Total Pageviews

Thursday, 10 March 2016

Ikhtiar Hamil dengan Produk Superich Puteri Vanilla Eida Hasan Pretty Shop

Alhamdulillah lg good news!
Memula dia saje nk pekena..konon nk ckp daku yg salah bg dia cuba produk ni..sekali nk nyakat je.
Rupanya dia nk share good news..
Allhamdulillah
Syukur
Dia dah pregnant!
.
Beliau haritu consume 2 spv hazelnut
Masalah dia haritu rahim turun
Usaha anak kedua tak lekat2
Sampai try spv.. Alhamdulillah.
.
Masa proses pemulihan. Dia rasa pinggang mcm nk patah. Bila dah ok.. dah subur.. Alhamdulillah dah lekat.
.
.
.
Best kan? Usaha tanpa jemu ye..inshaaAllah kami suggest produk terbaik!

________________________________________________________________

KELEBIHAN Puteri Vanila
.
✔ Menyuburkan rahim 
✔ mencegah kemandulan terutamanya yang sukar hamil
✔ Memberikan keadaan rahim yang beralkali membentuk persenyawaan di antara benih suami dan isteri
✔ Memberi tenaga kepada wanita yang sering letih
✔ Mengawal lemak dan membuang toksin di perut
✔ Membuang darah kotor
✔ Membantu penyembuhan dan mengelakkan masalah rahim
✔ Lawas buang air besar
✔ Period teratur 


Friday, 15 January 2016

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

glow glowing
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL 4 IN 1 
HARGA PROMOSI: RM56.00
POSLAJU RM7(SEM.), RM10(S/S) 

( HARGA PASARAN: RM69.00 )

1 set tahan 1 bulan - 45 hari

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL
DAPATKAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL DARIPADA KAMI !

ADA TAK KAWAN2 YANG MENGALAMI MASALAH BEGINI??? 
► Jerawat naik sukar hilang 
► kulit berminyak & gelap 
► Jeragat susah hilang 
► Parut & bintik hitam 
► Pori terbuka 
► Garis halus mula kelihatan( penuaan) 

ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu.. 

MESTI TAK PERCAYA kan? 

Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!! 

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :
Mencerah & melembutkan kulit 
Melambatkan penuaan (kulit tegang) 
Mengecilkan liang pori terbuka 
Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 
Menghilagkan bintik hitam& parut jerawat 
Menjadikan tona kulit sekata 

SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL MENGANDUNGI : 
1) Sabun Q 10 
2) Night Glow 
3) Night Glowing Day Pinky 

Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ! 

kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!! 

KOMPONEN DALAM GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :

1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP  
membersih kulit wajah 
menanggalkan sel2 kulit mati
menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit 
wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya  
menghaluskan dan mencerahkan kulit 
mengurangkan kedutan/ garis penuaan  
dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa 

2- DAY PINKY BEAUTY  
melindungi kulit wajah dari sinar uv  
menghilangkan flex hitam  
menjadikan tonasi kulit lebih sekata 
menghalus & melicinkan kulit 

3- NIGHT GLOW 
menghilangkan flek hitam 
menjadikan tonasi kulit lebih sekata  
menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah  
mengurangkan kedutan/ garis penuaan 

4- NIGHT GLOWING 
mencerahkan kulit wajah 
mengecilkan lubang pori-pori 
menghaluskan kulit wajah 
mengurangkan parut jerawat & jeragat 
merawat kulit yang bermasalah 

CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL : 
Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari
Siang – Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty 
Malam – Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. 

Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam) 



Salam uolls semua!!! Saya Sheera Iskandar memang pengguna.. Bukan sekadar duta... Perubahan pada Saya.. Lekuk kat muka berkurangan... Kulit makin putih... Masalah Jerawat, Jeragat...Insyaalah berkesan... sy Sheera Iskandar ingin berkongsi dgn uollss semua rahsia kulit sy kembali cantik tanpa masalah kulit seperti berikut:

✔Jerawat selalu naik 
✔ Kulit Gelap 
✔Tona tak sekata 
✔Kusam 
✔Parut jerawat yg teruk 
✔Kulit berminyak 

Sebelum ini SHEERA mendapat tawaran duta dari 4 syarikat, tetapi setelah mencuba produk ini SHEERA berkeyakinan untuk menerima tawaran sebagai duta.. Tapi sekarang alhamdulillah, masalah itu semua dah hilang semenjak SHEERA amalkan SET PERCUBAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…peringkat pertama SHEERA amalkan selama 7 hari, hasilnya amat memuaskan.. Sekarang SHEERA tak risau lagi dengan permasalahan itu. Kini kulit SHEERA amat sempurna berbanding sebelum ini


TESTIMONI GLOW GLOWING BEAUTY SKINCARE ORIGINAL !













MANJA SIREH HYGENIC WASH


MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH BY FYQA SIGNATURE ORIGINAL 120ML
HARGA PASARAN : RM 60
HARGA PROMOSI : RM 50
POS : 
SEM FREE
SS RM 5


KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH BY FYQA SIGNATURE ORIGINAL kami yg uolss tidak akan dapat dari produk lain ialah:

✔ penambahan herba olive oil dan aloe vera yg terbukti memberi kesan.
✔ hanya sekali pam dapat menyelesaikan segala masalah mahkota.
✔ 1 botol mampu bertahan sehingga lebih 4 bulan.
✔ mudah dibawa kemana sahaja.
✔ cecair yg sangat pekat ia mampu menjimatkan penggunaan.
✔ kandungan bahan yg terbukti berkesan kerana telah digunakan dari zaman ke zaman.
✔ rasa sejuk dan nyaman.




Wednesday, 13 January 2016

DOLLA CANTIK SLIMMING GEL

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK SLIMMING GEL Harga pasaran: RM65.90
free pos! 

1. Membantu menghapuskan lemak berlebihan di bahagian bawah kulit.
2. Menghilangkan kesan retak di perut bagi wanita lepas bersalin serta melicin dan melembutkan kulit.
3. Mengeluarkan angin.
4. Menyempurnakan sistem aliran darah.
5. Menyempurnakan sistem pembekalan darah dalam badan.

Cara-cara penggunaan.

1. Sapukan pada tempat yang berlemak atau sakit setiap hari (siang dan malam).
2. Urut dengan lingkaran bulatan (arah lawan jam) sehingga mengeluarkan losyen putih.
3. Teruskan urutan sehingga losyen tadi meresap.

Gel Dolla Cantik ini turut berkesan untuk membantu merawat pelbagai jenis penyakit, seperti di bawah.

Kempiskan perut, kembung, Sakit pinggang, selepas bersalin, Haid tidak teratur, kencing tidak lawas, sakit perut, senggugut, batu karang, menguatkan tenaga batin dan sembelit.- urut bahagian perut, ari-ari dan pinggang 2 x sehari iaitu pada waktu pagi & malam.Urutan bentuk bulatan dan cara urutan adalah berlawanan dengan pusingan jam.Urut sehingga mengeluarkan losyen putih.

Buasir - Sapu pada bahagian yang berkenaan.

Kecederaan dalaman - Sapu pada seluruh badan.

Patah / Retak tulang - Sapu pada bahagian yang berkenaan.

Mengurangkan ketagihan merokok - Sapu pada bahagian dada dan leher.

Merawat luka-luka kecil - Sapu pada bahagian yang luka.

Sakit buah pinggang - Sapu pada bahagian pinggang.

Kudis kencing manis - Cuci dengan waterless hand gel yang dicampurkan dengan air suam. Lap sehingga kering dan sapukan slimming gel.

Migrain - Urut dibahagian yang sakit dengan slimming gel.

Angin pasang surut - Urut dibahagian pelipat dua kali sehingga.

Bisul - Sapu disekeliling bisul dan jangan terkena bisul.

Kebas-kebas (kaki/tangan) - Sapukan dan urut pada bahagian yang kebas.

Terkena ekzos Motor / Besi atau Air Panas - Sapukan pada bahagian yang terkena.

Sakit Tumit - Urut pada bahagian betis hingga kaki.

Jerawat - Sapukan sedikit pada jerawat.

Batuk & lelah (Athma) - Sapukan di bahagian dada dan belakang.

Beguk (Tiriod) - Sapukan seberapa kerap yang mampu.

Merawat Ghaut / Athiritis - Sapukan dibahagian bengkak.

Penyakit Kulit - Sapukan dibahagian penyakit.

Resdung - Sapukan sedikit di bahagian yang gatal-gatal.

Lumpuh - Urut pada seluruh badan.

Sakit gigi - Sapukan sedikit dibahagian dalam dan luar gigi yang berlubang.

Kanak-kanak kencing malam - Sapukan sedikit dibahagian ari-ari / pinggang.

Angin pasang surut - Sapukan sedikit pada bahagian urat dibawah telur.

Darah Tinggi - Urut perut / ari-ari / pinggang / enam punca nadi.

Sakit jantung - Sapu pada bahagian dada dan belakang.

Mencegah kanser payudara & menjaga kecantikan - Urut pada seluruh bahagian payudara - urutan keatas.

Kayap - Sapukan dibahagian kayap.

Risa - Urut dibahagian bengkak.

Busung - Urut keseluruhan badan.

Thursday, 7 January 2016

MANJA KASEH RAHSIA CANTIK MENAWAN DALAM 7 HARI

MANJA KASEH DRINK KOPI/ COCOA 
PROMO: RM59.00
POS: 
SEM: RM6
SABAH: RM9
SRWK: RM9

RAHSIA CANTIK MENAWAN DALAM 7 HARI
Minuman 'SUPERWOMAN" Pertama di Malaysia.
Gabungan 10 dalam 1
TERDAPAT 2 PERISA KOPI DAN COCOA
Minuman Manja Kaseh... bagus untuk menurunkan Berat Badan, Tegangkan Kulit Wajah & Badan, Pinggul, Payudara, Kebahagiaan hubungan suami isteri.
Pakej 4 dalam 1 :
◆ Mencantik
◆ Menegang
◆ Memontok
◆ Mengetat

Jika anda mempunyai antara masalah di bawah,
Miss V Longgar
Payudara Kendur
Gelebeh Sana Sini
Tiada Bentuk Badan
Kurang ghairah bila bersama
Pinggul tidak menawan
Kurang bertenaga
Kulit kusan / gelap / pigmentasi / jeragat dan parut
Kulit wajah tua dari usia
Selesaikan masalah anda dengan minuman Manja Kaseh
Produk ini mempunyai kelulusan dari KKM, Muslim
Product, Halal, dan semestinya Buatan Malaysia.

MANJA KASEH diperbuat dari 11 ramuan khusus ini untuk
Mengetatkan, Menegangkan, Memontokkan
dan Mencantikkan, iaitu :

Kandungan:
◆ Serbuk mutiara
◆ Argan
◆ Pueraria Mirifica
◆ Green Tea
◆ L - Carnitine
◆ Garcinia Cambogia
◆ Collagen
◆ Citrus Aurantium
◆ Manjakani
◆ Serapat
◆ Kopi Arabica
◆ Serbuk Coklat
◆ Serbuk Koko

Tuesday, 29 December 2015

AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE



 
aura white 24k gold platinum
Aura White 24K Gold Platinum
HARGA PROMO: RM106 FREE POS SEM.
SABAH/ SARAWAK TAMBAH RM4
PASARAN: 120.00
AURAWHITE 24KGOLD PLATINUM SKINCARE
Satu set mengandungi:
1) Sabun Platinum 24K Gold Platinum
2) 24K Gold Essence
3) DD Cream SPF 35
4) Toner Muka
5) Krim Malam
6) 3D Diamond Mask

Fungsi/ Kelebihan Aura White 24K Gold Platinum Skincare:

1) 24K Gold Platinum Soap
- Ia dapat membantu mengurangkan kedutan, garis halus
- Mencerahkan serta melembabkan kulit. Ia diperkayakan dengan serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit. 

2) 24K Gold Essence


Kandungan bahan Set 24K gold ini berkualiti tinggi: dari ekstrak Emas Tulen 24K n platinum dimana ia sangat membantu untuk masalah anti penuaanCARA PENGAMBILAN AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE:
 



























Wednesday, 25 November 2015

JAMU SERI PENGANTIN

jamu seri pengantin
JAMU SERI PENGANTIN ( 60 TABLET)
HARGA RM70.00 FREE POS SEMENANJUNG
KALAU 2 UNIT RM136 FREE POS SEM. 


KELEBIHAN JAMU SERI PENGANTIN:

-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
-Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
- Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin (mengecutkan peranakan)
-Menambat hati suami di ranjang
-menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
-melancarkan peredaran haid
-melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
-awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
-menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
-sengugut /mengurangkan sakit segugut
-menambahkan tenaga batin
-memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
-merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
-merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
-mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
-AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
-Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
-Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin

KANDUNGAN JAMU SERI PENGANTIN:-

- Daun Cina Maki
- Manjakani
- Nenas Batu
- Ibu Gamat
- Madu Lebah
- Akar Kayu Seri Rapat.
Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA

BERMINAT??? WHATSAPP 012-3727849 (KAK AZUE)

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy