Total Pageviews

Friday, 23 March 2018

PERBEZAAN SET ARGAN GOLD DISCOVERY DENGAN SET BEE VENOM

INI SET ARGAN DISCOVERY GOLD ( 4 IN 1)


HARGA PROMO:RM100 (FREE POS SEM.) 
promosi sehingga 31 Mei 2018
HARGA BIASA: RM127.00

DALAM SET INI ADA 4 ITEM, IAITU:-
1) Argan Cleanser 
2) Argan Day Cream (SPF 30)
3) Argan Nite Cream
4) Argan Serum 

Untuk kulit jenis apa?
- Kalau kulit muka jenis KERING & TIDAK BERMAYA, anda harus memilih SET ARGAN GOLD DISCOVERY... malah sangat sesuai untuk yang berumur kerana formula terkini untuk Awet Muda & melambatkan penuaan kulit. 

- Kulit kering, sensitif dan kusam.
- Kulit belum jeragat, belum bermasalah kulit. Sesuai semua peringkat umur

- Bahan-bahan yang terbukti untuk menjaga kulit dari pencemaran alam sekitar yang boleh menyebabkan kulit menjadi kuning, pudar, penuaan pra matang dan jeragat.

Kalau nak supaya TAK KENA masalah akan datang, pakai yang ni Argan Gold Discovery Set melindungi kulit.

___________________________________________________________________________

SET BEE VENOM DISCOVERY SET (4 IN 1) ;trial size (saiz kecik 3 ke 5 gram)


PROMO: RM80
PROMOSI TAMAT 1 APRIL 2018
HARGA BIASA: 89

Set ini mengandungi 4 item iaitu:-
1) Sabun muka bee venom
2) CC Cream
3) Moisturiser, 
4) Sleep mask 
5) sample Wonders foundation (macam bedak muka)

Set ini untuk siapa?
- kombinasi untuk 2 utama iaitu jeragat dan awet muda BERASASKAN bee venom.


==================================
KEBAIKAN BEE VENOM DISCOVERY SET
==================================
- Membantu menghilangkan jeragat 
- Menghilangkan jerawat 
- Menghilangkan parut 
- Meremajakan kulit 
- Membantu kulit awet muda 
- Menutup lubang pori yang terbuka 
- Menggebu dan menghaluskan kulit 
- Meratakan tona kulit 
- Mengurangkan minyak pada wajah
- Mengurangkan kulit kusam 

Sesuai untuk kali pertama nak cuba. 

TAK MEROSAKKAN MUKA SEKIRANYA ANDA BERHENTI MEMAKAI PRODUK SECRETLEAF. 





Wednesday, 21 March 2018

SECRETLEAF; PROMOSI KOMBO 3, FREE GLOWING SKIN TONIC

PROMOSI: RM130
FREE POSLAJU (SEM.) 
FREE SEBOTOL GLOWING SKIN TONIC (PRODUK BARU SECRETLEAF)

Tambah lah Secretleaf Glowing Skin Tonic diformulasi dengan 5% glycolic acid yang dengan lembut membuang sel kulit mati, menyerlahkan kulit baru yang glowing

Ianya juga mengandundungi beberapa ekstrak tumbuhan lain seperti Witch Hazel extract, Bengkoang extract dan Aloe Vera extract, untuk, pada masa yang sama, mengurangkan minyak berlebihan dari kulit, menenangkan, melembapkan dan mencerahkan kulit.

Active ingredients :
😍 5% Glycolic acid
😍 Hamamelis virginiana (Witch Hazel extract)
😍 Aloe barbadensis (Aloe Vera juice extract)
😍 Pachyrrhizus Erosus root extract (Bengkoang extract)

Cara guna Glowing Skin Tonic:
Lembapkan cotton pad dengan tonik ini dan ratakan di seluruh muka dan leher. Lakukan patch test sebelum penggunaan pertama. 
Boleh digunakan malam atau siang. Digunakan 2 atau 3 kali seminggu.

Secretleaf Glowing Skin Tonic akan menghilangkan sel kulit mati secara selamat. 
pastikan anda menggunakan sunscreen atau krim SPF sebagai rutin terakhir selepas menggunakannya.

Secretleaf Glowing Skin Tonic khusus untuk mereka 
yang memerlukan hasil yang lebih cepat untuk mencerahkan kulit, 
menghilangkan jeragat - 

menjadikan kulit lebih cerah dan glowing....

NAK ORDER? WASSAP AKAK 012-3727849 (KAK AZUE) 

PROMOSI SEHINGGA 31 MEI 2018. 

TESTIMONI:





Cara Penggunaan set KOMBO 3:-
Langkah pertama : Gunakan sabun Beeliv Bee Venom Beauty Bar 2 kali sehari

Langkah kedua :Sapukan Peptide Perfection Spot Serum di kawasan yang bermasalah sahaja dahulu. Apabila kulit kembali sekata, Peptide Perfection Spot Serum boleh digunakan di seluruh kawasan wajah.

Langkah ketiga : Selepas sabun, sapukan Arbutin Natural Lightening Cream pada waktu malam. Gunakan juga pada waktu siang sekiranya jeragat anda agak teruk atau untuk kesan yang lebih cepat.

Wednesday, 7 March 2018

LIPMATTE BY SECRETLEAF


PROMOSI: RM39
HARGA BIASA: RM60 
.
Lip Matte Secretleaf.
.
Formulasi :
.
~♥~ Hyaluronic Acid
~♥~ Vitamin E
~♥~ Argan Oil
.
πŸ’„ Tidak mengeringkan bibir anda.
πŸ’„ Melembapkan bibir anda secara semula jadi.
πŸ’„ Tahan lama.
πŸ’„ Ringan.
πŸ’„ Sesuai digunakan peringkat kanak2 hingga dewasa.
πŸ’„ Warna so sexy.

NOTA :- Sesuai juga untuk dijadikan blusher sebagai pelengkap Make up anda.






nak order? wassap 012-3727849 (kak Azue) ... nanti akak reply laju laju ye :)

Friday, 23 February 2018

PROMOSI SECRETLEAF SEMPENA CHINESE NEW YEAR 2018

GEMBIRAKAN TAHUN BaRU Cina dengan promosi ini !!!

SEHINGGA 28 Februari. Ini *PROMOSI SEMPENA CHINESE NEW YEAR* special untuk sis. 



SET A: PROMOSI RM190 FREE POS!
JIMAT RM56!
- Beli Kombo 3 + Day Cream Spf 30 + Lipmatte . 
*** Oily Skin freckles dull pigmentation.
Dalam Set ini ada:
1) Kombo 3 untuk kulit jeragat, kusam 
2) Sunscreen Argan SPF30
3) Lipmatte 

Promosi sehingga 28 Feb. 2018. 

nak order wassap akak 012 3727849 (Kak Azue).

Monday, 19 February 2018

BEDAK WONDERS SECRETLEAF

SECRETLEAF BEDAK WONDERS

PROMOSI RM39


Memperkenalkan Wonders Secretleaf dengan perlindungan UV A&B (SPF 30/PA+++), magik foundation yang membuatkan wajah anda kelihatan cerah dan gebu dengan teknologi terkini (cream to powder).

Hanya sedikit sapuan sahaja dapat menutup cela dan parut pada wajah 

Wonders Secretleaf ini mempunyai tekstur ringan seperti cream tetapi apabila diratakan pada kulit, ia akan bertukar seperti memakai bedak compact ataupun loose powder. Digunakan bersama berus atau sponge, ia sangat mudah diratakan, tidak mudah bercapuk, make up tahan lebih lama serta kesan matte-finished.

Sesuai digunakan pada bila-bila masa terutamanya waktu siang, kerana ia bukan sekadar menutup cela malah ia dapat melindungi kulit dari sinar UV berbahaya. Selain itu, Wonders Secretleaf mempunyai Minyak Argan dan Vitamin E yang dapat membantu merawat masalah kulit kusam, membantu memperbaiki struktur kulit dan melembapkan kulit wajah.


PROMOSI RM39

Kelebihan produk :
🌸Tahan lama, mudah digunakan, tidak berminyak, ringan & tidak bercapuk
🌸Full coverage, dapat menutup cela, jerawat, parut pada wajah
🌸Kulit nampak lebih cerah & gebu
🌸Mengandungi Minyak Argan dan Vitamin E, membantu mengekalkan kelembapan kulit, merawat struktur kulit & kulit kusam
🌸Melindungi kulit dari sinar UV A & B yang berbahaya (SPF 30/PA+++)
🌸Tiada paraben & alkohol.


🌷Ingredients : 

DIMETHICONE, MICA, TITANIUM DIOXIDE, POLYGLYCERYL-2-TRIISOSTEARATE, CAPRYLIC TRIGLYCERIDES, TALC, PEG-10 DIMETHICONE, COPERNICIA PRUNIFERA, CERA ALBA (BEESWAX), ISONONYL ISONONANOATE, DIBUTYL ADIPATE, IRON OXIDE Cl 77492, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, PHYTOSTERYL HYDROXYSTEARATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, IRON OXIDE Cl 77499, IRON OXIDE Cl 77491, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTREARATE, LAURETH-7 CITRATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TRIETHANOLAMINE, ALUMINUM HYDROXIDE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, WATER, METHICONE, SODIUM LAUROYL ASPARTATE, LAURYL GLUCOSIDE, ZINC CHLORIDE


ini pakej cantik yang jimat
Lipmatte harga biasa RM69.

sekarang promosi.

Tuesday, 13 February 2018

SECRETLEAF KOMBO 3

HARGA RM158 FREE POS SEMENANJUNG
KOMBO 3 INI TERDIRI DARIPADA:
1) Sabun Bee Venom 
2) Peptide Spot Serum 
3) Arbutin Cream 

Rugi tak cuba, tambah2 lagi bila usia dah masuk 30an, better jaga kulit muka sekarang, lambat bertindak naik jeragat..!!

APA KATA PENGGUNA?
Noraini a.
♥️Jeragat makin pudar..kulit makin cerah

Noraini I.
♥️Bekas hitam jerawat mulai pudar dan kulit muka lebih lembut dan cerah sedikit selepas saya menggunakan Secretleaf. Terbaik untuk mereka yang mencari skincare yg selamat.



_________________________________________

Lepas pakai Kombo 3 mesti pakai Sunscreen ini


harga biasa RM59.90

Secretleaf Plant Defense Whitening Sunscreen SPF 50 PA ++++ : 
πŸ‘ Water based
πŸ‘ Tidak berminyak atau melekit
πŸ‘ Broad spectrum (melindungi dari UVA dan UVB)
πŸ‘Pek besar 50 gram
πŸ‘mengandungi bahan aktif dari sengkuang, delima dan aloe vera untuk menyihatkan dan mencerahkan kulit
πŸ‘UV filter berkualiti tinggi untuk melindungi kulit
πŸ‘Tanpa paraben
πŸ‘ Tanpa alkohol
πŸ‘ Boleh digunakan oleh semua peringkat umur.

.


Beza sunscreen & sunblock?

πŸ‘ Sunblock dia block atau reflect sesuai utk pakai ke pantai. Sunblock selalunya nampak berminyak & putih. Sunscreen dia screen & lebih sesuai digunakan setiap hari.

πŸ‘ Tekstur sunscreen lebih lembut dan ringan seperti losyen dan lebih mudah serap. 

πŸ‘ Sunscreen utk waktu anda tidak memerlukan cream.

πŸ‘ sunscreen sesuai pakai outdoor n. indoor.

Tips pemilihan:
πŸ‘Antara Suncreen atau foundation mengandungi spf pilih salah satu sahaja
πŸ‘Mereka yang kurang suka memakai mekap disarankan pakai sunscreen
πŸ‘Sunscreen juga utk anak-anak yang suka bermain di luar, menjalankan aktiviti ko-kurikulum, keluar Ke pantai & lain-lain
πŸ‘Sesuai juga untuk suami yg pergi keluar memancing & main golf
πŸ‘Sangat sesuai utk cikgu-cikgu PJK dan ahli sukan
Paling penting bagi mereka yang mempunyai masalah jeragat penggunaan krim yang mengandungi SPF sangat diperlukan untuk melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb PUNCA JERAGAT
Dapatkan sekarang pada harga RM59.90 50g

nak order & FREE konsultan wassap akak 012 3727849 Kak Azue. 



Tuesday, 5 December 2017

ARGAN GOLD DISCOVERY SET 4 IN 1

Memperkenalkan ARGAN GOLD DISCOVERY SET RM 98 (Harga Biasa RM 127)

RM127.00 free pos semenanjung
PROMOSI! RM98.00
promosi sehingga 31 jan 2018
Mengandungi :
1. Argan Age Defense Day Cream SPF 30, PA+++ (15mL) RM 40 (NP: RM 49)
2. Argan Age Defense Night Cream (15mL) RM 30 (biasa RM 39)
3. Argan Age Defense Serum (15mL) RM 65 (biasa RM 79)
4. Argan Hydrating Cleanser (100mL) – FREE GIFT (biasa RM29.90)
    


Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy