Total Pageviews

Tuesday, 25 August 2015

SEMUA PRODUK NURRAYSYA BEAUTY ADA PROMOSI

PROMOSI!   PROMOSI!  PROMOSI!
SEHINGGA 5 SEPT. 2015
NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1 
BELI, JIMAT & BERKESAN HARGA OFFER RM145.00
FREE POS!!!
JIMAT RM52.00

HARGA BIASA:
1) Sabun RM70
2) Serum RM39
3) Whitening Spray RM49
4) UV Cream RM39
** Kulit muka bermasalah!!!.. 
Jerawat
Jeragat
Muka berparut
Kulit Berminyak
Ekzema

Cadangan untuk menyelesaikannya:- 
guna lah SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. 
Walau pun duduk dirumah sekali pun kita kena jaga wajah kita... Tidak salah kalau kita mencuba demi kebaikan wajah kita...
✔ Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak2
✔ 100% tanpa bahan kimia
✔ 100% dibuat dari bahan semulajadi
✔ Bertahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)

1. Nurraysa Colagen Soap
Fungsi :-
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap
Cara Penggunaan :-
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.
Kandungan :-
- Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.
#KKM NOT 140801534K

2. Miracle Whitening Spray
Fungsi :-
✔ Memutih 
✔ Mencerah
✔ Menegang
✔ Menutup liang-liang roma
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah

Cara Penggunaan :-
- Selepas Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka.
Kandungan :-
- Distilled Water, Bifidobacterium Bifidum, Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol, Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic Asid, Malus Domestica.
#KKM NOT 140801537K

3. Treatment Serum
Fungsi : -
- Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
Cara Penggunaan :-
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
Kandungan :-
RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.
#KKM NOT 140801535K

4. UV Krim
Fungsi :-
- Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.
Cara Penggunaan :-
Selepas menggunakan Serum, sapu UV Krim ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.

Kandungan UV Cream:-
SF 1632, 
SF 1642, 
Silsoft 034, 
Ti O2-as-61d, 
Yellow rs 112d, 
Red afs 112d, Mica, 
Td 50ab, Ss 4267, 
Sf 1202, Transparmer.
#KKM NOT 140801536K

LANGKAH PENGGUNAAN :-

Siang :-
Nurraysa Colagen Soap ☞ Treatment Serum ☞ UV Krim

Malam :-
Nurraysa Colagen Soap ☞ Treatment Serum ☞ Miracle Whitening Spray


Testimoni:



Akak ni guna 2 mggu sabun.
Pastu guna set smpai skrg...dh 2bln lebih...
Sekarang ada PROMO MERDEKA blh cuba sabun atau set combo..
Sambil guna sambil merawat...












_________________________________________________________________
PROMOSI COMBO: SABUN + TRIAL SET RM100 
FREE POS SEMENANJUNG

JIMAT RM50!!!

KALAU NAK BELI SABUN SAHAJA:
Nurraysa Colagen Soap
Fungsi :-
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap
Cara Penggunaan :-
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.
Kandungan :-
- Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.
#KKM NOT 140801534K

CARA NAK BELI.... SILA WHATSAPP/SMS/TELEGRAM 012-3727849 (AZURAINI)
SAYA AKAN REPLY LAJU LAJU

Thursday, 13 August 2015

PROMOSI PAKEJ GLOWING GORGEOUS (SKINRICH + CB769 + ADARA FOUNDATION)

SALE! SALE! SALE!
PROMOSI BULAN OGOS: 
RM250 + POSLAJU RM7.00 (SEM.)/ SABAH/SARAWAK RM10.00

ANDA JIMAT RM11.90 JIKA BELI SEKARANG!
PROMOSI PAKEJ GLOWING GORGEOUS (GG)

#SkinRich + #CB769 + #AdaraFoundation 

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI!!!

Whatsapp "GG" KE 012 372 7849 untuk dapatkan TAWARAN HEBAT ini sebelum 31 OGOS 2015!!!

✔ SkinRich bertindak cuci darah!
✔ Crystal Beauty 769 bertindak membuang sel kulit mati yang menjengkelkan!
✔ Adara Foundation bertindak menutup cela pada wajah serta merta!

Whatsapp "GG" KE 012 372 7849 untuk dapatkan TAWARAN HEBAT daripada kami!!

Khas buat anda yang mengalami masalah kulit seperti KUSAM, JERAWAT, JERAGAT, KERING, GELAP dan TIDAK BERMAYA...
Hasil gabungan formula LUAR BIASA berasaskan 3 PRODUK HEBAT! 

3 Kehebatan #SkinRich:
✔ Membuang toksin dalam darah
✔ Menjadikan kulit lebih anjal, cerah, gebu & awet muda
✔ Mempunyai formula cuci darah

3 Kehebatan #CB769:
✔ Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah
✔ Mengatasi masalah jerawat & jeragat
✔ Menghilangkan parut degil 

3 Kehebatan #Adara:
✔ 100% super glowing menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
✔ UV Protection, SPF40 

✔ Ringan, selesa & tahan lama sehingga 8-12 jam

TESTIMONI 1:
[KAWAN LAMA SAMPAI TAK KENAL]
.
Teman udah kabor dah.. tak caye.. betoi la ni.. teman tak tipu.. bukan sorang aje yang guna dapat kesan mabeles macam ni.. penyudahnya kak Nana (Ratna Lubna) terpaksa juga jadi pengedar EHPS..dah tu..cikgu2 kat sekolah kak nana dah jelly tgk kak nana makin lama makin muda.. ni takde lain la ni.. EHPS jugek yang salah.. punca kak nana huru hara..haha.. 
.
Tahniah!! Kak nana.. dari pemalu.. kini terpaksa jadi peniaga.. disebabkan beliau dah jadi testimoni bergerak.. Paling tak tahan..kawan lama sampai tak kenal. Punya la awets muda.. dah macam anak dara balik dah kannn..

Alhamdulillah..sebenarnya saaangat ramai yang berpuas hati.. tak perlu berhabis beribu ringgit sebulan.. kita nyer maintenance kita tak tinggi pun..tak sampai ribu ringgit pun.. produk kita kualiti memang dijaga kerana kita berniaga sebab nak selesaikan masalah orang..bukan untuk dapatkn duit atau income semata. Jom cuba pakej GG.

TESTIMONI 2:
 [BETUL KE BETUL NI???]

Bukan ecobaaannn...tapi betul betul kejadian la ni...sebelum.beliau mengenali produk kami..macam tu lah wajah beliau.. dah 3 tahun kak pah (Sharifah Syazlinda) bersama EHPS.. 

Dan kini terpaksa jadi stokis.. sebab huru hara ..produk asyik habis je..mana tidaknya..mana2 tempat yang beliau pergi mesti akan tanya produk apa pakai..mulussss sangat wajah tu..gebu plak tu.. sekali kak pah demo calit kat pipi customer..tadaaa transform.. tu baru test calit mencalit je tu..belum lagi pakai secara konsisten.. 
.
Jika dulu.. kak pah dah pakai pondeseng (foundation) pun still gitu juga mukanya.. jangan tak tahu.. pic yg before tu dah pakai bedak dan lipstik tau.. tapi macam tak pakai pun.. sebab kulit tak sekata.. 
.
Syukur sekarang beliau la yang paaaling suka selfie dalam team kami.. kami panggil kak pah ratu selfie..hikhik.. bila skin dah ok..kita lebih yakin..
.
Kak pah kini jauhhhh nampak lebih muda berbanding usia sebenar..Alhamdulillah..'Jom cuba.. Pakej Glowing Gojez.

TESTIMONI 3:
SHAFIZAH:
[MENUNGGU HARI BAHAGIA]

Alhamdulillah.. setelah mengamalkan Pakej Glowing Gorgeous.. beliau dah mampu tersenyum..tinggal sikit2 bekas.. nanti mak andam touch up dah ok dah..
.
Bulan September ni beliau dah nak dirikan rumahtangga dengan insan tersayang.. Tahniah buat beliau.. gigih untuk konsisten.. 
Boleh perhatikan..sebelum mengamalkan pakej ini.. beliau mempunyai alahan di wajah yg agak teruk.. kalau terkenang pasti mengalir air mata..Syukur Alhamdulillah.. Allah permudahkan urusan beliau...Syukur Ya Allah.. saya tumpang happy..


TESTIMONI 4:-

KAK INTAN..
[TRANSFORMASI MUDA]


Weeewittt.. hai cik adek.. boleh berkenalann...dalam hati..alamak.. ada budak lelaki ngorat la pulak.. ingat anak dara ke hapa.. hellooo.. I dah anak 4 org okayy..









TESTIMONI 5:






















CARA PEMBELIAN:- 

SILA BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH:-

1) MAYBANK ( NO AKAUN :564070236240) NAMA: AZURAINI ABD RAHMAN

ATAU, 

2) CIMB BANK ( NO AKAUN: 7601087087) NAMA: AZURAINI ABD RAHMAN


3) Sila masukkan e-mail saya iaitu, azudanyini@gmail.com di ruang e-mail penerima semasa pembayaran dilakukan. 

SELEPAS BUAT PEMBAYARAN SILA SMS/WHASTAPP KE NO TELEFON SAYA: 012- 3727849
*SEBUTKAN NAMA PRODUK DAN KUANTITI 
* BAGI NAMA DAN ALAMAT LENGKAP UNTUK URUSAN POSLAJU.

CARA PENGHANTARAN: 
Barang akan dihantar melalui Pos Laju Malaysia. 
No. telefon customer servis pos laju: 1300 300 300. 

Kalau barang tak sampai call no. ni  dan bagi tracking No.

Monday, 10 August 2015

ADARA FOUNDATION, SKINRICH, CRYSTAL BEAUTY 769 KELUARAN EIDA HASAN PRETTY SHOP


Biar gambar berbicara.. ce tengok gambar tu.. pic sebelum.. skin nampak tona x sekata dan warna agak kelabu.. sebab apa? sebab cuaca.. sebab ada part yang mudah gelap.. sbb sinar UV.. Pada awalnya beliau hanya amalkan Adara Foundation & skinirch.. dah cun dah.. gebus dah.. sekali bila amalkan CB769, skin terus jd glowing.. awets muda.. haaa.. ni tak main laaa 360 hokehh. original mari.. Alhamdulillah..

Sambil lebih yakin.. cantik untuk suami.. berbunga-bunganya hati bila setiap hari suami puji.. siap cemburu lagi you allss.. sebab wifenya nampak jauh lebih muda.

#AdaraSkinRichCB769
#PeliharaAnugerahAllah
#CantikUntukSuami



Friday, 3 July 2015

IZEARA SLIM ENOT

IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL SLIM DIET & SLIM DETOX

HOT ITEM IN THE MARKET !!
KURUS SECARA SIHAT SEBELUM RAYA !!

IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL
SLIM DIET & SLIM DETOX




HARGA ASAL : RM299.00
HARGA PROMOSI : RM199.00
POSLAJU :
SEM PERCUMA
SS RM 5

FREE GIFTS :
6 INCH BODY SERUM 200ML IZEARA X 1 BERNILAI RM 89.00
6 INCH BODY SOAP IZEARA X 1 BERNILAI RM 49.90

KANDUNGAN IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL :
Formula apple stem cell,
garcinia cambogia, 
seaweed, 
green tea, 
lime extract,
vitamin C, 
makanan sunnah terbaik dunia

KELEBIHAN IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL : 
Membakar lebih kalori tanpa senaman.
100% formula bahan semulajadi
Berkesan dalam masa 7 hari
Selamat untuk diambil. Tiada bahan terlarang.
Kulit menjadi lebih putih,gebu dan halus.

CARA PENGAMBILAN IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL :
(1 botol slim diet & 1 botol slim detox)
- minum 1 sudu SLIM DIET serta 2 gelas air wktu pagi
- minum 1 sudu SLIM DETOX serta 2 gelas air sblm tidur waktu malam.
**********************
AMALAN TERBAIK
- minum air 2 liter sehari utk membantu proses penyingkiran toksin

- makan epal hijau & minum air lemon






















Friday, 19 June 2015

CALIPH KIDS SUNNAH SUPPLEMENT

HARGA PROMO RAMADHAN: RM70.00
(PASARAN: RM80.00)


Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids.
1. Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
* Kurma
* Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* OMEGA 3
* Omega 6
3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan MALAYSIA?
YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.
5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.
6. Berapa harga Jus Caliph dan bagaimana mendapat

SARANAN PENGAMBILAN
1 hingga 3 Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 




Thursday, 11 June 2015

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE

PROMO RAMADHAN kembali!!
Nurraysa menawarkan harga yg terbaik untuk kulit anda nampak anggun & cantik sepanjang ramadhan nanti.
Tak lupa juga di pagi syawal ye.
Jangan tunggu!!
Hubungi saya segera di talian 012 3727849


TESTIMONI:




Tuesday, 9 June 2015

STOK WAJIB ADA UNTUK BULAN PUASA

SUPERICH MOCHA
RM45.00/KOTAK ( 15 SACHET)
POSLAJU RM8.00 (SEM.)
POSLAJU RM11.00 (S/S)


---------------------------------------------------------------------


Stok wajib ada untuk bulan puasa!!

Dah nak ramadhan ni.. ramai gak mummy yang nak puasa full tapi risau baby x cukup susu kan!!! risau kalau mummy puasa baby lapar.. 

Now mummy dah tak perlu risau, just amalkan minum spv satu sachet sebelum tidur, minum mocha time sahur. InshaAllah stok susu mummy penuh seharian, tawakkal & think positif, baby takkan lapar dear.

mocha dan spv complete dengan makanan sunnah. Ia memberi tenaga, menambahkan susu badan, mencergaskan minda, melapangkan fikiran, InshaAllah dengan MOCHA & SPV mummy takkan rasa runsing & keletihan.

Berminat nak try??
Pm/direct whatsapp 012 3727849

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy