Total Pageviews

Tuesday, 12 May 2015

SERI DEWI MALAM JAMU WAJIB BERPANTANG, SET KEPUTIHAN


JAMU WAJIB BERPANTANG
1) JAMU DEWI DARA ( 50 KAPSUL)
2) MAAJUN CINTA ADAM HAWA
jamu wajib berpantang
SERI DEWI MALAM; JAMU WAJIB BERPANTANG
BENTAN adalah istilah yang biasa dipanggil oleh orang melayu dan ia dikaitkan dengan wanita yang baru saja lepas bersalin dalam tempoh 44 hari.

Salah satu simptom atau tanda bentan ialah rasa kesejukkan, menggigil kemudian rasa panas seperti hendak demam. Selain itu ibu rasa seperti hendak pitam.

Ia berlaku kerana badan ibu yang baru lepas bersalin belum sembuh sepenuhnya dan dalam masa yang sama si ibu mengambil makanan sejuk atau pun terlanggar sesuatu yang keras juga boleh terjadinya bentan.

Ada beberapa jenis makanan penyebab bentan yang ibu sedang berpantang perlu elakkan. Setiap individu adalah berbeza-beza, ada orang boleh ambil itu ini ada pula yang tak boleh.
Jenis Makanan Penyebab Bentan Dan Perkara Yang Dilarang:-
#1: Elakkan Makanan Yang Gatal
Elakkan ambil seperti kerang, udang, ayam atau sebagainya. Kerana kesannya pada tubuh akan gatal-gatal dan bengkak satu badan.
#2: Elakkan Makan Ikan Yang Berbisa
Ikan jenis ini ia bersengat dan akibatnya akan terasa dalam perut seperti menyusuk. Contoh ikan seperti ikan pari, ikan sembilang, ikan baung dan keli.
#3: Elakkan Mencium Bau
Jika mencium bau seperti buah kuini, buah mangga atau jering dan petai kesannya ibu berpantang akan pening kepala yang berpanjangan.
#4: Elakkan Minum Ais Atau Makanan Sejuk
Seluruh badan akan menggigil menahan kesejukkan jika ibu berpantang makanan sejuk seperti nangka. Ais batu sudah tentu tak boleh.
#5: Elakkan Makanan Berbau
Makanan berbau maksudnya makanan seperti buah mangga, kuini, nangka, petai, jering dan rebung kerana takut-takut terkena kancing gigi dan boleh jadi akan tumpah darah. 
Elakkan juga buat kerja-kerja berat supaya tidak tersadung ibu jari kaki.
#6: Hindari Dari Melakukan Hubungan Kelamin
Ketika dalam pantang elak melakukan hubungan sex, atau tersalah makan semasa dalam pantang, atau terhidu bau racun. Kerana kesannya boleh membawa kepada kematian.
#7: Elakkan Dari Terkena Hujan Panas
Jika terkena hujan panas ia akan menyebabkan badan sakit dan bisa-bisa urat.
#8: Elak Dari Menarik Dengan Kuat
Semasa berpantang jangan menarik sesuatu dengan kuat, kesannya akan kejang saraf.
Makanan penyebab bentan dan perkara yang dilarang ketika berpantang ini diharap sedikit sebanyak dapat membantu ibu-ibu yang sedang berpantang.

Ibu yang terkena bentan akan menggigil kesejukan dan takut-takut akan membawa maut. Contoh seperti tersadung ibu jari kaki. Ini adalah saraf pada ibujari berkait antara satu sama lain di dalam sistem tubuh. Tidak hairanlah mak-mak kita dulu-dulu memang cerewet dan jaga sangat dalam hal-hal berpantang ni, betul tak?

Semasa dalam pantang apa yang anda amalkan penting demi untuk mengekalkan tenaga sepanjang hari, untuk bantu banyakkan susu atau untuk elak dari sembelit semasa berpantang. Ngerikan kalau sembelit semasa pantang ni. Takut jahitan terbuka!
Dapatkan Jamu Wajib Berpantang : Jamu Dewi Dara RM48.00 & Majun Cinta Adam Hawa RM48.00
_________________________________________________________________
SERI DEWI MALAM SET KEPUTIHAN
seri dewi malam
set keputihan seri dewi malam
Set Keputihan (Bajet)
Harga: RM153
Produk dalam Set Keputihan Bajet

1) JAMU DEWI SUCI – RM65 (12 KAPSUL)
Merapatkan / mengetatkan faraj
Mengembalikan dalaman faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
Meningkatkan kemutan
Menyerap dan mengeluarkan kotoran / keputihan / darah beku
Membersihkan pangkal rahim
Mengecutkan rahim dan batu meroyan

2) JAMU DEWI DARA – RM48 (50 KAPSUL)
Memberikan tenaga
Merawat masalah keputihan
Memecahkan angin dalam badan
Memanaskan urat-urat yang sejuk dan ngilu
Merawat sengugut
Mengecutkan dan mencuci rahim
Melancarkan peredaran darah
Membuang toksik dalam badan melalui pembuangan air besar
Meningkatkan berahi
Merawat cyst atau fibroid

3) SUSUKAN QALBU – RM40 (5 BIJI) (TIDAK BOLEH DIMAKAN)
Menyerap dan menarik keputihan
Mengeringkan faraj yang berair
Menguatkan cengkaman dinding vagina

Cara Menggunakan Set Keputihan Bajet:-
1. RAWATAN PERTAMA - 4 HARI BERSAMA JAMU DEWI SUCI Hari pertama : 
Insert/masukkan 2 kapsul dalam faraj (waktu pagi)
Cara insert / masukkan : 
Dalam keadaan mencangkung, tolak 1 kapsul ke dalam vagina dalam-dalam dan jauh sehingga hujung pangkal rahim kiri. 
Kemudian, tolak 1 kapsul lagi ke dalam vagina dalam-dalam dan jauh sehingga hujung pangkal rahim kanan. (sila lihat gambarajah di bawah)
*Tolak sedalam-dalamnya dan pastikan badan berada di dalam keadaan rehat dan bersahaja bagi mengelakkan kesukaran untuk menolak ke dalam
Makan 4 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak.
Herba yang dimasukkn ke dalam faraj akan menyerap semua lendir, air busuk dan sisa darah haid atau nifas di pangkal rahim
Hari kedua : 
Makan 2 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak.
Hari ketiga : 
Makan 2 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak
Keluarkan semula jamu yang dimasukkan pada hari pertama. Pada masa ini, bukan hanya herba yang keluar, kotoran akan keluar sekali kerana telah bergumpal dengan jamu.
Hari keempat: 
Makan 2 kapsul sebelum tidur dengan 3 gelas air masak.
*Dilarang bersama selepas insert kapsul untuk proses pemulihan. Selepas 3 hari (72 jam) keluarkan sisa kapsul dari bahagian intim. Selepas dah keluarkan sisa kapsul tu baru boleh bersama dengan suami. Dan rasailah kenikmatannya. Setiap malam adalah malam pertama

2. RAWATAN KE DUA - SAMBUNG DENGAN JAMU DEWI DARA
Selepas selesai rawatan dengan JAMU DEWI SUCI, terus sambung dengan JAMU DEWI DARA pada hari ke 5 untuk rawatan dari dalam.
Makan 2 biji selepas sarapan pagi.
3. RAWATAN KE TIGA - PEMBERSIHAN SUSULAN DENGAN SUSUKAN QALBU
2 minggu selepas masukkan JAMU DEWI SUCI, bolehlah masukkan SUSUKAN QALBU untuk proses pembersihan kotoran yang di cairkan oleh JAMU DEWI DARA bagi memastikan dalaman anda bersih dan bahagian intim akan kembali seperti dara
Cara insert / masukkan : 
Dalam keadaan mencangkung, tolak 1 biji ke dalam bahagian tengah vagina.
*Tolak sedalam-dalamnya dan pastikan badan berada di dalam keadaan rehat dan bersahaja bagi mengelakkan kesukaran untuk menolak ke dalam.

* Set ini hanya untuk wanita yang sudah berkahwin SAHAJA


Soalan Yang Sering Kami Terima :
Tidakkah penggunaan SDM Jamu Dewi Suci, MT Susukan Qalbu, SDM Masker Intim & SDM Rose/ Arabic Spices Medicated Feminine Wash akan "merosak atau membunuh" bakteria baik yang terdapat di dalam vagina?

Penjelasan Kami : 
Kesemua produk keluaran Seri Dewi Malam-Moden Tradisional berasaskan herba tanpa bahan kimia. Ia adalah sama seperti mana-mana rawatan menggunakan herba contoh:air akar kayu, ubat periuk, air basuhan daun sireh@garam (untuk merawat kegatalan miss v), minuman air kunyit, air rebusan inai dan apa jua petua nenek moyang yang berasaskan herba melalui rawatan tradisional. Cuma bezanya produk keluaran Seri Dewi Malam-Moden Tradisional ni di komersilkan, semua ramuan herba dikisar & di kapsulkan, di botolkan untuk memudahkan pengguna. Jadi tiada la alasan herba@jamu@ramuan tradisional ni busuk & pahit, cuma telan dah ada dalam perut, tanpa bau@rasa yang tidak mnyenangkan. Lagipun dos setiap herba telah disukat, jadi tiada masalah banyak mana nak bubuh kunyit, banyak mana nak guna manjakani ni, terlebih nanti takut mudarat pula.

NAK HARGA PROMO??? PM SAYA DI NOMBOR 012-3727849 (WHATSAPP/ TELEGRAM/SMS) 

1 comments:

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy