Total Pageviews

Friday, 21 September 2012

STOKIN TERAPI USHINE

JUALAN AKHIR TAHUN!!!!
DISKAUN 20% DARI HARGA PASARAN 
HARGA SELEPAS DISKAUN: RM31.90/SEPASANG 
(HARGA BELUM MASUK POSLAJU) 
PROMOSI TAMAT: 31 DISEMBER 2013


* HARGA PROMOSI:RM35.00/ SEPASANG
HARGA PASARAN:RM39.90
* harga belum masuk postage
Happy Feet Therapy Socks:
Stokin Terapi Ushine mengandungi sinaran haba infra merah jarak jauh (FIR) yang mampu meresap jauh ke dalam kulit bagi membantu menggalakkan peredaran darah, meningkatkan kadar metabolisme dan memperbaiki konstitusi serta kekuatan tubuh manusia secara semulajadi. Tapak stokin ini mengandungi bebutir granular berfungsi memancarkan sinaran haba infra merah jarak jauh menggunakan teknik bermutu tinggi disertai dengan teknologi anti-kuman yang mengeluarkan ion negatif.

Sinaran Infrared - Jauh
Sinaran Haba Infra Merah Jarak Jauh (FIR) merupakan suatu tenaga gelombang cahaya yang dipancarkan secara semulajadi dari matahari, di mana ia tidak dapat dilihat dari mata kasar kita. Keluasan gelombang paling berkesan ialah antara 4 – 14 mikron, yang dikenali sebagai “Cahaya Kehidupan”. Ia juga boleh disamakan seperti tenaga “QI” yang terdapat di dalam tubuh badan seseorang manusia.
FIR digunakan secara meluas oleh kebanyakkan produk kesihatan serta industri-industri perubatan yang mempunyai fungsi keberkesanannya seperti berikut:


  • Meningkatkan peredaran darah
  • Mengawal tekanan darah
  • Melegakan masalah sendi
  • Mengawal sistem saraf
  • Merawat Kecantikan
  • Membakar lemak
  • Memperbaiki Fungsi Hati

Ion Negatif:
Ion negatif atau “Vitamin alam semulajadi” adalah atom oksigen yang mempunyai elektron tambahan. Ia adalah molekul yang tidak berbau, tiada perisa dan tidak dapat dilihat yang mana kita boleh menyedut dengan banyak di sesetengah persekitaran. Ia terjadi dengan banyak di persekitaran laut, hutan dan air terjun. Bahan Kimia yang dibebaskan dari kilang ialah ion positif yang berbahaya untuk alam sekitar serta menjejaskan kesihatan manusia. Komposisi ion negatif dan bakteria akan mengakibatkan berlakunya deformasi bakteria yang mana akan juga menyebabkan zarah-zarah ini terkumpul serta terapung-apung didalam bilik dan akhirnya jatuh bagi mengurangkan berlakunya pencemaran.

Kesan Ion Negatif terhadap Badan Manusia:
Ion Negatif Mengurangkan Sakit Otot. Ion negatif dapat meneutralkan asid laktik dan juga membantutkan pengeluaran “oksigen aktif” dan radikal bebas untuk mengurangkan bahan atau toksin yang menyebabkan keletihan atau penyakit.
Mengubah Keadaan Berasid kepada Keadaan Lebih Beralkali. Pencemaran udara dan sinar U.V meningkatkan ion positif di dalam atmosfera, menyebabkan pengasidan badan. Ini merupakan salah satu punca penyakit kronik pada zaman moden ini. Ion negatif mampu mengubah keadaan dalaman badan kepada keadaan lebih beralkali lalu memperbaiki metabolisme badan.
Memperbaiki Kualiti Tidur. Ion negatif dapat mengatur keseimbangan sistem saraf, memperbaiki peredaran darah, dan mengurangkan tekanan yang menghasilkan tidur yang lebih berkualiti.

Meneutralkan Radikal Bebas kepada Bahan Tidak Berbahaya.
Secara khususnya Setokin Terapi Ushine memberikan pelbagai manfaat seperti di bawah ini :

  • Mengurangkan sakit sendi dan lenguh kaki
  • Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi serta gaut
  • Bertindak sebagai refleksiologi kepada kaki
  • Melancarkan darah
  • Membantu masalah tidur
  • Mengurangkan stress
  • Menyihatkan Jantung
  • Memperbaiki sistem imunisasi
  • Membersih dan mencantikkan kulit
  • Detoksifikasi
  • Pemulihan kecederaan
  • Kesihatan Jantung
  • Menambah tenaga




Thursday, 20 September 2012

TABITA SKIN CARE


TABITA EXCLUSIVE PACK: HARGA PROMOSI: RM370.00 (PASARAN:RM400.00)
SET EKSKLUSIF : 1 FACIAL SOAP, 1 TONER, DAY CREAM 40GM, NIGHT CREAM 40GM.


TABITA REGULAR PACK: HARGA PROMOSI: RM330.00 (PASARAN: RM380.00) 
SET REGULAR : 1 FACIAL SOAP, 1 TONER, DAY CREAM 25 GM, NIGHT CREAM 25 GM.

Tabita Skincare diperbuat dari bahan semulajadi seperti Japanese Papaya dan serbuk mutiara. Ia sangat berkesan untuk memutihkan kulit dan meremajakan wajah. Ia sangat popular di kalangan artis Indonesia dan selebriti. Setiap set mengandungi Day Cream, Night Cream, Facial Cleanser & Smooth Lotion. TABITA Skin Care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang anda alami, seperti:

  • Memutihkan kulit.
  • Menghilangkan jerawat.
  • Meratakan lubang bekas jerawat.
  • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata.
  • Menghilangkan bekas jerawat.
  • Memberbaiki kulit Kusam.
  • Mencerahkan warna kulit.
  • Mengecilkan pori-pori.
  • Membuat kulit tampak bercahaya.
  • Meremajakan kulit.
  • Menegangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.


KANDUNGAN TABITA:-
1) Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mecuci wajah dan leher.

2) Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)

3) Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

4) Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).

CARA PEMAKAIAN SET TABITA SKIN CARE : 
- Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)
- Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa dibilas. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.
- Titiskan min 3-6 titis SMOOTH LOTION diatas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan udah memadai, jangan di sental/tonyoh secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.
- Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari keseluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari.

TINDAK BALAS PENGGUNAAN TABITA :-
1. Pada 1 minggu ke 2 minggu pertama, kulit akan terasa tegang, gatal, pedih , kusam serta diikuti dengan pengelupasan.Waktu ini berlaku, jangan di garu atau digosok dengan kain atau tisu kasar. Cukup hanya dengan menekap-nekap kulit wajah menggunakan kapas muka yang lembut. Ini bagi mengelakkan wajah terluka. Teruskan pemakaian.

2. Minggu ke-3, setelah pengelupasan berlaku secara merata, gatal-gatal yang dialami akan hilang dengan sendiri nya. Pori-pori pada kulit akan kelihatan mengecil serta parut-parut jerawat semakin pudar dan hilang. Tiada jerawat baru muncul. Teruskan pemakaian.

(bagi yang tidak mempunyai masalah jerawat atau lain-lain masalah kulit wajah, wajah anda akan kelihatan bersinar dan cerah berseri pada peringkat minggu ini,kulit sekata serta tidak lagi perlu dicalit sebarang jenis mekap)

3. Pengelupasan yang agak lama akan dirasai disekitar hidung,mulut kerana disekitar itu, terdapatnya liang pori-pori kulit yang agak besar. Jadi pemulihan dan rawatan akan sedikit mengambil masa dikawasan tersebut.

4. Minggu ke 4 dan ke 5, wajah akan kelihatan berubah secara total. Tiada lagi liang pori-pori yang besar, warna pada kulit wajah menjadi semakin sekata. Sinar semulajadi wajah akan turut terpancar tanpa sebarang mekap dikenakan.







Friday, 14 September 2012

PAMOGA 6 VIDA BEAUTY


PAMOGA 6 VIDA BEAUTY
24 SACHETS x 15GM
*** HARGA PROMOSI : RM 270.00 ( dah termasuk pos laju ) Jimat RM26.00!!!!
HARGA PASARAN : RM 296.00
Pamoga 6 merupakan salah satu lagi produk keluaran Vida Beauty yang terbaik dipasaran. Produk ini mampu merawat 1001 jenis penyakit dengan izin Allah s.w.t dengan enam kali ganda khasiat.
Membantu merawat pelbagai penyakit:-
  • Angin ahmar/lumpuh
  • Buasir
  • Kulit melecur
  • Kulit kaki pecah
  • Lemah otot, radang dan gaut
  • Mengawal dan merawat tekanan darah tinggi, kencing manis
  • Masalah jantung dan ginjal
  • Masalah kitaran haid dan dalaman wanita
  • Mata lebam/kurang tidur
  • Pedih ulu hati dan batu karang
  • Pencernaan, keracunan dan sembelit
  • Rambut gugur dan tidak lebat
  • Selepas bersalin dan sistem peranakan
  • Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
  • Ulser
 * Khasiat enam kali ganda daripada minuman kesihatan yang lain
 * Khasiat dan kehebatan dari alam semula jadi
 * Menaikkan seri wajah, mencantikkan kulit muka dan sebagai tenaga    tambahan untuk kekal cergas
 * Membantu memberikan kesihatan dan kecergasan
Cara Penggunaan:
1.     Sila ambil ½ atau 1 paket setiap hari, larutkan dalam air minuman, kacau dan minum segera
2.     Ambil selama 5 hari berhenti 2 hari.
•          Mulakan dengan bacaan Bismillah
•          Selawat 3 kali
•          Bacaan Fatihah 1 kali
•          Berdoa dan Niat
•          Kemudian baru minum perlahan-lahan

ATIKA BEAUTY PERFECT LADY ADALAH PRODUK PENJAGAAN KULIT, PAYUDARA DAN FARAJ WANITA, TESTIMONI PENGGUNA

Isi Kandungan: 10 sachet/kotak
PERFECT LADY  - AB 
Harga : RM32.50 belum masuk postage 
Poslaju RM6.00 ( semenanjung) RM9.00 Sabah/ sarawak 

kalau beli 3 kotak RM106.00 * dah masuk postage untuk Semenanjung sahaja. sabah/sarwak kena tambah lagi RM4.00 untuk postage. 

"Minuman PERFECT LADY harus dimiliki oleh setiap wanita yang mementingkan penjagaan dari hujung rambut ke hujung kaki. 
Mengandungi herba pilihan bagi membantu wanita kekal ANGGUN, MENAWAN dan BERTENAGA. 
Cubalah hari ni untuk merasai kehebatannya"
Dengan Perfect Lady kulit anda / anda akan  menjadi :-
- Halus + Licin
- Montok + Tegang
- Cerah + Gebu
- Awet Muda + Anjal
- Sihat + Bertenaga
- Rapat + Intim
Isi kandungan Perfect Lady :-
- Kolagen
- Soy Isoflavone
- Kacip Fatimah
- Mixed Fruits
- Apple Stem Cell
- Manjakani
- Mutiara
- Pueraria Lobata


PERHATIAN: 

1) WANITA DI DALAM HAID TIDAK BOLEH MENGAMBIL PERFECT LADY
2) WANITA SEDANG HAMIL TIDAK BOLEH MENGAMBIL PERFECT LADY
3) KALAU ADA ALAHAN MAKANAN LAUT DAN RESDONG TIDAK BOLEH MENGAMBIL PERFECT LADY
4) WANITA YANG DALAM PANTANG BERSALIN JIKA MASIH ADA DARAH NIFAS TIDAK BOLEH MENGAMBIL PERFECT LADY. JIKA SUDAH HABIS NIFAS BARU BOLEH AMBIL PERFECT LADY.
5) IBU YANG MENYUSU BAYI BOLEH MINUM PERFECT LADY SEELOKNYA UMUR BABY 4 BULAN KE ATAS. 
6) WANITA YANG BELUM BERKAHWIN BOLEH MENGAMBIL PERFECT LADY.

CARA HIDANGAN :-
Campurkan satu sachet Perfect Lady dengan 200ml air suam, kacau dan minum segera. Ambil 1 sachet sebelum sarapan pagi setiap hari. 

1 SACHET PERFECT LADY BILA DIMASUKKAN DENGAN AIR SUAM 

DALAM KOTAK ADA 10 SACHET
PERFECT LADY
KEBAIKAN DAN KHASIAT PERFECT LADY:-
  1. Meransangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut dan menjadikan kulit lembut, segar, dan berseri-seri.
  2. Mencantikkan, menghaluskan kulit dan mengecilkan pori-pori kulit.
  3. Memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit dengan menukarkan pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawo matang kepada pigmentasi kulit putih kemerahan) 
  4. Menghilangkan jerawat dan parut acne.
  5. Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj.
  6. meningkatkan nafsu dan tenaga  seksual  dan mengeratkan hubungan suami isteri.
  7. Mengetatkan dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin).
  8. Mengatur peredaran haid yang tidak menentu.
  9. Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina.
  10. Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
  11. Membesarkan kembali payudara  yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
  12. Menambahkan kesegaran, tenaga, dan meningkatkan kadar libido (ketahanan).
  13. Menghalang "mood swing" akibat kekurangan estrogen dalam tubuh, kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan merubah bentuk badan seseorang wanita. Selain faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia. 
  14. Membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri menyeimbangkan hormonnya. Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fisikal akibat proses menopous.
  15. Melambatkan proses penuaan dan mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ejen ketahanan anti-tumor yang kuat. 
TESTIMONI 1:
BONDA GALIH NURILHAMI
Terima kasih kepada Atika Beauty dan Puan Atika.... Alhamdulillah baru minum 1 kotak Prefect Lady, masalah keputihan sudah tiada, sebelum ni dah macam-macam produk yang digunakan, tapi sekarang dah tak nak tukar lagi. Mula- mula tu memang rasa sakit kepala, rasa macam nak demam tapi, saya minta nasihat dari Puan Atika berkenaan produk ini. Simptom tu hanya diawal penggunaan, sekarang dah takda lagi. Badan pun rasa segar bila bangun pagi. Harga pun berpatutan. Bohong kalau ada wanita yang mengatakan tidak inginkan kecantikan. Perfect Lady amat sesuai bagi saya yang sudah berkahwin untuk kecantikan dalaman dan luaran. Sekarang saya sudah teruskan untuk kotak yang kedua. Sekali lagi, terima kasih Atika Beauty dan Puan Atika dan saya akan teruskan minum Perfect Lady bagi mendapatkan hasil yang lain. :)

TESTIMONI 2: 
NORAZURAH OMAR 
PERFECT LADY produk penjagaan kulit, payudara, dan faraj wanita, zura hanya pengguna produk perfect lady telah mggunaknya slama seminggu amat berkesan keputihan slps bsalin hilang n kulit menjdi cerah. cuba la dh cuba br tau bpushati dgn produk ini ya kwan2. 

TESTIMONI 3:
DIANA WILLIE
Quick one.. to share hasil hari ke -8 (betul ke kiraan nih.. for sure dah one week ambik) pengambilan supplemen... from Atika Exclusive Collections. no editing... no make -up.. pori2 muka mengecil.. xcaya rambut xgugur banyak.. xyah sapu sapu lotion tangan banyak kali .. gudnews for me ( bole postpone lawatan buat hand spa).. lagi .. powder form.. badan lagi senang nk serap gud nutrient.. value for money .. nk tau lagi hasil dia.i. try la sekotak dulu.. Perfect Lady Atika Beauty.. xbgs x recommend.. kay .. kawan2 ini la rahsia alami saya.. ;)

TESTIMONI 4: 
FARIEYHA KIDZ
Alhamdulillah .. sejak saye msuk hptal sampai muke berubah jdik kusam, bminyak dan ..... tumbuh sampai byak parut... nk keluar pon malu sbb xdpt nk sorok muke ni... sejak makan perfect lady, 2 peket je dah nampak perubahan..... 


UNTUK KHASIAT BERGANDA LEBIH ELOK DI AMBIL PERFECT LADY BERSAMA PERFECT WHITE  
- saya ada jual Perfect White RM32.90/ kotak. 
SILA LIKE PAGE FB KAMI IAITU:
https://www.facebook.com/kedaijimatonline

Tuesday, 11 September 2012

REBOND ESSENCE SNE


HARGA PRODUK: RM220.00
SEM FREE POSTAGE !!!!
SABAH / SARAWAK : ADD RM 3



Nama Produk : Rebond Essence
Kod Produk : 10034
Kandungan : 500mg x 60 kapsul
No. Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL11030124TR

TENTANG REBOND ESSENCE
Dikembangkan dan dirumuskan oleh sekumpulan pakar dari YuHangRen Hi-Tech Industrial Co., Ltd Mongolia Dalam, dengan
kerjasama daripada Persatuan Kanser Amerika Syarikat dan Universiti Fudan, Shanghai lebih daripada 10 tahun
Dihasilkan sepenuhnya daripada 100% komponen tumbuhan asli dengan menggunakan Teknik Pengekstrakan Superkritikal CO2
dan mematuhi piawaian GMP
Kandungan ketulenan yang tinggi, selamat dan tanpa kehadiran bendasing, diekstrak pada suhu rendah untuk memastikan
bio-aktiviti yang tinggi
Membantu dalam pemeliharaan kesihatan sendi-sendi

CARA PENGAMBILAN:-
DEWASA : 2 KAPSUL 2 KALI SEHARI.

MINYAK ANUGERAH PEMANIS DIRI (MERAH)



MINYAK MENAIKKAN SERI & PEMANIS
HARGA PROMOSI :RM42.00  (HARGA PASARAN:RM48.00)
Semua orang inginkan dirinya disayangi dan disenangi oleh orang lain. Seorang ketua perlu mempunyai perwatakan yang boleh mempengaruhi orang bawahannya. Seorang ahli perniagaan perlu mempunyai aura yang positif supaya dapat menarik perhatian pelanggan dan melariskan perniagaannya. Seorang teruna atau dara yang sudah cukup syarat mahu jodohnya dicepatkan tanpa perlu runsing lagi.

Sebab itulah Minyak Kasturi Anugerah - Untuk Menaikkan Seri dan Pemanis dibuat khas untuk menaikkan seri dan memulihkan aura di dalam diri anda, disenangi ramai dan dipercepatkan jodoh.

Gabungan minyak kasturi beserta ayat-ayat al-Quran dan doa-doa terpilih menjadikan Minyak Kasturi Anugerah ini pilihan utama anda.

Antara ayat-ayat syifa’ dan doa-doa khusus yang dibacakan selain 30 juzuk al-Quran untuk menghasilkan Minyak Kasturi Anugerah: Ayat-ayat Ruqyah
• Ayat Ruqyah Jibril • Ayat Ruqyah Nabawiyyah  • Selawat syifa’
• Doa-doa syifa’ • Selawat Tafrijiyyah
• Pendinding al-Muawwizat • Saiyidul istighfar (penghulu taubat)
• Ayat Kursi • Ayat penawar seribu guna
• Ayat pendamaian • Doa pengasih
• Doa seri wajah • Doa pelaris perniagaan
• Doa penyejuk • Salam sulaiman
• Solat hajat

Tertib Penggunaan Minyak Anugerah Menaikkan Seri dan Pemanis Diri:-

  • Berdiri menghadap kiblat
  • Bacakan Al-Fatihah
  • Sapukan sedikit Minyak Anugerah di telapak tangan, digosok kedua-dua telapak tangan sambil lafazkan niat anda kepada Allah SWT.
  • Disapukan naik dari hujung kaki ke hujung kepala sambil membaca selawat
  • Ulangi titisan Minyak Anugerah di telapak tangan, digosok kedua-dua tapak tangan dan diusap muka dengan arah menaik sambil membaca selawat sebanyak 3 kali

Mandian Seri:

  • Dicampurkan titisan Minyak Anugerah ke dalam air mandi
  •  Pusing air mengikut pusingan tawaf (arah lawan jam) sambil berselawat sebanyak 3 kali dan mandi 

AMARAN !!
JANGAN DILANGKAH MINYAK INI KERANA IA TELAH 
DIDOAKAN.

KITA HANYA MAMPU BERIKHTIAR, SEGALANYA 
DITENTUKAN DENGAN KEIZINAN ALLAH.

GLUTATHIONE AMAZING LOTION PINKISH BEAUTY



HARGA PROMOSI : RM60.00  FREE POS LAJU 
KANDUNGAN:-
Aqua,

ethylhexyl methoxycinnamate, 

glyceryl stearate, 

dmethicone, 

glycerine, 

lactic acid, 

panthenol, 

allantoin, 

sodium citrate,  

alpha arbutin, 

vitamin E and B5, 

kojic acid 4%,  

sakei wine fruits extract. 

CARA PENGGUNAAN :-
1. Gunakan 2x sehari pada badan dan kulit wajah. Disyorkan pada waktu pagi

 dan sebelum tidur.

2. Seeloknya selepas mandi atau pun ketika kulit dalam keadaan lembap. 

( tidak kering dan tidak terlalu basah )

KELEBIHAN GLUTATHIONE AMAZING LOTION 
1. Satu-satunya losyen yang boleh melakukan DETOX seluruh kulit badan 

dimana boleh memecahkan warna tompok2 hitam diatas kulit supaya ianya 

lebih sekata kapada warna asal kulit.

2. Memelihara dan melindungi kulit dari sinar UV

3. Membekalkan nutrisi kepada kulit ianya boleh 

menghaluskan,mencerahkan,menyerikan dengan formula pemutihan.

4. Mengharumkan tubuh badan dengan ekstrak rose segar sambil memproses 

mencerahkan kulit tubuh walau diwaktu tidur.

5. Tidak berlendir atau berminyak.

6. Kuasa SPF yang telah dikaji oleh pakar mengikut kesesuaian rakyat 

Malaysia.

(Ramai tidak mengetahui produk yang mengandungi SPF yang tidak bersesuian

 boleh merosakkan kulit—contoh SPF 60-150 hanya boleh diguna bila anda 

berada dikawasan gurun)

7. Membaiki parut diatas kulit.

8. Menyerapan yang baik dan panatas kedalam kulit dengan sekali sapuan.

9. Mencegah pertumbuhan jerawat pada badan.


PENGGUNAAN GLUTATHIONE AMAZING LOTION YG LEBIH BERKESAN
Teknik sapuan yang betul adalah penting untuk mendapatkan hasil yang cepat. Losyen mesti disapu segera selepas mandian kerana kulit lembab membantu losyen meresap lebih efektif.
Bagi memperolehi hasil lebih ketara dan menakjubkan, gunalah sabun GLUTATHIONE COLLAGEN untuk mandian.
Sapu 2 kali sehari, pagi selepas mandi dan sekali lagi sebelum tidur dlm kuantiti agak lebih sikit (usah risau kerana ia tidak melekit sebab losyen ini sangat cepat menyerap dan memberikan rasa sejuk kerana kandungan aqua).
Perhatikan, bila anda bangun pagi, sewaktu mandi, ada keluar cecair putih dari kulit (sel kulit mati keluar sekali dgn daki~ proses detox berlaku). Penggunaan berterusan selama 5 hari pertama, insyaallah anda akan dapat melihat dan merasai kulit menjadi semakin cerah, liang roma mengecil, parut pudar, tompok2 gelap n pigmen makin berkurangan :)
TESTIMONI AMAZING LOTION PINKISH:-






Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy