Total Pageviews

Friday, 2 June 2017

PROMOSI RAYA DARI 31 MAY SEHINGGA 1 JULAI 2017

SET JANGAN JERAGAT RAYA: KOMBO 3 ( SABUN BEE VENOM + ARBUTIN CREAM + PEPTIDE SPOT SERUM) UNTUK SEMUA JENIS KULIT 
PROMOSI RAYA: RM100 
FREE POSLAJU (SEM.) 
SABAH/SARAWAK TAMBAH RM11 
_____________________________________

PROMOSI RAYA: RM100
Dalam set ini ada:
1) color block foundation
2) Minyak argan 15ml
3) Miracle water 
set ini untuk kulit kering
________________________________
SET BIAR FLAWLESS RAYA!
PROMOSI RAYA: RM100 
dalam set ini ada:
1) color block foundation 
2) color block translucent loose powder
3) miracle water ( untuk make up remover) 
set ini untuk kulit normal dan berminyak. 
________________________________
SET KEKAL CANTIK RAYA!
PROMOSI RAYA: RM100
dalam set ini ada:-
1) sabun bee venom
2) arbutin cream 
3) whitening sunscreen spf 50
set ini sesuai untuk semua kulit. 

cara nak order whatsapp 012-3727849 (kak Azue), nanti akak reply laju - laju ye. nak sms pun bole, telegram pun boleh :)

Friday, 10 March 2017

PROMOSI PRODUK SECRETLEAF

Harga Pengenalan Produk Secretleaf
Night Cream RM49
Shampoo Argan RM49
Argan Oil 50ml RM128
Harga Pengenalan ini sehingga 15 Mei 2017.
__________________________________________


TRIAL KIT BEE VENOM SECRETLEAF
PROMOSI TRIAL KIT RM69 (HARGA BIASA: RM89)
JIMAT RM20! Promosi sehingga 7 Mei 2017


SET TRIAL KIT BEE VENOM
Ingin mencuba kesemua produk Bee Venom? Namun masih ragu - ragu... Sesuai ke tidak? Yang mana sesuai? Tak perlu risau.. Konpem tak membazir.... walaupun Trial Set.. Memadai untuk yang nak cube Set Range Bee Venom... 
Tak perlu fikir panjang dah. Nak set Besar ke? Set Trial Kit Ke? semua boleh... 

SET BEE VENOM ini terdiri daripada:
1) SABUN BEE VENOM 
2) CC CREAM BEE VENOM
3) MOISTURIZER BEE VENOM
4) PERCUMA SABUN BEE VENOM YANG BERNILAI RM49.90

harga Biasa Sabun Bee Venom RM49.90
harga Biasa CC Cream RM138
Harga Biasa Moisturiser Bee Venom RM128
                                                           Total RM315.90
kalau beli sekarang JIMAT RM35.90! ++++ percuma Sabun BEE VENOM YANG BERNILAI RM49.90!
promosi sehingga 7 Mei 2017.

SET BEE LIV BEE VENOM INI MAMPU menjadikan kulit menjadi lembap, Kedutan semakin hilang, Jeragat semakin pudar, Jerawat cepat pudar, Jerawat cepat mengecut, menghilangkan pigmentasi pada kulit, kulit lebih halus.... 

Lepas cuba Set Promosi nie, Confirm asyik nak pegang pipi je..

Bagi mereka yang selalu keluar tak risau ke? pendedahan kulit terhadap sinaran UV tanpa sebarang perlindungan. Tak elok tau sebab sinaran UV ni lah yang boleh mengakibatkan timbulnya jeragat, tona tak sekata. BEE Venom CC CREAM dengan SPF 30 sebagai UV protection ditambah pula dengan gabungan BEE VENOM BEAUTY BAR dan BEE VENOM MOISTURIZER mampu meneutralkan sel kulit rosak akibat daripada UV.

DAPATKAN SET BEE VENOM SEBAGAI ANTI PENUAAN YANG BEGITU BERKESAN... 

BERMINAT NAK CUBA? WHATSAPP 012 3727849(KAK AZUE). nanti akak reply laju laju.. 



Friday, 14 October 2016

GEL MANDIAN BIDARA BY SUFI SECRET

gel mandian bidara by sufi secret
GEL MANDIAN BIDARA GAHARU/LIMAU  (250ML)
HARGA: RM20 + RM6(SEM.)/ RM10(S/S)
ANDA TERKENA SIHIR, SANTAU, SAMPUK (3S) !!
Cuba mandi dengan Mandian Gel Bidara by SUFI SECRET
.
====================
Kelebihan mandian syifa Gel Bidara
====================
❁ Usaha untuk merawat dan mengelak gangguan secara semulajadi
❁ Mengurangkan perasaan cemas dan takut
❁ Meningkatkan aura
❁ Memberikan kesegaran
❁ Membantu merawat masalah kulit gatal
KHUSUS untuk merawat penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, sukar tidur, gangguan mahkluk halus dan sihir.
DISYIFA' DAN DISYORKAN OLEH DATO' USTAZ ISMAIL KAMUS
Yg berminat whatsapp je 012 3727849 tak perlu pm inbox. 
.
DROPSHIPS & BORONG JUGA AVAILABLE ☺️

Kawal EMOSI dan CERIAKAN diri dengan GEL mandian BIDARA by SUFI SECRET
.
====================
KEBAIKAN GEL MANDIAN BIDARA
====================
✿ Berusaha dan berikhtiarlah..
✿ Mandian mandi dgn aroma terapi syifa'
✿ KHUSUS utk rawatan alternatif




CARA ORDER : WHATSAPP AKAK 012-3727849 (AZURAINI)

Thursday, 13 October 2016

KRIM JELITA MEKAR SEMILU

BERMINAT??? SILA WHATSAPP AKAK 012-3727849

Sekali lagi diumumkan produk Krim Mutiara(the best seller) Mekar Semilu telah tukar nama Krim Jelita..
.
Krim Jelita Menggantikan Krim Mekar Sutra
Perbezaan Krim Jelita adalah Penambahan Vitamin E & Serbuk Mutiara
Penambahan Vitamin E
Penambahan Extra Serbuk Mutiara.

🔵Krim Merawat bagi semua masalah kulit
🔵Sesuai merawat kulit normal@Jeragat@Jerawat@Parut@sensitive@kulit kusam
🔵Sesuai digunakan siang & malam
👉Boleh guna bila bila sangat flexible
1 botol tahan hampir 2 bulan
🔵Bagi yang kulit cepat berpeluh boleh guna waktu malam sahaja
🔵Bagi kulit yang tak peluh boleh guna siang petang malam
🔵Mencerahkan kulit
🔵Glowingkan kulit
🔵Mengecilkan Liang roma yang terbuka
🔵Menyingkirkan sel kulit mati
🔵Anti penuaan
👉🔵Bagi kulit jerawat teruk pakai siang malam nanti dah kurang jerawat baru pakai malam sahaja
Kulit nampak pink pink gitu
🔵Tidak mengelupas
🔵Duduk lah tengah panas tak pedih dan sangat best sekali
🔵Melindungi kulit daripada terbakar kesan aktiviti luar 
đź‘Ťhalal

👉Mesra Solat 

krim jelita mekar semilu
Krim Jelita Mekar Semilu


Thursday, 10 March 2016

Ikhtiar Hamil dengan Produk Superich Puteri Vanilla Eida Hasan Pretty Shop

Alhamdulillah lg good news!
Memula dia saje nk pekena..konon nk ckp daku yg salah bg dia cuba produk ni..sekali nk nyakat je.
Rupanya dia nk share good news..
Allhamdulillah
Syukur
Dia dah pregnant!
.
Beliau haritu consume 2 spv hazelnut
Masalah dia haritu rahim turun
Usaha anak kedua tak lekat2
Sampai try spv.. Alhamdulillah.
.
Masa proses pemulihan. Dia rasa pinggang mcm nk patah. Bila dah ok.. dah subur.. Alhamdulillah dah lekat.
.
.
.
Best kan? Usaha tanpa jemu ye..inshaaAllah kami suggest produk terbaik!

________________________________________________________________

KELEBIHAN Puteri Vanila
.
✔ Menyuburkan rahim 
✔ mencegah kemandulan terutamanya yang sukar hamil
✔ Memberikan keadaan rahim yang beralkali membentuk persenyawaan di antara benih suami dan isteri
✔ Memberi tenaga kepada wanita yang sering letih
✔ Mengawal lemak dan membuang toksin di perut
✔ Membuang darah kotor
✔ Membantu penyembuhan dan mengelakkan masalah rahim
✔ Lawas buang air besar
✔ Period teratur 


Friday, 15 January 2016

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN

glow glowing
GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL 4 IN 1 
HARGA PROMOSI: RM56.00
POSLAJU RM7(SEM.), RM10(S/S) 

( HARGA PASARAN: RM69.00 )

1 set tahan 1 bulan - 45 hari

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL
DAPATKAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL DARIPADA KAMI !

ADA TAK KAWAN2 YANG MENGALAMI MASALAH BEGINI??? 
► Jerawat naik sukar hilang 
► kulit berminyak & gelap 
► Jeragat susah hilang 
► Parut & bintik hitam 
► Pori terbuka 
► Garis halus mula kelihatan( penuaan) 

ANDA PERCAYA tak masalah kulit dalam sekelip mata jer BOLEH berubah jadi cantik, putih,flawess & soft gitu.. 

MESTI TAK PERCAYA kan? 

Tapi itulah realitinya kalau pakai GLOW GLOWING BEAUTY SKIN..ia bukan sekadar produk biasa tapi mampu merawat masalah kulit yang bermasalah dengan cepat dan berkesan!!! 

KELEBIHAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :
Mencerah & melembutkan kulit 
Melambatkan penuaan (kulit tegang) 
Mengecilkan liang pori terbuka 
Menghilangkan serta mencegah jerawat & jeragat 
Menghilagkan bintik hitam& parut jerawat 
Menjadikan tona kulit sekata 

SET GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL MENGANDUNGI : 
1) Sabun Q 10 
2) Night Glow 
3) Night Glowing Day Pinky 

Ajaibnya GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ! 

kulit dah putih semulajadi sekarang…kulit gelap, kusam dan tak bermaya kelihatan makin putih dan berseri…tengok testimoni pengguna ni..hanya 7 hari sahaja kulit dah makin putih jelita uollss!!! 

KOMPONEN DALAM GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL :

1- COLLAGEN GLUTA Q 10 SOAP  
membersih kulit wajah 
menanggalkan sel2 kulit mati
menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit 
wajah akan terasa bersih, segar dan bermaya  
menghaluskan dan mencerahkan kulit 
mengurangkan kedutan/ garis penuaan  
dengan collagen gluta Q 10 soap wajah akan kelihatan muda setiap masa 

2- DAY PINKY BEAUTY  
melindungi kulit wajah dari sinar uv  
menghilangkan flex hitam  
menjadikan tonasi kulit lebih sekata 
menghalus & melicinkan kulit 

3- NIGHT GLOW 
menghilangkan flek hitam 
menjadikan tonasi kulit lebih sekata  
menghalus, melicinkan dan mengebukan kulit wajah  
mengurangkan kedutan/ garis penuaan 

4- NIGHT GLOWING 
mencerahkan kulit wajah 
mengecilkan lubang pori-pori 
menghaluskan kulit wajah 
mengurangkan parut jerawat & jeragat 
merawat kulit yang bermasalah 

CARA PENGGUNAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN ORIGINAL : 
Bersihkan muka dengan Collagen gluta Q 10 soap sebanyak 2-3 kali sehari
Siang – Selepas cuci muka dengan Collagen gluta Q 10 soap, pakai Day-Pinky Beauty 
Malam – Sapukan Night Glow ke seluruh wajah selama 3 malam. 

Selepas 3 malam gunakan Night Glowing selama 3 malam ( selang seli Night Glow & Night Glowing setiap 3 malam) 



Salam uolls semua!!! Saya Sheera Iskandar memang pengguna.. Bukan sekadar duta... Perubahan pada Saya.. Lekuk kat muka berkurangan... Kulit makin putih... Masalah Jerawat, Jeragat...Insyaalah berkesan... sy Sheera Iskandar ingin berkongsi dgn uollss semua rahsia kulit sy kembali cantik tanpa masalah kulit seperti berikut:

✔Jerawat selalu naik 
✔ Kulit Gelap 
✔Tona tak sekata 
✔Kusam 
✔Parut jerawat yg teruk 
✔Kulit berminyak 

Sebelum ini SHEERA mendapat tawaran duta dari 4 syarikat, tetapi setelah mencuba produk ini SHEERA berkeyakinan untuk menerima tawaran sebagai duta.. Tapi sekarang alhamdulillah, masalah itu semua dah hilang semenjak SHEERA amalkan SET PERCUBAAN GLOW GLOWING BEAUTY SKIN…peringkat pertama SHEERA amalkan selama 7 hari, hasilnya amat memuaskan.. Sekarang SHEERA tak risau lagi dengan permasalahan itu. Kini kulit SHEERA amat sempurna berbanding sebelum ini


TESTIMONI GLOW GLOWING BEAUTY SKINCARE ORIGINAL !













MANJA SIREH HYGENIC WASH


MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH BY FYQA SIGNATURE ORIGINAL 120ML
HARGA PASARAN : RM 60
HARGA PROMOSI : RM 50
POS : 
SEM FREE
SS RM 5


KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH BY FYQA SIGNATURE ORIGINAL kami yg uolss tidak akan dapat dari produk lain ialah:

✔ penambahan herba olive oil dan aloe vera yg terbukti memberi kesan.
✔ hanya sekali pam dapat menyelesaikan segala masalah mahkota.
✔ 1 botol mampu bertahan sehingga lebih 4 bulan.
✔ mudah dibawa kemana sahaja.
✔ cecair yg sangat pekat ia mampu menjimatkan penggunaan.
✔ kandungan bahan yg terbukti berkesan kerana telah digunakan dari zaman ke zaman.
✔ rasa sejuk dan nyaman.




Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy