tidak berminyak, bebas paraben, lembut dan wangi.

TERBUKTI BERKESAN untuk 4 UTAMA dalam 1 produk: 

1. Menghilangkan PARUT
2. Mengurangkan JERAGAT
3. Menghilangkan tona tak sekata 
4. Menghilangkan garis halus penuaan
__________________________________________

PROMOSI: ARGAN OIL 50ML 
RM120 (HARGA BIASA: RM168)
JIMAT RM48!

SECRETLEAF PURE OIL SERIES 01 ORGANIC ARGAN OIL

Minyak serbaguna yang digunakan untuk awet muda, merawat jerawat, ekzema dan masalah kulit, serta menjadikan rambut berseri, senang diurus dan sihat.

_______________________________________________________

PROMOSI! RM70 (HARGA BIASA RM79)
JIMAT RM9!

FUNGSI ARBUTIN NATURAL LIGHTENING CREAM

Khusus untuk mencerahkan kulit secara efektif untuk kulit yang lebih cerah dan berseri. Krim pencerah ini mengunakan Arbutin (dari sumber tumbuhan) yang sangat berkesan dan kombinasi 5 ektrak pencerah dari mulberry root, licorice root, sophora root, diosppyros kaki leaf dan cornus kousa stem untuk memberikan kesan lebih baik.

_________________________________________________________________

SHAMPOO ARGAN OIL 
PROMOSI! RM45

SECRETLEAF ARGAN SHAMPOO
Shampoo minyak argan tanpa memerlukan kondisioner untuk rambut lebih berkilau

Rasa yang mewah, shampoo bebas sulfat dan paraben ini diperbuat dengan 97% bahan natural (menurut piawai Cosmos Eropah), bukan sahaja membersihkan, bahkan ianya juga melindungi, melembutkan rambut kering menjadikan rambut lebih berkilau, lembut dan menawan.

BAHAN-BAHANNYA:-
.
.
Minyak Argan - minyak kecantikan paling popular di dunia dan berkesan terbukti untuk memperbaiki rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
Minyak Abbysinian - berasal dari kawasan Ratu Balkis, ianya mempunyai kelebihan yang setara dengan minyak Argan untuk memelihara rambut
Ekstrak bawang dari Spain - kemajuan sains menjadikannya boleh membantu mengalakkan penumbuhan rambut dan mengurangkan rambut gugur.
.
.
.
DIFORMULASI TANPA:-
.
.
Paraben - bahan pengawet yang mungkin boleh dikaitkan dengan kanser payudara dan masalah lain
Sulphate - bahan pembuih yang boleh merengsakan kulit
Alkohol - yang boleh mengeringkan kulit dan mungkin tidak sesuai bagi sesetengah orang.

____________________________________________


ARGAN PRECIOUS LUSH LOTION 
PROMOSI! RM35
(HARGA BIASA RM49.90)


Friday, 2 June 2017

PROMOSI RAYA DARI 31 MAY SEHINGGA 1 JULAI 2017

SET JANGAN JERAGAT RAYA: KOMBO 3 ( SABUN BEE VENOM + ARBUTIN CREAM + PEPTIDE SPOT SERUM) UNTUK SEMUA JENIS KULIT 
PROMOSI RAYA: RM100 
FREE POSLAJU (SEM.) 
SABAH/SARAWAK TAMBAH RM11 
_____________________________________

PROMOSI RAYA: RM100
Dalam set ini ada:
1) color block foundation
2) Minyak argan 15ml
3) Miracle water 
set ini untuk kulit kering
________________________________
SET BIAR FLAWLESS RAYA!
PROMOSI RAYA: RM100 
dalam set ini ada:
1) color block foundation 
2) color block translucent loose powder
3) miracle water ( untuk make up remover) 
set ini untuk kulit normal dan berminyak. 
________________________________
SET KEKAL CANTIK RAYA!
PROMOSI RAYA: RM100
dalam set ini ada:-
1) sabun bee venom
2) arbutin cream 
3) whitening sunscreen spf 50
set ini sesuai untuk semua kulit. 

cara nak order whatsapp 012-3727849 (kak Azue), nanti akak reply laju - laju ye. nak sms pun bole, telegram pun boleh :)

Friday, 10 March 2017

PROMOSI PRODUK SECRETLEAF

Harga Pengenalan Produk Secretleaf
Night Cream RM49
Shampoo Argan RM49
Argan Oil 50ml RM128
Harga Pengenalan ini sehingga 15 Mei 2017.
__________________________________________


TRIAL KIT BEE VENOM SECRETLEAF
PROMOSI TRIAL KIT RM69 (HARGA BIASA: RM89)
JIMAT RM20! Promosi sehingga 7 Mei 2017


SET TRIAL KIT BEE VENOM
Ingin mencuba kesemua produk Bee Venom? Namun masih ragu - ragu... Sesuai ke tidak? Yang mana sesuai? Tak perlu risau.. Konpem tak membazir.... walaupun Trial Set.. Memadai untuk yang nak cube Set Range Bee Venom... 
Tak perlu fikir panjang dah. Nak set Besar ke? Set Trial Kit Ke? semua boleh... 

SET BEE VENOM ini terdiri daripada:
1) SABUN BEE VENOM 
2) CC CREAM BEE VENOM
3) MOISTURIZER BEE VENOM
4) PERCUMA SABUN BEE VENOM YANG BERNILAI RM49.90

harga Biasa Sabun Bee Venom RM49.90
harga Biasa CC Cream RM138
Harga Biasa Moisturiser Bee Venom RM128
                                                           Total RM315.90
kalau beli sekarang JIMAT RM35.90! ++++ percuma Sabun BEE VENOM YANG BERNILAI RM49.90!
promosi sehingga 7 Mei 2017.

SET BEE LIV BEE VENOM INI MAMPU menjadikan kulit menjadi lembap, Kedutan semakin hilang, Jeragat semakin pudar, Jerawat cepat pudar, Jerawat cepat mengecut, menghilangkan pigmentasi pada kulit, kulit lebih halus.... 

Lepas cuba Set Promosi nie, Confirm asyik nak pegang pipi je..

Bagi mereka yang selalu keluar tak risau ke? pendedahan kulit terhadap sinaran UV tanpa sebarang perlindungan. Tak elok tau sebab sinaran UV ni lah yang boleh mengakibatkan timbulnya jeragat, tona tak sekata. BEE Venom CC CREAM dengan SPF 30 sebagai UV protection ditambah pula dengan gabungan BEE VENOM BEAUTY BAR dan BEE VENOM MOISTURIZER mampu meneutralkan sel kulit rosak akibat daripada UV.

DAPATKAN SET BEE VENOM SEBAGAI ANTI PENUAAN YANG BEGITU BERKESAN... 

BERMINAT NAK CUBA? WHATSAPP 012 3727849(KAK AZUE). nanti akak reply laju laju.. 



Friday, 14 October 2016

GEL MANDIAN BIDARA BY SUFI SECRET

gel mandian bidara by sufi secret
GEL MANDIAN BIDARA GAHARU/LIMAU  (250ML)
HARGA: RM20 + RM6(SEM.)/ RM10(S/S)
ANDA TERKENA SIHIR, SANTAU, SAMPUK (3S) !!
Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara by SUFI SECRET
.
====================
Kelebihan mandian syifa Gel Bidara
====================
❁ Usaha untuk merawat dan mengelak gangguan secara semulajadi
❁ Mengurangkan perasaan cemas dan takut
❁ Meningkatkan aura
❁ Memberikan kesegaran
❁ Membantu merawat masalah kulit gatal
KHUSUS untuk merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.
DISYIFA' DAN DISYORKAN OLEH DATO' USTAZ ISMAIL KAMUS
Yg berminat whatsapp je 012 3727849 tak perlu pm inbox. 
.
DROPSHIPS & BORONG JUGA AVAILABLE ☺️

Kawal EMOSI dan CERIAKAN diri dengan GEL mandian BIDARA by SUFI SECRET
.
====================
KEBAIKAN GEL MANDIAN BIDARA
====================
✿ Berusaha dan berikhtiarlah..
✿ Mandian mandi dgn aroma terapi syifa'
✿ KHUSUS utk rawatan alternatif




CARA ORDER : WHATSAPP AKAK 012-3727849 (AZURAINI)

Thursday, 13 October 2016

KRIM JELITA MEKAR SEMILU

BERMINAT??? SILA WHATSAPP AKAK 012-3727849

Sekali lagi diumumkan produk Krim Mutiara(the best seller) Mekar Semilu telah tukar nama Krim Jelita..
.
Krim Jelita Menggantikan Krim Mekar Sutra
Perbezaan Krim Jelita adalah Penambahan Vitamin E & Serbuk Mutiara
Penambahan Vitamin E
Penambahan Extra Serbuk Mutiara.

šŸ”µKrim Merawat bagi semua masalah kulit
šŸ”µSesuai merawat kulit normal@Jeragat@Jerawat@Parut@sensitive@kulit kusam
šŸ”µSesuai digunakan siang & malam
šŸ‘‰Boleh guna bila bila sangat flexible
1 botol tahan hampir 2 bulan
šŸ”µBagi yang kulit cepat berpeluh boleh guna waktu malam sahaja
šŸ”µBagi kulit yang tak peluh boleh guna siang petang malam
šŸ”µMencerahkan kulit
šŸ”µGlowingkan kulit
šŸ”µMengecilkan Liang roma yang terbuka
šŸ”µMenyingkirkan sel kulit mati
šŸ”µAnti penuaan
šŸ‘‰šŸ”µBagi kulit jerawat teruk pakai siang malam nanti dah kurang jerawat baru pakai malam sahaja
Kulit nampak pink pink gitu
šŸ”µTidak mengelupas
šŸ”µDuduk lah tengah panas tak pedih dan sangat best sekali
šŸ”µMelindungi kulit daripada terbakar kesan aktiviti luar 
šŸ‘halal

šŸ‘‰Mesra Solat 

krim jelita mekar semilu
Krim Jelita Mekar Semilu


Thursday, 10 March 2016

Ikhtiar Hamil dengan Produk Superich Puteri Vanilla Eida Hasan Pretty Shop

Alhamdulillah lg good news!
Memula dia saje nk pekena..konon nk ckp daku yg salah bg dia cuba produk ni..sekali nk nyakat je.
Rupanya dia nk share good news..
Allhamdulillah
Syukur
Dia dah pregnant!
.
Beliau haritu consume 2 spv hazelnut
Masalah dia haritu rahim turun
Usaha anak kedua tak lekat2
Sampai try spv.. Alhamdulillah.
.
Masa proses pemulihan. Dia rasa pinggang mcm nk patah. Bila dah ok.. dah subur.. Alhamdulillah dah lekat.
.
.
.
Best kan? Usaha tanpa jemu ye..inshaaAllah kami suggest produk terbaik!

________________________________________________________________

KELEBIHAN Puteri Vanila
.
✔ Menyuburkan rahim 
✔ mencegah kemandulan terutamanya yang sukar hamil
✔ Memberikan keadaan rahim yang beralkali membentuk persenyawaan di antara benih suami dan isteri
✔ Memberi tenaga kepada wanita yang sering letih
✔ Mengawal lemak dan membuang toksin di perut
✔ Membuang darah kotor
✔ Membantu penyembuhan dan mengelakkan masalah rahim
✔ Lawas buang air besar
✔ Period teratur 


Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy