Total Pageviews

Tuesday, 29 December 2015

AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE



 
aura white 24k gold platinum
Aura White 24K Gold Platinum
HARGA PROMO: RM106 FREE POS SEM.
SABAH/ SARAWAK TAMBAH RM4
PASARAN: 120.00
AURAWHITE 24KGOLD PLATINUM SKINCARE
Satu set mengandungi:
1) Sabun Platinum 24K Gold Platinum
2) 24K Gold Essence
3) DD Cream SPF 35
4) Toner Muka
5) Krim Malam
6) 3D Diamond Mask

Fungsi/ Kelebihan Aura White 24K Gold Platinum Skincare:

1) 24K Gold Platinum Soap
- Ia dapat membantu mengurangkan kedutan, garis halus
- Mencerahkan serta melembabkan kulit. Ia diperkayakan dengan serbuk emas tulen yang membekalkan kolagen untuk kulit. 

2) 24K Gold Essence


Kandungan bahan Set 24K gold ini berkualiti tinggi: dari ekstrak Emas Tulen 24K n platinum dimana ia sangat membantu untuk masalah anti penuaanCARA PENGAMBILAN AURA WHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE:
 



























Wednesday, 25 November 2015

JAMU SERI PENGANTIN

jamu seri pengantin
JAMU SERI PENGANTIN ( 60 TABLET)
HARGA RM70.00 FREE POS SEMENANJUNG
KALAU 2 UNIT RM136 FREE POS SEM. 


KELEBIHAN JAMU SERI PENGANTIN:

-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
-Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
- Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin (mengecutkan peranakan)
-Menambat hati suami di ranjang
-menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
-melancarkan peredaran haid
-melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
-awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
-menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
-sengugut /mengurangkan sakit segugut
-menambahkan tenaga batin
-memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
-merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
-merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
-mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
-AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
-Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
-Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin

KANDUNGAN JAMU SERI PENGANTIN:-

- Daun Cina Maki
- Manjakani
- Nenas Batu
- Ibu Gamat
- Madu Lebah
- Akar Kayu Seri Rapat.
Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA

BERMINAT??? WHATSAPP 012-3727849 (KAK AZUE)

Tuesday, 25 August 2015

SEMUA PRODUK NURRAYSA BEAUTY ADA PROMOSI

Nurraysa

skincare set nurraysa beauty

Nurraysa Collagen Soap
NURRAYSA COLLAGEN SOAP SESUAI UNTUK JERAWAT JERAGAT


PROMOSI AWAL MUHARRAM
BERMULA 1 NOV. - 15 NOV. 2015

SET TRIAL NURRAYSA BEAUTY
PROMOSI: RM68.00
SET COMBO: RM99 free pos (sem.), s/s rm5


** Kulit muka bermasalah!!!.. 
Jerawat
Jeragat
Muka berparut
Kulit Berminyak
Ekzema

Cadangan untuk menyelesaikannya:- 
guna lah SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. 
Walau pun duduk dirumah sekali pun kita kena jaga wajah kita... Tidak salah kalau kita mencuba demi kebaikan wajah kita...
✔ Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak2
✔ 100% tanpa bahan kimia
✔ 100% dibuat dari bahan semulajadi
✔ Bertahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)

1. Nurraysa Colagen Soap
Fungsi :-
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap
Cara Penggunaan :-
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.
Kandungan :-
- Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.
#KKM NOT 140801534K

2. Miracle Whitening Spray
Fungsi :-
✔ Memutih 
✔ Mencerah
✔ Menegang
✔ Menutup liang-liang roma
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah

Cara Penggunaan :-
- Selepas Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka.
Kandungan :-
- Distilled Water, Bifidobacterium Bifidum, Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol, Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic Asid, Malus Domestica.
#KKM NOT 140801537K

3. Treatment Serum
Fungsi : -
- Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
Cara Penggunaan :-
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
Kandungan :-
RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.
#KKM NOT 140801535K

4. UV Cream Nurraysa Beauty
Fungsi :-
- Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.
Cara Penggunaan :-
Selepas menggunakan Serum, sapu UV Krim ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.

Kandungan UV Cream:-
SF 1632, 
SF 1642, 
Silsoft 034, 
Ti O2-as-61d, 
Yellow rs 112d, 
Red afs 112d, Mica, 
Td 50ab, Ss 4267, 
Sf 1202, Transparmer.
#KKM NOT 140801536K

LANGKAH PENGGUNAAN :-

Siang :-
Nurraysa Colagen Soap ☞ Treatment Serum ☞ UV Cream

Malam :-
Nurraysa Colagen Soap ☞ Treatment Serum ☞ Miracle Whitening Spray


Testimoni Nurraysa Beauty Skincare:
Nurraysa Beauty Skincare
Testimoni Nurraysa Beauty



Akak ni guna 2 mggu sabun.
Pastu guna set smpai skrg...dh 2bln lebih...
Sekarang ada PROMO AIDIL ADHA blh cuba sabun atau set combo..
Sambil guna sambil merawat...








Sabun Collagen Nurraysa
Nurraysa Collagen Soap
KALAU NAK BELI SABUN SAHAJA:
Nurraysa Colagen Soap
Fungsi :-
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap
Cara Penggunaan :-
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.
Kandungan :-
- Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.
#KKM NOT 140801534K
_______________________________________

Persoalan yang biasa diajukan selepas guna set Nurraysa
1) Kenapa muka saya rasa gatal bila pakai sabun Nurraysa?
Jawapan:
- Berlakunya healing crisis, sekiranya healing process teruk, ikut Tips ini:
**1) Bangun pagi cuci  muka dulu.
**2) Lepas tu pakai hampas teh 
**3) Gosok - gosok kira buat macam scrub. Jangan tonyoh kuat sangat, sekadar oles - oles kat pipi. 
**4) Lepas itu cuci pakai air biasa.

- Kulit kita akan rasa segar dan kulit akan lebih cepat neutral balik. 

2) Selepas guna set muka jadi kering dan menggelupas, tumbuh jerawat besar- besar atau jerawat bermata atau jerawat kecil dan muka jadi gelap, Kenapa ye? Nak buat macam mana ye?
Jawapan:
**1) Semua disebabkan oleh healing proses atau proses penyembuhan. 
Sebelum cantik perlu dirawat dulu jadi semua toksin keluar dari kulit dengan berbagai bentuk macam jerawat, gelap, kering, menggelupas halus. 
- Untuk kulit kering dan menggelupas 
  • lebihkan minum air kosong 
  • guna sabun sahaja ... stop yang lain dulu
  • sapu olive oil pure virgin 
  • sabun masa cuci sekejap sahaja dalam 1 minit atau kurang
- Untuk Jerawat besar atau kecik
  • Banyak minum air masak 
  • Buat masker dari sabun atau cuci lama sikit biar sabun dalam 2-3 min baru cuci.
  • Basuh muka dengan air suam dulu untuk buka pori -pori, cuci dengan sabun dan bilas dengan air peti ais untuk tutup pori- pori dan cepat jerawat kecut.
- Untuk Muka Gelap 
  • Konsisten guna sabun sahaja
  • muka gelap sebab banyak sangat atau dah bertahun- tahun guna produk merkuri
  • Memang lambat nak cerah balik, ambil masa berbulan bergantung pada kulit masing- masing.
Tips:
Rehatkan balik kulit muka seminggu sebelum guna sabun sahaja ye... 


testimoni sabun collagen nurraysa
Testimoni Sabun Collagen Nurraysa Beauty Skincare







CARA NAK BELI.... SILA WHATSAPP/SMS/TELEGRAM 012-3727849 (AZURAINI)
SAYA AKAN REPLY LAJU LAJU

Thursday, 13 August 2015

PROMOSI PAKEJ GLOWING GORGEOUS (SKINRICH + CB769 + ADARA FOUNDATION)

SALE! SALE! SALE!
YEAR END SALE... TAMAT 31/12/2015
RM250 + POSLAJU RM7.00 (SEM.)/ SABAH/SARAWAK RM10.00

ANDA JIMAT RM11.90 JIKA BELI SEKARANG!
PROMOSI PAKEJ GLOWING GORGEOUS (GG)

#SkinRich + #CB769 + #AdaraFoundation 

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI!!!

Whatsapp "GG" KE 012 372 7849 untuk dapatkan TAWARAN HEBAT ini sebelum 31 OGOS 2015!!!  SEBELUM 31 DISEMBER 2015. 

✔ SkinRich bertindak cuci darah!
✔ Crystal Beauty 769 bertindak membuang sel kulit mati yang menjengkelkan!
✔ Adara Foundation bertindak menutup cela pada wajah serta merta!

Whatsapp "GG" KE 012 372 7849 untuk dapatkan TAWARAN HEBAT daripada kami!!

Khas buat anda yang mengalami masalah kulit seperti KUSAM, JERAWAT, JERAGAT, KERING, GELAP dan TIDAK BERMAYA...
Hasil gabungan formula LUAR BIASA berasaskan 3 PRODUK HEBAT! 

3 Kehebatan #SkinRich:
✔ Membuang toksin dalam darah
✔ Menjadikan kulit lebih anjal, cerah, gebu & awet muda
✔ Mempunyai formula cuci darah

3 Kehebatan #CB769:
✔ Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah
✔ Mengatasi masalah jerawat & jeragat
✔ Menghilangkan parut degil 

3 Kehebatan #Adara:
✔ 100% super glowing menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
✔ UV Protection, SPF40 

✔ Ringan, selesa & tahan lama sehingga 8-12 jam

TESTIMONI 1:
[KAWAN LAMA SAMPAI TAK KENAL]
.
Teman udah kabor dah.. tak caye.. betoi la ni.. teman tak tipu.. bukan sorang aje yang guna dapat kesan mabeles macam ni.. penyudahnya kak Nana (Ratna Lubna) terpaksa juga jadi pengedar EHPS..dah tu..cikgu2 kat sekolah kak nana dah jelly tgk kak nana makin lama makin muda.. ni takde lain la ni.. EHPS jugek yang salah.. punca kak nana huru hara..haha.. 
.
Tahniah!! Kak nana.. dari pemalu.. kini terpaksa jadi peniaga.. disebabkan beliau dah jadi testimoni bergerak.. Paling tak tahan..kawan lama sampai tak kenal. Punya la awets muda.. dah macam anak dara balik dah kannn..

Alhamdulillah..sebenarnya saaangat ramai yang berpuas hati.. tak perlu berhabis beribu ringgit sebulan.. kita nyer maintenance kita tak tinggi pun..tak sampai ribu ringgit pun.. produk kita kualiti memang dijaga kerana kita berniaga sebab nak selesaikan masalah orang..bukan untuk dapatkn duit atau income semata. Jom cuba pakej GG.

TESTIMONI 2:
 [BETUL KE BETUL NI???]

Bukan ecobaaannn...tapi betul betul kejadian la ni...sebelum.beliau mengenali produk kami..macam tu lah wajah beliau.. dah 3 tahun kak pah (Sharifah Syazlinda) bersama EHPS.. 

Dan kini terpaksa jadi stokis.. sebab huru hara ..produk asyik habis je..mana tidaknya..mana2 tempat yang beliau pergi mesti akan tanya produk apa pakai..mulussss sangat wajah tu..gebu plak tu.. sekali kak pah demo calit kat pipi customer..tadaaa transform.. tu baru test calit mencalit je tu..belum lagi pakai secara konsisten.. 
.
Jika dulu.. kak pah dah pakai pondeseng (foundation) pun still gitu juga mukanya.. jangan tak tahu.. pic yg before tu dah pakai bedak dan lipstik tau.. tapi macam tak pakai pun.. sebab kulit tak sekata.. 
.
Syukur sekarang beliau la yang paaaling suka selfie dalam team kami.. kami panggil kak pah ratu selfie..hikhik.. bila skin dah ok..kita lebih yakin..
.
Kak pah kini jauhhhh nampak lebih muda berbanding usia sebenar..Alhamdulillah..'Jom cuba.. Pakej Glowing Gojez.

TESTIMONI 3:
SHAFIZAH:
[MENUNGGU HARI BAHAGIA]

Alhamdulillah.. setelah mengamalkan Pakej Glowing Gorgeous.. beliau dah mampu tersenyum..tinggal sikit2 bekas.. nanti mak andam touch up dah ok dah..
.
Bulan September ni beliau dah nak dirikan rumahtangga dengan insan tersayang.. Tahniah buat beliau.. gigih untuk konsisten.. 
Boleh perhatikan..sebelum mengamalkan pakej ini.. beliau mempunyai alahan di wajah yg agak teruk.. kalau terkenang pasti mengalir air mata..Syukur Alhamdulillah.. Allah permudahkan urusan beliau...Syukur Ya Allah.. saya tumpang happy..


TESTIMONI 4:-

KAK INTAN..
[TRANSFORMASI MUDA]


Weeewittt.. hai cik adek.. boleh berkenalann...dalam hati..alamak.. ada budak lelaki ngorat la pulak.. ingat anak dara ke hapa.. hellooo.. I dah anak 4 org okayy..









TESTIMONI 5:






















CARA PEMBELIAN:- 

SILA BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH:-

1) MAYBANK ( NO AKAUN :564070236240) NAMA: AZURAINI ABD RAHMAN

ATAU, 

2) CIMB BANK ( NO AKAUN: 7601087087) NAMA: AZURAINI ABD RAHMAN


3) Sila masukkan e-mail saya iaitu, azudanyini@gmail.com di ruang e-mail penerima semasa pembayaran dilakukan. 

SELEPAS BUAT PEMBAYARAN SILA SMS/WHASTAPP KE NO TELEFON SAYA: 012- 3727849
*SEBUTKAN NAMA PRODUK DAN KUANTITI 
* BAGI NAMA DAN ALAMAT LENGKAP UNTUK URUSAN POSLAJU.

CARA PENGHANTARAN: 
Barang akan dihantar melalui Pos Laju Malaysia. 
No. telefon customer servis pos laju: 1300 300 300. 

Kalau barang tak sampai call no. ni  dan bagi tracking No.

Monday, 10 August 2015

ADARA FOUNDATION, SKINRICH, CRYSTAL BEAUTY 769 KELUARAN EIDA HASAN PRETTY SHOP




adara foundation
Testimoni Adara Foundation
Biar gambar berbicara.. ce tengok gambar tu.. pic sebelum.. skin nampak tona x sekata dan warna agak kelabu.. sebab apa? sebab cuaca.. sebab ada part yang mudah gelap.. sbb sinar UV.. Pada awalnya beliau hanya amalkan Adara Foundation & skinirch.. dah cun dah.. gebus dah.. sekali bila amalkan CB769, skin terus jd glowing.. awets muda.. haaa.. ni tak main laaa 360 hokehh. original mari.. Alhamdulillah..

Sambil lebih yakin.. cantik untuk suami.. berbunga-bunganya hati bila setiap hari suami puji.. siap cemburu lagi you allss.. sebab wifenya nampak jauh lebih muda.

#AdaraSkinRichCB769
#PeliharaAnugerahAllah
#CantikUntukSuami
testimoni skinrich, adara, cb769
testimoni adara foundation skinrich cb769
testimoni skinrich, adara foundation, cb769



Friday, 3 July 2015

IZEARA SLIM ENOT

IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL SLIM DIET & SLIM DETOX

HOT ITEM IN THE MARKET !!
KURUS SECARA SIHAT SEBELUM RAYA !!

IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL
SLIM DIET & SLIM DETOX




HARGA ASAL : RM299.00
HARGA PROMOSI : RM199.00
POSLAJU :
SEM PERCUMA
SS RM 5

FREE GIFTS :
6 INCH BODY SERUM 200ML IZEARA X 1 BERNILAI RM 89.00
6 INCH BODY SOAP IZEARA X 1 BERNILAI RM 49.90

KANDUNGAN IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL :
Formula apple stem cell,
garcinia cambogia, 
seaweed, 
green tea, 
lime extract,
vitamin C, 
makanan sunnah terbaik dunia

KELEBIHAN IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL : 
Membakar lebih kalori tanpa senaman.
100% formula bahan semulajadi
Berkesan dalam masa 7 hari
Selamat untuk diambil. Tiada bahan terlarang.
Kulit menjadi lebih putih,gebu dan halus.

CARA PENGAMBILAN IZEARA BODYTALK WHITE SLIM ORIGINAL :
(1 botol slim diet & 1 botol slim detox)
- minum 1 sudu SLIM DIET serta 2 gelas air wktu pagi
- minum 1 sudu SLIM DETOX serta 2 gelas air sblm tidur waktu malam.
**********************
AMALAN TERBAIK
- minum air 2 liter sehari utk membantu proses penyingkiran toksin

- makan epal hijau & minum air lemon






















Friday, 19 June 2015

CALIPH KIDS SUNNAH SUPPLEMENT

free pos sem.

PASARAN: RM75.00
caliph kids
Caliph sunnah supplement for kids - menyokong perkembangan dan fungsi otak

ustaz don caliph kids
Caliph kids
caliph sunnah supplement for kids
caliph kids
Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids.
1. Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :
* Kurma
* Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* OMEGA 3
* Omega 6
3, Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan MALAYSIA?
YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.
5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.
6. Berapa harga Jus Caliph dan bagaimana mendapat

SARANAN PENGAMBILAN
1 hingga 3 Tahun - 2.5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
4 hingga 6 Tahun - 5ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
6 Tahun ke atas - 10-20ml sebelum sarapan dan sebelum tidur 
testimoni caliph
Testimoni caliph
testimoni caliph
Add caption


Testimoni caliph kids

Thursday, 11 June 2015

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE

Assalammualaikum... Yang ditunggu -tunggu telah tiba
PROMOSI AIDIL ADHA 
(10 SEPT. 10 OKT. 2015)
SABUN COLLAGEN
PROMOSI!!!
1 KOTAK RM33.00
3 KOTAK RM75.00

SET TRIAL:
1 KOTAK RM68.00
2 KOTAK RM130

SET COMBO RM99.00 free pos (sem.) s/s rm5
SET COMBO ADA 1 KOTAK SET TRIAL DAN 1 KOTAK SABUN




semua harga promosi belum masuk poslaju kecuali set combo free pos (sem.)


TESTIMONI:

nurraysa beauty skincare
testimoni nurraysa beauty ruam ekzema



Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy