Total Pageviews

Thursday, 27 June 2013

PROMOSI ULTRA WHITE SKIN SOLUTIONS RM140.00 SEBOTOL

INI ADALAH PRODUK DARI USHINE HEALTH & BEAUTY 
HARGA PROMOSI: RM140.00 FREE POS UNTUK SEMENANJUNG
HARGA PASARAN: RM156.00


CARA PENGAMBILAN :

1. AMBIL KETIKA PERUT KOSONG WAKTU PAGI. JKA SEKIRANYA ANDA GASTRIK, AMBIL SELEPAS MAKAN.

2. AMBIL 2 BIJI DAN MINUM AIR DENGAN BANYAK.

3. ELAKKAN KAFEIN UNTUK MENGHALANG DARIPADA KESAN PENCERAHAN DAN KELANCARAN SUPPLEMENT KE DALAM DARAH SEPERTI KOPI, TEH, COKLAT DALAM KUANTITI YANG BANYAK.

4. BAGI KAUM WANITA, DIGALAKKAN AMBIL BERSAMA UQUEEN KELUARAN USHINE UNTUK MEMBANTU PERMASALAHAN WANITA SEPERTI KEPUTIHAN, MEMBINA SEL BARU, DAN MEMBANTU MENGEKALKAN ASET WANITA.

TESTIMONI ULTRAWHITE SKIN SOLUTIONS:-

EIRA SYAZIRA - DUTA ULTRAWHITE 



UNTUK PENJAGAAN DALAMAN WANITA DI AMBIL BERSAMA UQUEEN. 

klik sini untuk info Uqueen 
http://kedaijimatonline.blogspot.com/search/label/UQUEEN%20USHINE

Saturday, 15 June 2013

BSY NONI BLACK HAIR MAGIC

20 PCS / BOX
HARGA PROMOSI :
1 PCS - RM12.00 / PC
5 PCS - RM10.00 / PC
10 PCS - RM8.00 / PC
* TIDAK TERMASUK POS

1 KOTAK : RM160.00 
2 KOTAK : RM150.00 / BOX POS :
FREE KE SEMENANJUNG
SBH SRWK + RM4.00

FUNGSI BSY NONI BLACK HAIR MAGIC:-
  • Berfungsi untuk mengatasi masalah migrain, 
  • rambut gugur, 
  • merawat uban,
  •  gatal kulit kepala & menyihatkan akar rambut, ia akan menghitamkan rambut anda dengan penggunaan kali pertama sahaja.
  • Boleh digunakan pada bila-bila masa dan dimana sahaja, 
  • Membantu anda kelihatan muda dan berwajah baru. 

BAHAN HERBA YANG DIGUNAKAN :
1. Ekstrak buah Noni / Mengkudu
2. Panx Gingseng
3. Ganoderma
4. Lucidum
5. Asid Amino
6. ZPT (Zinc pyrithione)
7. Collagen

CARA PAKAI SYAMPU BSY:-

1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)

2. Basuh rambut anda yang berminyak & keringkan, kemudian lembapkan sedikit rambut.

3. Ratakan syampu ke seluruh rambut seperti penggunaan syampu biasa dengan membenarkan syampu sampai ke akar rambut. Biarkan selama 7-10 minit. JIka rambut panjang,perlu berhati-hati untuk meratakan hingga ke seluruhan

4. Kemudian, bilas rambut anda sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda berseri.

WARNA HITAM ADALAH DARI WARNA SEMULAJADI BIJI NONI DAN BUKANYA PEWARNA. IANYA TIDAK MELEKAT DAN MENGOTORKAN KULIT KEPALA ANDA.

TESTIMONI

SEBELUM & SELEPAS GUNA 1 PEKET@7 MINIT 

SOALAN LAZIM BERKENAAN BSY:-

Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?
  • 10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. 
  • Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.

Berapa lama tahan rambut hitam tu ?
  • Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. 
  • Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.
Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ?
  • Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. 
  • Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.
Adakah Syampu BSY ini seperti dye ?
  • Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye. Maka, ia sah di bawa solat.
Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ?
  • Tidak. Selepas bersyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.Pastikan 7-10 minit aje.
Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ?
  • Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda.
  •  Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit.
  •  Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat !
  • Tambahan kepada syampu, cuba tambahkan enzim noni berselang antara tempoh bersyampu.
Kanak-kanak boleh pakai ?
  • Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. 
  • Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.

Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?
  • Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. 
  • Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. 
  • Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba. 
  • Ada sesetengah org ALAH PADA HERBA ( sila baca panduan pada sachet dan kotak). 
  • Jika ragu &takut kesan ini cuba dibahagian leher atau lengan. 
  • JIka ada tanda/perubahan maka jangan guna syampu.
  •  Jika masih berhajat, ubati dengan pengambilan enzim noni (membantu merawat alahan)
Peringatan : Sekiranya alah pada herba, sila dapatkan rawatan doktor, ada juga pengguna bersyampu melebihi waktu yg ditetapkan, maka bengkak, gatal dah sebagainya akan terjadi. Ini bukan alah herba tapi sbb salah guna. Anda juga disyorkan mengambil Enzyme Noni dalam semunggu untuk mengatasi masalah alahan anda.

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Produk BHM Ini? Sekiranya anda dapati ada produk lain dipasaran yang menyerupai produk BSY, pastikan ianya mempuanyai kelulusan KKM dan bernombor pendaftran yang sah.Produk in adalah keluaran asli BSY dengan kelulusan Kementrian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftraan NOT101102441K.

UNTUK LEBIH INFO DAN UPDATE SILA LIKE PAGE FB 
https://www.facebook.com/kedaijimatonline

Thursday, 13 June 2013

BEDAK SYRIA


berat: 41gm

HARGA PROMOSI: RM54.00 DAH MASUK POSTAGE
HARGA PASARAN : RM 70
POS :
SEM FREE
SBH SRWK + RM 3

Bedak Syria didatangkan dengan Beauty Sponge.
Bedak Syria merupakan powder digabungkan dgn krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu.

Bedak Syria merupakan formula kecantikan yang unik sesuai untuk semua jenis kulit, didatangkan dengan warna yang halus, tidak menggelapkan kulit, mampu melindungi jeragat serta parut di muka anda, senang jer BASAHKAN SPONGE dan terus sapu ke muka.

Anda akan kelihatan cantik secara semulajadi walaupun berjemur di bawah sinaran matahari malah akan melembabkan kulit muka anda.

AVAILABLE STOK  DARI KIRI: 
1. RICHE - RUSSET 
2.HARDIE - ROSHELLE
3. GENTIL - CHERRY
4. PRINCESSE - ORANGE BLUSH

ANTARA KELEBIHAN BEDAK SYRIA :
100% halal dan suci
Boleh dibawa sembahyang
Sesuai untuk semua aktiviti dan keadaan sama ada ketika bersukan dan sebagainya.

BEDAK SYRIA ANY KLAEN INI MENJIMATKAN KERANA:
  • Boleh tahan sehingga 5 bulan lamanya mengikut penggunaan setiap individu.
  • Bedak yang boleh memutihkan wajah anda tanpa menghitamkan dan menggelapkan kulit anda
  • Ianya sesuai untuk sesiapa sahaja tidak kira berkulit cerah, gelap dan sebagainya. Ianya sesuai untuk semua kulit.
  • Boleh mengecutkan jerawat bagi yang muka berjerawat.
  • Membuatkan wajah anda kelihatan lebih menarik kerana ianya kemas dan sekata.
  • Badak Syria ini mengandungai vitamin E khas untuk kesihatan kulit anda serta mengekalkan keaslian wajah.
  • Masih kelihatan cantik walaupun ketika berpeluh.
  • Bedak ini tidak melekit pada pakaian, tisu dan sebagainya kerana ianya terus meresap ke kulit.
  • Baunya wangi
  • Membuatkan wajah kelihatan neutral dan semulajadi tanpa kesan bedak yang ketara.
  • Mudah dibersihkan dengan air.
  • Mampu menyamarkan kesan-kesan jerawat dan jeragat.
  • Berat 41 gram.


CARA PENGGUNAAN :
Basahkan sebelah kawasan sponge dan pupuk bahagian yang basah dengan bedak syria.
Titikkan bahagian yang berbedak di bahagian muka * seperti dahi, pipi dan dagu *

Gunakan sebelah bahagian yang kering untuk menyapu rata ke seluruh wajah.

Tuesday, 11 June 2013

BEDAK SEJUK TANAKA

HARGA: RM35.00 (40GM) FREE POSTAGE
RM35.00 ( 50GM) FREE POSTAGE
HARGA BORONG ( 10 UNIT KEATAS). please pm/sms 012-3727849

Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation
cuma sapukan bedak tate rata2 ke
muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk
cuma basahkan tangan atau
campurkan bedak tate dgn air dan
sapu kan ke muka. Lepas 30 minit boleh
cuci atau nk pakai sepanjang mlm
pun blh...blh cakap2 time
sapu..muka x kedut mcm pakai
masker.
Boleh digunakan untuk semua jenis
kulit berjerawat, sensitif, normal dan
sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan
wanita...dewasa dan kanak-kanak.


SILA LIKE PAGE FB KAMI IAITU:

https://www.facebook.com/kedaijimatonline


Saturday, 1 June 2013

RANGKAIAN PRODUK FZ'S

page ini telah dikemaskini pada 11 Mei 2016rangkaian prodik fz's
************************************************************************************

cell 9
fz's gluta cell 9

FZ'S GLUTA CELL 9 50GM

  • HARGA PASARAN : RM 89.90/BOX

HARGA PROMOSI :

1 BOX RM 89 

2 BOX RM 160





POS :
SEM PERCUMA
SS RM 5.00
  • Keistimewaan Cell 9 ialah:
  • Sesuai untuk lelaki & wanita
  • Wanita hamil
  • Merawat jerawat & jeragat
  • Wajah berseri tanpa suntikan
  • Mengecilkan liang pori
  • Mencegah kedutan & kekenduran pada muka
  • Merawat Ekzema
  • Merawat parut
  • Kesan pencerahan yang menakjubkan
  • Meningkatkan daya tahanan badan
  • Rambut & kuku menjadi lebih sihat
  • Kulit lebih anjal, lembap dan halus
  • Gigi menjadi lebih putih
CARA PENGGUNAAN
Guna sudu yang disediakan dan boleh terus letak dalam mulut. Ianya akan larut dengan sendiri. Diwajibkan untuk meminum air kosong 1.5 liter sekurang-kurangnya 2 botol sehari.
KANDUNGAN:
Pure collagen, pearl extract, sakura extract, strawberry stem cell.


_________________________________________________________

Kesan pengambilan CELL 8 pada kulit:

  • Kulit lebih anjal, halus dan cerah (70%)
  •  
  • Tona kulit seluruh badan menjadi sekata dan bermaya (60-85%)
  •  
  • Parut di muka dan seluruh badan menjadi lebih pudar sehingga (80%)
  •  
  • Jerawat dan masalah kulit akan pulih 10-14 hari
  •  
  • Kesan yang hebat untuk mereka yang mengidap Enzema (90%)
  •  
  • Liang roma mengecil (80%) 
  •  
  • Kulit pada bahagian tumit menjadi lebih halus (10-15 hari)
  •  
  • Bahagian bawah lengan, tengkuk, celah dalam peha menjadi lebih cerah sekata (20–30 hari).

TESTIMONI:-
gluta cell 8
Gluta Cell 8


gluta cell 8
Gluta cell 8
GLUTA CELL 8 FZ'S HERBS (30 TABLETS)
PROMOSI:
1 BOX RM93
2 BOX RM174
3 BOX RM249 
SILA TAMBAH POSLAJU RM7(SEM.), RM9(S/S)
SILA CHECK STOK DENGAN KAMI DULU YE...WHATSAPP 012-3727849 (KAK AZUE) 

Kenapa produk ini di namakan Cell 8 / Cell Aid?

Kerana bahan utama di dalam tablet ini adalah Glutathione. 

Gluta adalah Peptide Protin yang terdapat di dalam setiap cell di dalam badan manusia. 

Setiap sel di dalam badan manusia memerlukan Gluta untuk berfungsi, 

Gluta berfungsi sebagai agen menyah toksid, tanpa gluta sel2 di dalam badan akan rosak akibat proses pengoksidaan yang tidak terkawal.

Tubuh kita akan kehilangan kawalan untuk mempertahankan system immune akibat pengumpulan asid dan toksid yang tidak terkawal di dalam badan.

Badan kita mendapat bekalan Gluta daripada makanan yg kita makan setiap hari akan tetapi akibat daripada cara hidup dan permakanan yang tidak sihat adakala kita memerlukan makanan tambahan yang kaya dengan Gluta.

Gluta juga di kenali sebagai “super food” & ”master antioksida” adalah merupakan satu keperluan untuk membantu sel-sel di dalam tubuh terus berfungsi bagi menjamin jangka hayat manusia. 

Apabila kandungan Gluta di dalam tubuh turun pada suatu tahap yang rendah ia akan mengakibatkan kematian sel dan seterusnya mengancam nyawa.

Makanan yang kaya dengan Gluta : Asparagus, broccoli, avocado, bayam, telor, bawang putih, daging, kunyit. 
testimoni gluta cell 8
Add caption
Peningkatan Glutathione di dalam badan dapat membantu :
Meningkatkan tahap tenaga dengan ketara, 
Melambatkan proses penuaan, 
Menguatkan sistem immunisasi,
Meningkatkan prestasi atlit dan mempercepatkan proses pemulihan,
Menyah toksid dalam badan melalui proses perkumuhan. 

CELL 8 ™ Produk anti penuaan Generasi Baru.

CELL 8 ™ tablet kunyah berperisa Anggur yang pertama di pasaran. 

Khasiat pengambilan CELL 8 ™ :
Meningkat immunisasi badan dan kesihatan, 
Kandungan Satria Glutathione yang membantu menyah toksin dalam badan, Meneutralkan free radikal dari pencemaran asap, bahan kimia, makanan, stress, cahaya matahari dan banyak lagi, 

Kaya dengan OPC dari Grape Seed Extract yang berfungsi seperti “Face lift” semulajadi, OPC dari Grape seed extract boleh mengurangkan penghasilan melenin yang menyebabkan kulit gelap, 


Hydrolized kolagen membantu menghilangkan garis halus, menganjalkan dan melembabkan kulit serta memulihkan masalah kulit.

Kesan Pengambilan CELL 8 ™ pada Kulit :

Kulit lebih anjal, halus dan cerah ( 70 %), 
Tona kulit seluruh badan menjadi sekata dan bermaya (60- 85%), 
Parut di muka dan seluruh badan menjadi lebih pudar sehingga (80%), 
Jerawat dan masalah kulit akan pulih 10-14 hari, 

Kesan yang hebat untuk mereka yang mengidap Enzema (90%), 
Liang roma mengecil (80%), 

Kulit pada bahagian tumit menjadi lebih halus (10-15 hari),

Bahagian bawah lengan, tengkuk, celah dalam peha menjadi lebih cerah sekata (20 – 30 hari) 

Kesan CELL 8 ™ pada kesihatan : 

Tidak mudah mendapat penyakit, 
Badan terasa lebih bertenaga dan cergas, 
Amat baik sebagai ajen detox kepada Perokok,
Mengelak dari pelbagai penyakit berbahaya.
testimoni gluta cell 8
***********************
CARA PENGGUNAAN
************************
2 BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 2 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR.
DIGALAKKAN MINUM SEBANYAK MUNGKIN AIR.
UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT, ELAKKAN PENGAMBILAN KAFEIN MELAINKAN JIKA ANDA TERINGIN.
KURANGKAN KEPADA DUA BIJI SEHARI SELEPAS 15 HARI.
DISYORKAN AMBIL KETIKA PERUT KOSONG.
CELL 8 MENGANDUNGI 30 TABLETS UNTUK DIKEMAM ATAU DIKUNYAH

KANDUNGAN:
  • GLUTATHIONE
  • EKSTRAK ANGGUR
  • VITAMIN C
  • HYDROLIZED COLLAGEN
  • PHYTO HYALURONIC

KELEBIHAN CELL 8:
MEMBANTU MEMPERBAIKI SEL KULIT DAN MEMPERBAHARUI SEL KOLAGEN DALAM BADAN.
MEMBANTU MEMPERBAIKI CECAIR DALAM MATA DAN PENGLIHATAN.
ANTI - KEDUT,MENEGANGKAN SEL WAJAH.
MEMPERBAIKI SISTEM IMUNISASI BADAN.
testimoni gluta cell 8
testimoni gluta cell 8


cell 8
Gluta Cell 8

_______________________________________________________________


* HARGA PROMOSI: RM20.00
HARGA PASARAN : RM 24.90
* TIDAK TERMASUK KOS POS


  • Krim panas pelbagai guna sesuai untuk urutan seluruh badan sama ada sapuan di perut, sendi dan otot. 
  • Sesuai untuk ibu selepas bersalin dan boleh digunakan sekerap yang mungkin. 
  • Ianya tidak berminyak dan mudah meresap. 
  • Kegunaan luaran sahaja. 
  • Untuk kesan yang lebih baik, hendaklah digunakan bersama Cellusoft dan perbanyakkan minum air mineral setiap hari.
________________________________________________


cellusoft

CELLUSOFT 100 KAPSUL 
RM34.90 SEBOTOL FREE POS SEMENANJUNG
DUA BOTOL RM65.00 FREE POS SEMENANJUNG

Cellusoft adalah penyelesaian secara sihat dan teratur untuk mengatasi masalah berat badan, perut buncit dan selulit TANPA memberi kesan sampingan kepada pengguna. 

Cellusoft sesuai untuk lelaki dan wanita kecuali wanita yang mengandung serta kanak-kanak. Ia juga bagus untuk wanita selepas bersalin. 
Cellusoft telah terbukti berjaya menurunkan berat badan sehingga mampu memberikan kepuasan dan keyakinan.

Keistimewaan Cellusoft antaranya ialah:-
  • Membantu menurunkan berat badan
  • Mengempiskan perut
  • Menyingkirkan lemak dalam badan secara menyeluruh di perut, lengan, punggung dan peha melalui system perpeluhan dan pembuangan air kecil
  • Mengawal selera makan
  • Merasa kenyang dan membekal tenaga yang berpanjangan
  • Membantu mencuci usus besar dan kecil
  • Mengawal masalah penghadaman dan pembuangan
  • Mengatasi masalah sembelit
CARA MAKAN
6 kapsul sebelum pukul 6 petang iaitu sebelum makan malam (WAJIB minum air masak iaitu minimum perlu minum sekurang-kurangnya 3 liter setiap hari dengan cara minum botol 1.5liter sebanyak 2 botol. Kalau lebih lagi bagus). 
Selepas 3 bulan, hanya perlu ambil 2 hingga 3 kali seminggu untuk ‘maintanance’. 
*Untuk pengidap penyakit darah tinggi atau ibu menyusukan anak, boleh mengambil 3 biji kapsul sahaja.


 FAQ ( FREQUENTLY ASKED QUESTION )

1. ADAKAH PRODUK INI SESUAI DIAMBIL OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR?
- Sudah tentu produk ini tidak sesuai untuk kanak-kanak. Namun, produk ini sesuai diamalkan untuk pengguna berumur 15 tahun dan ke atas.

2. BOLEHKAH PENGGUNA WANITA MENGAMBIL PRODUK CELLUSOFT INI KETIKA DATANG BULAN ATAU HAID?
- Sudah tentu boleh. 
- Produk ini tidak akan memberikan sebarang kesan sampingan kepada wanita yang datang bulan atau haid. Maka, mereka boleh mengambil produk ini pada bila-bila masa sahaja. Ini adalah kerana ramuan yang digunakan dalam produk ini adalah herba-herba yang semulajadi sahaja tanpa sebarang bahan kimia atau sintetik.

3. BERAPAKAH BOTOL PRODUK INI YANG HARUS DIAMALKAN UNTUK MENDAPAT KESANNYA?
- Tidak menentu. 
- Biasanya, pengguna kita akan dapat kesannya dalam masa seminggu, namun ia bergantung pada setiap individu yang mengamalkannya kerana setiap individu mempunyai tahap kesihatan dan kadar metabolisme badan yang berbeza-beza. Ia juga bergantung pada berapa banyak air masak yang diambil setiap hari. Di sini, kami mewajibkan pengguna untuk mengambil air masak sekurang-kurangnya 3000ml. 
- Namun, pengamalan yang berterusan adalah digalakkan bagi mengekalkan bentuk badan yang ideal.

4. APAKAH KESAN SELEPAS PENGAMBILAN PRODUK INI?
- Kesan-kesannya berlainan mengikut taraf sistem individu. 
- Kebanyakkan pengguna akan mengalami perpeluhan dan juga pembuangan air kecil yang kerap. 
- Ini adalah kesan daripada mengambil pil-pil Cellusoft yang membantu melancarkan pembuangan toksin dan lemak yang berlebihan dari badan. 
- Namun, pengguna seharusnya meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter untuk memastikan produk ini berkesan dalam badan.

5. ADAKAH PRODUK INI SELAMAT DI AMBIL UNTUK PENGGUNA YANG MENGALAMI SEBARANG PENYAKIT YANG SERIUS ATAU TIDAK SERIUS?
- Ya. 
- Ia adalah selamat untuk semua pengguna. Namun, jika pengguna menghidapi penyakit darah tinggi atau ibu menyusukan anak, pengguna boleh mengambil Cellusoft ini dengan mengambil 3 kapsul sahaja. 
- Jika pengguna mengalami situasi selain dari yang dinyatakan, mereka boleh mengambil 6 biji kapsul seperti biasa.

6. ADAKAH PRODUK INI MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN?
- Tidak. 
- Produk ini tidak mempunyai sebarang kesan sampingan jika diambil. Ia amat selamat untuk dimakan kerana kandungannya yang terdiri dari herba-herba dan bahan-bahan semulajadi yang tidak akan mendatangkan kemudaratan pada masa-masa akan datang.

7. APAKAH RAMUAN UTAMA CELLUSOFT?
Setiap 400g kapsul Cellusoft mengandungi Zinggiber Officanale, Fructus Tamarindi Pulpa, Folium Cassia Augustifolia, Folium Cassia Alata, dan Semen Nigella Sativa.

8. ADAKAH PRODUK INI SELAMAT UNTUK DIAMBIL OLEH WANITA MENGANDUNG?
- Produk ini adalah dilarang untuk diambil oleh wanita mengandung. Ini adalah kerana wanita mengandung memerlukan zat dan protein yang secukupnya.
- Walaupun produk ini mengandungi herba-herba semulajadi, namun produk ini adalah bertujuan untuk menurunkan berat badan pengguna dan amatlah tidak sesuai untuk wanita mengandung. 
-Namun, pengguna boleh mengambil produk ini setelah bersalin nanti untuk mendapatkan berat badan yang ideal kembali.

9. ADAKAH PENGGUNA PERLU BERLAPAR ATAU BERPANTANG MAKAN JIKA MENGAMALKAN PRODUK INI?
- Tidak. 
- Pengguna tidak perlu berlapar atau berpantang makan jika pengguna mengamalkan produk ini. Namun, harus ditekankan bahawa pengguna diwajibkan untuk meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter setiap hari. Ini adalah untuk memastikan proses pembuangan toksik dan lemak dalam badan berjalan lancar dan berkesan.

10. BAGAIMANAKAH CARA-CARA YANG BETUL UNTUK MENGAMBIL CELLUSOFT?
- Cellusoft sehari kena ambil 6 biji sebelum makan malam, sebaik-baiknya pada pukul 6 atau 7 petang. 
- Selepas ambil Cellusoft, WAJIB MINUM AIR MINERAL 1500ML 2 @ 3 BOTOL sehari sebab penurunan berat keluar melalui pembuangan air kecil. 

Sifirnya:
6 biji
6 petang
2 @ 3 botol air mineral 1500ML sehari






Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy