Total Pageviews

Friday, 26 April 2013

KRIM MUTIARA MEKAR SEMILU


ini kotak krim mutiara yang terbaru, diluar kotak tulis "Krim Mekar Sutra" 
harga pasaran masih sama RM65.00/kotak 
TESTIMONI:-

_____________________________
Gambar di bawah ini packaging lama:-
Krim Mutiara Mekar Semilu
Krim Mutiara 
*PROMOSI : RM57.00
* HARGA BELUM MASUK POSLAJU 
(HARGA PASARAN: RM65.00) 

KULIT SIHAT PUTIH MULUS BERSAMA KRIM MUTIARA MEKAR SEMILU

- Serbuk mutiara diakui mempunyai khasiat semula jadi yang terulung sejak berabad lamanya. Ia sangat popular di kalangan maharani pada zaman kuno, dan selebriti sebagai produk kesihatan dan kecantikan. Khasiat Mutiara diyakini dapat membantu mengekalkan kelembapan kulit, menjaga kecerahan, mencegah unsur pigmen hitam, mencegah penuaan dan kedutan pada kulit. Selain itu ia juga dapat melindungi kulit dari sinaran matahari yang boleh merosakkan kulit. Mutiara juga mengandungi amino acid dan elemen lainnya yang berfungsi menjaga ketahanan tubuh. Amalan ini sesuai digunakan oleh para wanita atau lelaki, tua mahupun muda dan kepada sesiapa sahaja yang berhasrat untuk memiliki kulit yang cerah, halus, lembut dan berseri. 

Mengetahui rahsia khasiat mutiara, Mekar Semilu Beauty Collection mengeluarkan produk Krim Mutiara untuk manfaat kesemua golongan manusia samada perempuan mahupun lelaki. 
Khasiat Krim Mutiara keluaran Mekar Semilu ia mampu membantu merawat dan mencantikkan kulit wajah, menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat, memudarkan pigmentasi pada wajah, mencerahkan kulit tanpa penglupasan, meyingkirkan sel-sel kulit mati dan merangsangkan pengeluaran sel- sel kulit baru juga mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka. Ia juga dapat mengurangkan garis- garis halus dan kedutan, menjadikan kulit kelihatan segar & berseri serta mengandungi agen anti penuaan sekaligus membantu melembapkan kulit wajah yang kering. 

KRIM MUTIARA ini juga mengandungi ekstrak bunga teratai yang khasiatnya membantu untuk merawat pendarahan dan jangkitan kulit kerana bakteria.
Ramai yang telah menggunakannya dan berpuashati dengan hasilnya. Cubalah!


P/S: BELIAN 10 UNIT KEATAS ADA DISKAUN LAGI!!!! 

NAK BELI SILA SMS/WHATSAPP: 012- 3727849. ATAU EMAIL: azudanyini@gmail.com

UNTUK SENARAI PENUH PRODUK MEKAR SEMILU SILA KLIK LINK DI BAWAH:
http://kedaijimatonline.blogspot.com/search/label/MEKAR%20SEMILU%202013

UNTUK UPDATE INFO SILA LIKE PAGE FB KAMI IAITU:
https://www.facebook.com/kedaijimatonline

Sunday, 21 April 2013

PRODUK NOUR AIN

PRODUK KOSMETIK PENJAGAAN MUKA BERASASKAN RAMUAN HERBA TERPILIH!!
KOMBINASI MINYAK KELAPA DARA & MINYAK ZAITUN

100% TANPA PENGELUPASAN 

Nour Ain Beauty Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nour Ain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.

Ciri-Ciri Produk Nour Ain:
  • Berasaskan Herba-herba terpilih
  • Mengandungi vitamin C
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Tiada berlaku pengelupasan
  • Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit
  • Menyerikan kulit wajah
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita
Produk Nour Ain telah didaftarkan dengan KKM :
Nour Ain Beauty Soap (Not120503661k)
Nour Ain Uv Foundation (Not110903959k)
Nour Ain Night Cream (Not120506492k)
Nour Ain Freshener Toner (Not120905482k)
Nour Ain Vit-C Serum (Not120503660k)
Nour Ain Multi-V Cream (Not120600653k)

PERKONGSIAN PERBUALAN PRODUK NOUR AIN:


memang terbaikkk Nour Ain

Set 4 dalam 1:
Beauty Soap
UV + Foundation
Night Cream
Freshener Toner
*HARGA PROMOSI: RM108.00 
(PASARAN: RM 127.00)
* harga promosi belum masuk pos
_____________________________________________________________

1) BEAUTY CARE SET 3 IN 1
trial set nour ain skincare
set 3 in 1 nour ain 
1) BEAUTY CARE SET 3 IN 1  (sabun (60gm), uv foundation (10gm) & night cream (5gm))
HARGA PROMOSI:  RM45.00
(PASARAN : RM54.00 )
*harga promosi belum masuk pos
MENGANDUNGI :
1) BEAUTY SOAP 60GM
- Bertindak sebagai ejen pembersih.
- Menjadikan kulit gebu dan lembut.
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.
- Meresap jauh ke setiap Hang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
- Mengawal penghasilan melanin agar kulit cerah berseri.
CARA PENGGUNAAN : 
GUNAKAN 2 KALI SEHARI UNTUK TUJUAN PEMBERSIHAN SIANG DAN MALAM.

2) FOUNDATION  10GM
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi.
Bertindak sebagai ejen perlindungan sinar UV dan alas bedak.
Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
Diperkaya dengan ramuan semulajadi
Sesuai bagi semua jenis kulit
CARA PENGGUNAAN :
RATAKAN KRIM PADA SERATA WAJAH DAN BAHAGIAN YANG PERLU PAGI DAN PETANG JIKA PERLU.

3) NIGHT CREAM 5 gm
- lanya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan.
Menolong mengatasi masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit cela.
Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.
CARA PENGGUNAAN :
SAPUKAN NIPIS PADA WAJAH DAN LEHER (MALAM SAHAJA ) SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTY SOAP.
PASTIKAN WAJAH DALAM KEADAAN LEMBAP.

_______________________________________________________________________
nak beli asing pun boleh... semua harga untuk belian asing belum masuk pos lagi.

1) FACIAL TONER (100ML) 
facial toner nour ain
Facial toner 
TONER 100ML
harga promosi: RM25.00
(PASARAN: RM30.00)
*HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSTAGE
Membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegar dan menghaluskan kulit wajah.
Dirumuskan utntuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan serta mengembalikan kelembutan kulit wajah.
Membantu membersihkan kulit wajah dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup pori dan mengembalikan kelembutan kulit wajah.

CARA PENGGUNAAN :
SELEPAS CUCI MENGGUNAKAN BEAUTY SOAP, SEMBURKAN TONER KE SERATA KULIT WAJAH DAN RATAKAN . BIAR SEHINGGA KERING.
_______________________________________________________________________
2) VITAMIN C SERUM 

VITA -C SERUM 10ML
harga promosi:RM20.00
(PASARAN: RM24.00)
* HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSTAGE


FUNGSI VITAMIN C:-
  • Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
  • Mampu atasi masalah radangan kulit
  • Berfungsi sebagai Vitamin C semulajadi pada kulit yang kusam, kering dan tidak bermaya, menjadikan muka berseri-seri.
  • Menjadikan kulit lebih anjal, tegang & lembap - nampak basah & segar.
  • Anti penuaan, tanpa suntikan - hanya sapuan luar sahaja.
Cara Penggunaan:
  • Cuci muka dengan Nour Ain Beauty Soap - lap sehingga kering.
  • Sembur Nour Ain Toner - ratakan pada muka
  • Ratakan UV Foundation pada keseluruhan wajah / bahagian yang perlu
  • * Penggunaan pada siang hari sahaja (pagi / petang
_____________________________________________________________________

4) MULTI V CREAM 
MULTI V CREAM (10GM)  
*harga promosi: RM42.00
(PASARAN: RM50.00)
* HARGA PROMOSI  BELUM MASUK POSTAGE

FUNGSI:-
Menghilangkan garis-garis halus pada wajah.
Menambahkan collagen pada kulit wajah.
Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit.
Efektif menahan paparan sinar ultraviolet sehingga kulit tetap terlindung, menjaga kesegaran kulit dan mencegah keriput.
Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit.
Mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yang boleh menimbulkan gangguan kulit.
Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
Dapat mengatasi kelesuan

CARA PENGGUNAAN :
DIGALAKKAN UNTUK DIGUNAKAN SETELAH HABIS SET PERTAMA 3 IN 1.
HAL INI KERANA WAJAH SUDAH DIBERSIHKAN DAN LEBIH SENANG UTK MENYERAP MULTI V CREAM INI.
DIGUNAKAN SAMADA SIANG ATAU MALAM. JIKA DIGUNAKAN PADA WAKTU SIANG, TIDAK PERLU MENGGUNAKAN UV FOUNDATION PADA WAKTU YANG SAMA.
JIKA DIGUNAKAN PADA WAKTU MALAM, TIDAK PERLU MENGGUNAKAN KRIM MALAM PADA WAKTU YANG SAMA.
_______________________________________________________________________

4) BEAUTY SOAP 
BEAUTY SOAP :60GM
harga promosi  :RM13.50 (belum masuk pos)
(PASARAN: RM16.00)
  • Bertindak sebagai ejen pembersih.
  • Menjadikan kulit gebu dan lembut.
  • Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.
  • Meresap jauh ke setiap Hang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
  • Mengawal penghasilan melanin agar kulit cerah berseri.
CARA PENGGUNAAN :
GUNAKAN 2 KALI SEHARI UNTUK TUJUAN PEMBERSIHAN SIANG DAN MALAM.
_______________________________________________________________________

6) UV FOUNDATION (krim siang)
harga promosi: RM25.00 (belum masuk pos)
(PASARAN: RM30.00)

Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi.
Bertindak sebagai ejen perlindungan sinar UV dan alas bedak.
Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
Diperkaya dengan ramuan semulajadi
Sesuai bagi semua jenis kulit
CARA PENGGUNAAN :
RATAKAN KRIM PADA SERATA WAJAH DAN BAHAGIAN YANG PERLU PAGI DAN PETANG JIKA PERLU.
_______________________________________________________________________
7) NIGHT CREAM
NIGHT CREAM 10GM
harga promosi: RM34.00 (belum masuk pos)
(PASARAN: RM40.00)

lanya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan.
Menolong mengatasi masalah pori terbuka, bintik hitam, bintik putih dan kulit cela.
Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa.

CARA PENGGUNAAN :
SAPUKAN NIPIS PADA WAJAH DAN LEHER (MALAM SAHAJA ) SELEPAS PENGGUNAAN BEAUTY SOAP.
PASTIKAN WAJAH DALAM KEADAAN LEMBAP.
_______________________________________________________________________
TESTIMONI VIA WHATSAPP






UPDATE INFO DAN PROMOSI TERKINI SILA LIKE PAGE FB KAMI IAITU:
https://www.facebook.com/kedaijimatonline


SWISS MED BEAUTY TRIPLE STEM CELL L-GLUTATHIONE COLLAGEN

HARGA PROMOSI : 
RM 150 + FREE SHAKER + FREE STEM CELL SERUM 
POS : 
SEM FREE
SBH SRWK ADD RM 5
FREE ITEM:
Swiss Med Beauty 3x Stem Cell Serum
( Whitening . Firming . Reduce Pimples)

Cara penggunaan:
Guna setiap pagi dan malam selepas membersih muka.
Pam beberapa titis serum dan urut secara perlahan keseluruhan muka dan leher.

Kesan:
Kulit segera lembap , segar, lembut dan licin.Ia akan kelihatan lebih cerah, mengurangkan jerawat, tegang & lebih berseri

kebaikan 3x Stem Cell Serum
( Whitening . Firming . Reduce Pimples)
3x kali lebih berkesan utk mengurangkan jerawat
3x kali lebih cepat utk pencerahan kulit
3x kali lebih cepat utk tegangkan kulit

KELEBIHAN DAN KEBAIKAN SWISS MED TRIPLE STEM CELL GLUTACOLLAGEN 500,000MG
SWISS MED TRIPLE STEM CELL L-GLUTATHIONE + COLLAGEN (7 IN 1) 500,000MG yang berperisa strawberry merupakan formulasi terkini hasil gabungan bahan aktif yg terdiri daripada :
 L-GLUTATHIONE, 
Kolagen Peptides, 
Triple Stem Cell Extract (epal, tomato, rosella), 
Vitamin C dan 
Stawberry. 
Ia mampu memberi kesan tercepat dan terbaik dengan hanya 7hari.
20 sebab utama SWISS MED BEAUTY TRIPLE STEM CELL L_GLUTATHIONE COLLAGEN membantu:
 1 jar swiss med TSC mengandungi 500,000mg (tertinggi dipasaran)
  1. -mencerahkan kulit seluruh badan
  2. -menghasilkan kualiti rambut dan kuku yang sihat dan baik
  3. -merawat masalah rambut gugur
  4. -melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuk kolestrol.
  5. -memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protin pada saraf
  6. -mengawal metabolisme tubuh dengan mencerna secara enzimatik
  7. -menambah kesuburan lelaki dan wanita
  8. -mengurangkan jerawat, mengecilkan liang pori, dan menyerikan wajah.
  9. -membantu hati dalam proses detoksifikasi (buang toksin)
  10. -menyokong baik pulih tisu dari kecederaan oto dan tulang
  11. -menegang, menganjal dan melembapkan kulit (selembut kulit bayi)
  12. -melambatkan proses penuaan & kedutan (anti-aging
  13. -memelihara dari masalah sakit sendi dan otot
  14. -mengurangkan keradangan (inflammation)
  15. -meningkatkan stamina dan memberi tenaga
  16. -memudahkan tidur yang nyenyak
  17. -menampung air dalam tubuh
  18. meningkatkan penyerapan kalsium
  19. -membantu menurunkan berat badan
  20. -sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu
  21. -sesuai untuk lelaki dan wanita

Distributor by:
Swiss Med Beauty

Monday, 15 April 2013

SECRET BUST UP = SAMA FUNGSI MACAM MILKY G

BERMULA 21 MEI - 10 JUN 2014
SEMPENA MINGGU GAJI 
HARGA SEKOTAK RM100.00 FREE POS 
DUA KOTAK RM190.00 FREE POS SEM. 
Harga Promosi: RM120.00/kotak 
penghantaran percuma ke sem.
HARGA SABAH/SARAWAK RM125.00 FREE POS 



Secret Bust Up Pueraria Mirifica sekotak
(25 gram x 30 sachet)untuk bekalan sebulan
1 box = RM120.00


Tapi kalau beli:-
10box = RM790.00
20box = RM1480.00
penghantaran : RM15.00 Semenanjung
Sabah/Sarawak : mengikut berat

Pengumuman penting dari HQ Secret Bust Up:
Semua stok yg ada pada semua stokis berdaftar adalah SECRET BUST UP yg sudah diupgrade iaitu bahan extract GRED A.

.jadi customer tidak perlu lagi risau atau ragu-ragu untuk membeli terus dari semua stokis.. inilah adalah kerana SECRET BUST UP mempunyai dua jenis perisa buat masa ini iaitu maquiberry+soya dan soya+susu dan dua2nya adalah dijamin berkesan dan sudah diupgrade GRED A.

Harga kedua-dua jenis perisa juga akan dinaikkan kpd RM136.00 sm RM140.00 ss bermula JULAI. Nikmati harga promosi RM126.00 sm RM130.00ss dari sekarang sehingga JULAI shj. cepat-cepat dapatkan SECRET BUST UP drp stokis sah seluruh negara sebelum harga naik !

*Payudara Montok    *Punggung Padat       *Kulit Putih Gebu

PM ME FOR BEST PRICE !!!

cara order sms/whatsapp :012-3727849. EMAIL PUN BOLEH: azudanyini@gmail.com
"Kenapa bayar lebih untuk produk jenama lain yang belum terbukti berkesan, Secret Bust Up sudah TERBUKTI kerana banyak testimonial".
20 MANFAAT HEBAT SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA:-
1- Menjadikan payudara lebih padat dan berisi
2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang.
3- Menjadikan punggung bulat dan pejal 
4- Menghasilkan kulit anjal dan muda 
5- Menghasilkan kulit putih bercahaya.
6- Membantu menguatkan bahagian intimasi wanita.
7- Menyelesaikan masalah period tidak teratur 
8-  Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari.
9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari.
10- Masih memberi kesan walaupun berhenti pengambilan.
11- Menghilangkan masalah jerawat.
12- Memudarkan parut- parut hitam.
13- Menghaluskan tumit kaki merekah. 
14- Menghilangkan stretchmark & selulit.
15- Memutihkan kulit bayi bagi ibu menyusu.
16- Menguatkan kuku dan rambut.
17- Menyelesaikan masalah kulit jeragat.
18- Meningkatkan stamina.
19- Melawan radikal bebas.
20- Menghilangkan masalah dalaman wanita.
 HARGA PASARAN :RM136 .00 ( FREE POS) 
Kenapa bayar lebih untuk 1 jenis fungsi produk? anda dah beli mcm2 produk utk kulit putih? dah beli produk khusus utk payudara? kenapa bazirkan duit utk beli pelbagai jenis produk hingga habis beratus2 ringgit?

Wowww Secret Bust Up ada 8 fungsi utama dalam 1 produk utk kejelitaan wanita dari hujung rambut hingga hujung kaki :

- Payudara Montok
- Punggung Padat
- Kulit Putih Gebu
- Hilangkan stretchmark & selulit
- Vagina Ketat
- Badan Langsing
- hilangkan keputihan
- melancarkan haid

Dengan berat sekotak 750 gram, 30 peket sekotak hanya rm126 shj mmg MURAH & BERKESAN !!
harga mampu milik dan berpatutan !

SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA 25GM x 30 SACHETS
HARGA PROMOSI SEKARANG





Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
 Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
 6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
 Vitamin C
 Glutathione  campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract

Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.

~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.

~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.

~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.

~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.


Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up 
Pueraria Mirifica
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.

~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica 

~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.

~ mempengaruhi  antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.

~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.

10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN
 TERBAIK ??

1- Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !! Hanya RM126(tidak terdapat dimana-mana tawaran harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.

TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari

TESTIMONI PENGGUNA SECRET BUST UP

1) Nama : Puan Wanie, dari Sungai Petani, Kedah
Pakej : 2 kotak
Jangkamasa : Dua bulan

Pengalaman Puan Wanie:
Assalamualaikum...
Saya,Pn Wanie dr Sg Petani,Kedah.Saya nak bg testimoni tentang secret bust up. Masalah saya ialah payudara saya kecil dan mulai mengendur.Keyakinan diri saya hilang dan saya risau apabila suami mula komplen.Saya telah mencuba pelbagai produk yg ada di pasaran tapi tak puas hati..sehinggalah saya terbaca di laman web tentang secret bust up..
Mulanya saya hanya ingin mencuba tanpa sebarang keyakinan.Setelah meminumnya selama 10 hari, payudara saya mulai berdenyut dan sakit bila tersentuh..Saya diberitahu oleh pihak pengedar yang ini adalah tindakbalas daripada produk tersebut.Setelah sekotak saya habiskan, bra sya mulai ketat.Payudara saya semakin tegang dan membesar.
Kini, setelah 2 bulan,saya telah menukar saiz bra saya daripada 32A ke 34C.Wow..saiz payudara sya telah membesar ke saiz yg saya idamkan.Saya dan suami amat berpuashati dgn produk ini.Tak sia-sia saya membeli ' secret bust up '..!!!!
Sekian,.testimonial saya..

2) NAMA: PUAN AISYAH TERENGGANU 
" SAYA SANGAT TERUJA DENGAN SECRET BUST UP NI. BARU HABIS SEKOTAK SAYA RASA BREAST DAH MULA NAIK DAN NAMPAK TEGANG. SEBELUM INI SAYA RASA KURANG YAKIN. SEKARANG KEYAKINAN SAYA TINGGI. SAYA JUGA MENYUSUKAN ANAK UMUR SETAHUN 4 BULAN DAN TIADA MASALAH BAGI SAYA. SUSU MAINTAIN JE. YANG BEST SAYA RASA KULIT SAYA SEMAKIN CERAH. BAWAH LENGAN SAYA JUGA TIDAK MENGGELEBIH SEPERTI DULU. TERIMA KASIH KENALKAN SAYA PRODUK YANG MEMANG TERBAIK & MAMPU MILIK". 






Thursday, 11 April 2013

BABY HAIR AND BODY OIL ROSES ( TROPIKA LAVENDER)


(PASARAN: RM60.00)


RUAM LAMPIN,RUAM PANAS,RUAM SUSU,ECZEMA serta masalah alahan kulit bayi kini boleh dirawat dengan sempurna menggunakan produk Tropika Baby Hair & Body Oil

Dirumus sepenuhnya daripada Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil),produk terbaik di dunia tanpa minyak mineral,bahan toksin,paraben atau steroid yang memudaratkan kesihatan bayi. Kaya dengan Vitamin E ,serta bersifat anti oksida,Tropika Baby Hair & Body Oil memelihara serta melindungi kulit bayi daripada serangan bakteria dan kulat.

Di datangkan dengan aroma Lavender yang bertindak sebagai anti-stress,ia berupaya merangsang serta menenangkan minda bayi . PRODUK ALAMI MESRA BAYI itulah komitmen kami untuk bayi anda.
 PRODUK 2in1 - MERAWAT MASALAH ALAHAN KULIT SERTA MELEBAT & MENYIHATKAN RAMBUT BAYI ANDA



Monday, 8 April 2013

BELLAVITA

ISI KANDUNGAN : 15 G x 15 SACHETS
  HARGA PROMOSI : RM 149.00 (JIMAT RM30.00!!!) 
HARGA PASARAN : RM 179.00
* TIDAK TERMASUK KOS POS *

PROMOSI !!!
  BELI 2 KOTAK
( PENGGUNAAN UNTUK SEBULAN ) DENGAN HANYA RM290.00
NAK ORDER SMS JE SAYA DI NO. NI: 012-3727849
MAKLUMAT:-
Setiap paket BellaVita mengandungi 5000mg peptida kolagen marin premium dari Jepun yang berfungsi untuk menyokong keanjalan dan keremajaan kulit. 
Ia juga sangat bermanfaat untuk tulang, sendi, rambut dan kuku. 
BellaVita diformulasi dengan pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran yang ditanam di Perancis, ianya adalah sumber utama antioksidan untuk meningkatkan sistem pertahanan badan dan mencegah penyakit degeneratif. Prebiotik yang berkualiti tinggi adalah salah satu ramuan aktif BellaVita yang membantu untuk mengimbangi mikro-flora di dalam usus dan membina semula sistem usus yang sihat. 
Secara langsung, badan akan menyerap kolagen dan nutrien yang lain dengan lebih efektif.
BellaVita juga mengandungi Acai Beri dari Brazil, Resveratrol, Glutathione, Asid Hyaluronik, Asid Alpha-Lipoik, Ekstrak Biji Anggur, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Kacip Fatimah dan Ekstrak Akar Maca dari Peru, yang amat berkesan untuk menjadikan anda lebih muda dan cantik. 
Campuran premium ini menggabungkan ramuan berjenama dan bermutu tinggi untuk membantu mengekalkan kecantikan luar dan dalam supaya anda dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat dan sempurna.

 KHASIAT BELLAVITA
Mencegah Penyakit Barah
Mengurangkan Kedutan & Garis-Garis Halus
Menggalakkan Pertumbuhan Semula Kolagen
Menguatkan Kuku & Rambut
Mengelakkan Pembekuan Darah – Strok
Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung
Membantu Menurunkan Tahap Gula
Menurunkan Tekanan Darah
Merendahkan Tahap Kolestrol
Mengelakkan Osteoporosis
Melancarkan Sistem Penghadaman
Anti-Bakteria, Anti-Kulat & Anti-Virus
Mengurangkan Berat Badan
Mengurangkan Pembendungan Air
Membantu Membuang Toksin
Menggalakkan Tidur Yang Nyenyak & Tenang
Meningkatkan Tenaga & Stamina Badan
Meningkatkan Keinginan Seksual
Menstabilkan Hormon
Membantu Melegakan Resdung
Mencegah Penyakit Lelah

 GOLONGAN YANG BOLEH MENGAMBIL BELLAVITA
Pengambilan supplemen boleh bermula pada mana-mana peringkat umur. Ramai orang yang berminat untuk mengambil supplemen khuatir kerana mereka mungkin terlalu muda atau terlalu tua. Sama ada anda berada dalam lingkungan umur 20-an, 30-an, 40-an atau lebih tua, anda boleh mula mengambil langkah untuk melawan tanda-tanda penuaan dengan menggabungkan BellaVita dalam diet harian. 

Siapakah yang patut mengambil BellaVita?
Ingin Mengambil Pendekatan Pro-Aktif Dalam Mengekalkan Kesihatan
Sentiasa Terdedah Kepada Sinar UV Matahari
Menghidap Diabetes, Kolesterol, Sakit Jantung & tekanan Darah tinggi
Sering Berada Dalam Persekitaran Yang Berhawa Dingin
Perokok Yang Aktif & Pasif
Kadar Metabolisma Yang Rendah
Hormon Yang Tidak Stabil
Wanita Yang Baru Melahirkan
Keinginan Seks Yang Rendah
Ingin Kulit Yang Putih & Sekata
Masalah Pigmentasi & Jeragat
Mengalami Masalah Parut Jerawat & Jerawat, Kedut, Kulit Kendur, Kulit Berminyak, Kulit Kering & Kulit Kusam.
Diet Yang Tidak Seimbang
Tidur Yang Tidak Mencukupi










Tuesday, 2 April 2013

SECRETLEAF ARGAN DISCOVERY SET


argan discovery set
HARGA PASARAN: RM 119.90 
poslaju percuma semenanjung, Sabah/Sarawak tambah rm5
TIADA STOK!

Set Permulaan untuk memperkenalkan anda kepada khasiat dan kebaikan minyak argan. Set jimat ini mengandungi:- 
1) Pure  Oil Series 01 
2) Pembersih Muka Argan (ARGAN HYDRATING CLEANSER ) 
3) Set Krim Malam dan Siang  
Argan Discovery Set
Argan Discovery Set Secretleaf


SET DAY & NIGHT CREAM
**********************************************
  • Melembab, melicin, mencantik dan melindungi kulit. 
  • Khusus pada pengguna yang TIADA masalah kulit tapi ingin mengekalkan kulit kekal anjal dan cantik. 
  • Jika ada masalah kulit disyorkan guna Pure Oil Series 01 @ Pure Oil Series 02 & sabun argan dulu. Boleh digunakan serentak. Gunakan day/night cream selepas 5-10 minit sapuan POS01 @ POS02
  •  Keduanya diperkaya dengan minyak argan organik dengan formulasi bebas paraben untuk penjagaan lengkap kulit siang dan malam
  •  Krim yang tidak berminyak dan mudah resap ini dirumus khusus bagi mereka yang lebih suka tekstur krim berbanding 100% minyak asli
  •  Selain minyak argan, kedua-dua krim ini diformulasi khas dengan extrak botani menggunakan teknologi terkini bagi membekalkan kulit dengan nutrien penting yang diperlukan sewaktu siang dan malam.
  •  Prihatin terhadap bahaya sinaran UVA dan UVB matahari terhadap kulit, Krim Siang diformulasi dengan campuran khusus kolagen dalam kuantiti yang spesifik untuk membantu menegangkan kontur muka dan mengurangkan kedutan, garis halus serta menghalang kulit daripada menjadi kendur. 
  •  Antioksida mantap dari ekstrak teh hijau meningkatkan khasiat minyak argan, keduanya bertindak secara sinergi bagi melawan radikal bebas penyebab penuaan pramatang, lingkaran hitam di bawah mata dan kulit kering. Sementara itu, rumusan khas evening primrose oil yang kaya dengan gamma linolenic acid (GLA) membekalkan kelembapan maksimum sepanjang hari sama ada ketika diluar atau di pejabat berhawa dingin.
  •  Evening primrose oil juga merupakan sumber anti-inflamasi hebat bertindak mengurangkan kemerahan dan wajah sembap di pagi hari.
  •  Gunakan Moisturizing Day Cream setiap pagi selepas penyegar atau gabungkan dengan Pure Oil Series 01 untuk kesan argan berganda. 
  •  Krim Malam bertumpukan penjanaan sel kulit baru serta memperbaiki sel yang rosak. Proses membaikpulih ini dipertingkatkan dengan bantuan sel stem tumbuhan yang mencetuskan pembentukan sel-sel kulit yang lebih sihat dengan tahap kolagen dan elastin yang optimum bagi menghasilkan kulit yang tegang dan anjal semulajadi.
  •  Oleh itu, Molekul peptide-6 yang kecil dan sodium PCA yang dihasilkan secara semulajadi juga ditambah ke dalam formulasi Krim Malam bertujuan membekalkan sel secukupnya dengan nutrien yang diperlukan.
  •   Dengan penggunaan harian, kulit menjadi lebih sihat, awet muda, berseri dan bintik hitam berkurangan. Gunakannya setiap kali sebelum tidur pada muka yang bersih atau gabungkan bersama Pure Oil Series 01 untuk kesan anti-penuaan yang maksimum.
  •   Day Cream dan Rescue Night Cream adalah sesuai untuk semua jenis kulit. 
Testimoni 1:-
Cik Aida Liena, Melaka: 
" Sebelum ini, saya mencuba pelbagai produk penjagaan kulit berjenama terkenal, namun selepas seminggu menggunakan Secretleaf Moisturizing Facial Soap bersama Day & Night Cream, kulit saya semakin licin dan kesan parut berkurangan."

Testimoni 2:-
Nur Atiqah, Kuala Lumpur 
"Ibu dan adik lelaki saya terlebih dahulu menggunakan produk Secretleaf . Kulit ibu saya semakin anjal dan cerah serta jeragat pun hilang. Kulit adik saya pula lebih licin, bersih tanpa parut jerawat. Kulit saya menjadi lembut, licin, dan cantik. Memang produk ini yang terbaik.":

TESTIMONI TERBARU!!!
Testimoni Pure Oil Series 01 Secretleaf
Testimoni Pure Oil Series 01 Secretleaf
POS 01:
Ramai yang takut menggunakan minyak di wajah. TAPI tahukah anda, MINYAK ARGAN sangat ringan dan senang menyerap. Menyebabkannya ianya tidak menjadikan wajah anda nampak berminyak.
DAN MINYAK ARGAN YANG ASLI, berwarna sedikit kuning, berbau sedikit semacam kacang, adalah minyak kecantikan paling popular di dunia dan digunakan oleh pelbagai jenama antarabangsa.
Dapatkan sekarang 100% original, hanya dari Secretleaf

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy