Total Pageviews

Friday, 21 October 2016

PROMOSI UNTUK PENGGUNA SECRETLEAF

promosi tamat 31 disember 2016
PROMO 1 : (1set) Bee Venom Bar + Arbutin + Peptide serum 
= RM148 sahaja (harga biasa RM49.9 + rm39.9 + RM89.90 = RM179.70)
JIMAT RM31!

1) Fungsi Sabun Bee Venom (45gm) - Tahan 2 bulan
- jerawat
- jeragat 
- Tona tak sekata
- Mencerahkan kulit
- Menjadikan Kulit Lembut.
Sabun Bee Venom mengandungi sengat lebah asli, peptide, stem cell oren, aloe vera, kolagen dan vitamin E. 
Tanpa Paraben & Sulphate.. ia tidak mengeringkan kulit. 
- Ada KKM
- Kilang sijil Halal dan GMP
- 100% Bumi dan Islam

2) Fungsi Arbutin Cream mencerahkan kulit wajah tanpa penglupasan, untuk kulit yang lebih cerah dan berseri.. 

3) PEPTIDE SPOT SERUM SECRETLEAF

Secretleaf Hanya Mengunakan Bahan Dari Sumber Tumbuhan atau Sintetik Yang Tidak Membahayakan Pengguna

Bahan Aktif:
Licorice Extract
Hydrolyzed Rhizobian Gum
Oligopeptide-68
Yeast ExtractGlycine Soja (Soybean) Oil
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Cara Penggunaan:
Secretleaf Peptide Perfection Serum ini HANYA digunakan terlebih dahulu di kawasan bermasalah sahaja seperti pada jeragat, kulit yang tak sekata atau parut. Ianya digunakan 2 kali sehari setiap hari.

Ia digunakan selepas membersihkan wajah, atau selepas toner jika anda menggunakan toner dalam rutin kecantikan anda.

Sebotol serum ini boleh digunakan sehingga 2 bulan. PENGGUNAAN pada seluruh wajah akan menyebabkan kulit anda menjadi semakin cerah.
JAMINAN KAMI

1. TIADA HIDROKUINON, MERKURI atau BAHAN MERBAHAYA


2. TIADA PARABEN atau ALKOHOL 
Polisi kami ialah tidak mengunakan pengawet Paraben dalam semua produk kami yang boleh menyebabkan pertambahan hormon wanita, pengurangan sperma atau boleh dikaitkan dengan kanser payudara.

3. FORMULASI EKSLUSIF

Berlainan dengan jenama lain, kami menjamin produk ini tidak akan ada yang sama di pasaran kerana setiap produk Secretleaf diformulasi dan dikilangkan oleh Secretleaf sendiri, menjadikan ianya unik.
Ianya BUKAN OEM atau dibungkus semula/repack atau rebrand.





cara nak order? Whatsapp 012-3727849 (Kak Azue)
______________________________________________________________









Friday, 14 October 2016

GEL MANDIAN BIDARA BY SUFI SECRET

gel mandian bidara by sufi secret
GEL MANDIAN BIDARA GAHARU/LIMAU  (250ML)
HARGA: RM20 + RM6(SEM.)/ RM10(S/S)
ANDA TERKENA SIHIR, SANTAU, SAMPUK (3S) !!
Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara by SUFI SECRET
.
====================
Kelebihan mandian syifa Gel Bidara
====================
❁ Usaha untuk merawat dan mengelak gangguan secara semulajadi
❁ Mengurangkan perasaan cemas dan takut
❁ Meningkatkan aura
❁ Memberikan kesegaran
❁ Membantu merawat masalah kulit gatal
KHUSUS untuk merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.
DISYIFA' DAN DISYORKAN OLEH DATO' USTAZ ISMAIL KAMUS
Yg berminat whatsapp je 012 3727849 tak perlu pm inbox. 
.
DROPSHIPS & BORONG JUGA AVAILABLE ☺️

Kawal EMOSI dan CERIAKAN diri dengan GEL mandian BIDARA by SUFI SECRET
.
====================
KEBAIKAN GEL MANDIAN BIDARA
====================
✿ Berusaha dan berikhtiarlah..
✿ Mandian mandi dgn aroma terapi syifa'
✿ KHUSUS utk rawatan alternatif




CARA ORDER : WHATSAPP AKAK 012-3727849 (AZURAINI)

Thursday, 13 October 2016

KRIM JELITA MEKAR SEMILU

BERMINAT??? SILA WHATSAPP AKAK 012-3727849

Sekali lagi diumumkan produk Krim Mutiara(the best seller) Mekar Semilu telah tukar nama Krim Jelita..
.
Krim Jelita Menggantikan Krim Mekar Sutra
Perbezaan Krim Jelita adalah Penambahan Vitamin E & Serbuk Mutiara
Penambahan Vitamin E
Penambahan Extra Serbuk Mutiara.

🔵Krim Merawat bagi semua masalah kulit
🔵Sesuai merawat kulit normal@Jeragat@Jerawat@Parut@sensitive@kulit kusam
🔵Sesuai digunakan siang & malam
👉Boleh guna bila bila sangat flexible
1 botol tahan hampir 2 bulan
🔵Bagi yang kulit cepat berpeluh boleh guna waktu malam sahaja
🔵Bagi kulit yang tak peluh boleh guna siang petang malam
🔵Mencerahkan kulit
🔵Glowingkan kulit
🔵Mengecilkan Liang roma yang terbuka
🔵Menyingkirkan sel kulit mati
🔵Anti penuaan
👉🔵Bagi kulit jerawat teruk pakai siang malam nanti dah kurang jerawat baru pakai malam sahaja
Kulit nampak pink pink gitu
🔵Tidak mengelupas
🔵Duduk lah tengah panas tak pedih dan sangat best sekali
🔵Melindungi kulit daripada terbakar kesan aktiviti luar 
đź‘Ťhalal

👉Mesra Solat 

krim jelita mekar semilu
Krim Jelita Mekar Semilu


Thursday, 10 March 2016

Ikhtiar Hamil dengan Produk Superich Puteri Vanilla Eida Hasan Pretty Shop

Alhamdulillah lg good news!
Memula dia saje nk pekena..konon nk ckp daku yg salah bg dia cuba produk ni..sekali nk nyakat je.
Rupanya dia nk share good news..
Allhamdulillah
Syukur
Dia dah pregnant!
.
Beliau haritu consume 2 spv hazelnut
Masalah dia haritu rahim turun
Usaha anak kedua tak lekat2
Sampai try spv.. Alhamdulillah.
.
Masa proses pemulihan. Dia rasa pinggang mcm nk patah. Bila dah ok.. dah subur.. Alhamdulillah dah lekat.
.
.
.
Best kan? Usaha tanpa jemu ye..inshaaAllah kami suggest produk terbaik!

________________________________________________________________

KELEBIHAN Puteri Vanila
.
✔ Menyuburkan rahim 
✔ mencegah kemandulan terutamanya yang sukar hamil
✔ Memberikan keadaan rahim yang beralkali membentuk persenyawaan di antara benih suami dan isteri
✔ Memberi tenaga kepada wanita yang sering letih
✔ Mengawal lemak dan membuang toksin di perut
✔ Membuang darah kotor
✔ Membantu penyembuhan dan mengelakkan masalah rahim
✔ Lawas buang air besar
✔ Period teratur 


Friday, 15 January 2016

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

glow glowing
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL 4 IN 1 
HARGA PROMOSI: RM56.00
POSLAJU RM7(SEM.), RM10(S/S) 

( HARGA PASARAN: RM69.00 )

1 set tahan 1 bulan - 45 hari

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL
DAPATKAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL DARIPADA KAMI !

ADA TAK KAWAN2 YANG MENGALAMI MASALAH BEGINI??? 
► Jerawat naik sukar hilang 
► kulit berminyak & gelap 
► Jeragat susah hilang 
► Parut & bintik hitam 
► Pori terbuka 
► Garis halus mula kelihatan( penuaan) 

ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu.. 

MESTI TAK PERCAYA kan? 

Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!! 

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :
Mencerah & melembutkan kulit 
Melambatkan penuaan (kulit tegang) 
Mengecilkan liang pori terbuka 
Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 
Menghilagkan bintik hitam& parut jerawat 
Menjadikan tona kulit sekata 

SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL MENGANDUNGI : 
1) Sabun Q 10 
2) Night Glow 
3) Night Glowing Day Pinky 

Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ! 

kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!! 

KOMPONEN DALAM GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :

1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP  
membersih kulit wajah 
menanggalkan sel2 kulit mati
menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit 
wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya  
menghaluskan dan mencerahkan kulit 
mengurangkan kedutan/ garis penuaan  
dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa 

2- DAY PINKY BEAUTY  
melindungi kulit wajah dari sinar uv  
menghilangkan flex hitam  
menjadikan tonasi kulit lebih sekata 
menghalus & melicinkan kulit 

3- NIGHT GLOW 
menghilangkan flek hitam 
menjadikan tonasi kulit lebih sekata  
menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah  
mengurangkan kedutan/ garis penuaan 

4- NIGHT GLOWING 
mencerahkan kulit wajah 
mengecilkan lubang pori-pori 
menghaluskan kulit wajah 
mengurangkan parut jerawat & jeragat 
merawat kulit yang bermasalah 

CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL : 
Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari
Siang – Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty 
Malam – Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. 

Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam) 



Salam uolls semua!!! Saya Sheera Iskandar memang pengguna.. Bukan sekadar duta... Perubahan pada Saya.. Lekuk kat muka berkurangan... Kulit makin putih... Masalah Jerawat, Jeragat...Insyaalah berkesan... sy Sheera Iskandar ingin berkongsi dgn uollss semua rahsia kulit sy kembali cantik tanpa masalah kulit seperti berikut:

✔Jerawat selalu naik 
✔ Kulit Gelap 
✔Tona tak sekata 
✔Kusam 
✔Parut jerawat yg teruk 
✔Kulit berminyak 

Sebelum ini SHEERA mendapat tawaran duta dari 4 syarikat, tetapi setelah mencuba produk ini SHEERA berkeyakinan untuk menerima tawaran sebagai duta.. Tapi sekarang alhamdulillah, masalah itu semua dah hilang semenjak SHEERA amalkan SET PERCUBAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…peringkat pertama SHEERA amalkan selama 7 hari, hasilnya amat memuaskan.. Sekarang SHEERA tak risau lagi dengan permasalahan itu. Kini kulit SHEERA amat sempurna berbanding sebelum ini


TESTIMONI GLOW GLOWING BEAUTY SKINCARE ORIGINAL !













MANJA SIREH HYGENIC WASH


MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH BY FYQA SIGNATURE ORIGINAL 120ML
HARGA PASARAN : RM 60
HARGA PROMOSI : RM 50
POS : 
SEM FREE
SS RM 5


KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH BY FYQA SIGNATURE ORIGINAL kami yg uolss tidak akan dapat dari produk lain ialah:

✔ penambahan herba olive oil dan aloe vera yg terbukti memberi kesan.
✔ hanya sekali pam dapat menyelesaikan segala masalah mahkota.
✔ 1 botol mampu bertahan sehingga lebih 4 bulan.
✔ mudah dibawa kemana sahaja.
✔ cecair yg sangat pekat ia mampu menjimatkan penggunaan.
✔ kandungan bahan yg terbukti berkesan kerana telah digunakan dari zaman ke zaman.
✔ rasa sejuk dan nyaman.




Wednesday, 13 January 2016

DOLLA CANTIK SLIMMING GEL

DOLLA CANTIK
DOLLA CANTIK SLIMMING GEL Harga pasaran: RM65.90
free pos! 

1. Membantu menghapuskan lemak berlebihan di bahagian bawah kulit.
2. Menghilangkan kesan retak di perut bagi wanita lepas bersalin serta melicin dan melembutkan kulit.
3. Mengeluarkan angin.
4. Menyempurnakan sistem aliran darah.
5. Menyempurnakan sistem pembekalan darah dalam badan.

Cara-cara penggunaan.

1. Sapukan pada tempat yang berlemak atau sakit setiap hari (siang dan malam).
2. Urut dengan lingkaran bulatan (arah lawan jam) sehingga mengeluarkan losyen putih.
3. Teruskan urutan sehingga losyen tadi meresap.

Gel Dolla Cantik ini turut berkesan untuk membantu merawat pelbagai jenis penyakit, seperti di bawah.

Kempiskan perut, kembung, Sakit pinggang, selepas bersalin, Haid tidak teratur, kencing tidak lawas, sakit perut, senggugut, batu karang, menguatkan tenaga batin dan sembelit.- urut bahagian perut, ari-ari dan pinggang 2 x sehari iaitu pada waktu pagi & malam.Urutan bentuk bulatan dan cara urutan adalah berlawanan dengan pusingan jam.Urut sehingga mengeluarkan losyen putih.

Buasir - Sapu pada bahagian yang berkenaan.

Kecederaan dalaman - Sapu pada seluruh badan.

Patah / Retak tulang - Sapu pada bahagian yang berkenaan.

Mengurangkan ketagihan merokok - Sapu pada bahagian dada dan leher.

Merawat luka-luka kecil - Sapu pada bahagian yang luka.

Sakit buah pinggang - Sapu pada bahagian pinggang.

Kudis kencing manis - Cuci dengan waterless hand gel yang dicampurkan dengan air suam. Lap sehingga kering dan sapukan slimming gel.

Migrain - Urut dibahagian yang sakit dengan slimming gel.

Angin pasang surut - Urut dibahagian pelipat dua kali sehingga.

Bisul - Sapu disekeliling bisul dan jangan terkena bisul.

Kebas-kebas (kaki/tangan) - Sapukan dan urut pada bahagian yang kebas.

Terkena ekzos Motor / Besi atau Air Panas - Sapukan pada bahagian yang terkena.

Sakit Tumit - Urut pada bahagian betis hingga kaki.

Jerawat - Sapukan sedikit pada jerawat.

Batuk & lelah (Athma) - Sapukan di bahagian dada dan belakang.

Beguk (Tiriod) - Sapukan seberapa kerap yang mampu.

Merawat Ghaut / Athiritis - Sapukan dibahagian bengkak.

Penyakit Kulit - Sapukan dibahagian penyakit.

Resdung - Sapukan sedikit di bahagian yang gatal-gatal.

Lumpuh - Urut pada seluruh badan.

Sakit gigi - Sapukan sedikit dibahagian dalam dan luar gigi yang berlubang.

Kanak-kanak kencing malam - Sapukan sedikit dibahagian ari-ari / pinggang.

Angin pasang surut - Sapukan sedikit pada bahagian urat dibawah telur.

Darah Tinggi - Urut perut / ari-ari / pinggang / enam punca nadi.

Sakit jantung - Sapu pada bahagian dada dan belakang.

Mencegah kanser payudara & menjaga kecantikan - Urut pada seluruh bahagian payudara - urutan keatas.

Kayap - Sapukan dibahagian kayap.

Risa - Urut dibahagian bengkak.

Busung - Urut keseluruhan badan.

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy