Total Pageviews

Tuesday, 25 August 2015

SEMUA PRODUK NURRAYSA BEAUTY ADA PROMOSI

Nurraysa

skincare set nurraysa beauty

Nurraysa Collagen Soap
NURRAYSA COLLAGEN SOAP SESUAI UNTUK JERAWAT JERAGAT


PROMOSI AWAL MUHARRAM
BERMULA 1 NOV. - 15 NOV. 2015

SET TRIAL NURRAYSA BEAUTY
PROMOSI: RM68.00
SET COMBO: RM99 free pos (sem.), s/s rm5


** Kulit muka bermasalah!!!.. 
Jerawat
Jeragat
Muka berparut
Kulit Berminyak
Ekzema

Cadangan untuk menyelesaikannya:- 
guna lah SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1. 
Walau pun duduk dirumah sekali pun kita kena jaga wajah kita... Tidak salah kalau kita mencuba demi kebaikan wajah kita...
✔ Produk sesuai untuk LELAKI, WANITA, wanita mengandung, remaja dan kanak2
✔ 100% tanpa bahan kimia
✔ 100% dibuat dari bahan semulajadi
✔ Bertahan utk 2-4 minggu penggunaan (ikut penggunaan anda)

1. Nurraysa Colagen Soap
Fungsi :-
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap
Cara Penggunaan :-
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.
Kandungan :-
- Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.
#KKM NOT 140801534K

2. Miracle Whitening Spray
Fungsi :-
✔ Memutih 
✔ Mencerah
✔ Menegang
✔ Menutup liang-liang roma
✔ Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah

Cara Penggunaan :-
- Selepas Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka.
Kandungan :-
- Distilled Water, Bifidobacterium Bifidum, Methylisothiazolinone Phenoxyethanol, Mentha Piperita, Butylene Glycol, Fragrance, Sacharide Isomerate, Hyaluronic Asid, Malus Domestica.
#KKM NOT 140801537K

3. Treatment Serum
Fungsi : -
- Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
Cara Penggunaan :-
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
Kandungan :-
RO Water, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Epilobium Augustifolium Flower, Matricaria Chamomilla, Hamamelis, Allantoin, Methylisothiazolinone Carbopor.
#KKM NOT 140801535K

4. UV Cream Nurraysa Beauty
Fungsi :-
- Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.
Cara Penggunaan :-
Selepas menggunakan Serum, sapu UV Krim ke seluruh permukaan wajah dengan urutan secara memutar.

Kandungan UV Cream:-
SF 1632, 
SF 1642, 
Silsoft 034, 
Ti O2-as-61d, 
Yellow rs 112d, 
Red afs 112d, Mica, 
Td 50ab, Ss 4267, 
Sf 1202, Transparmer.
#KKM NOT 140801536K

LANGKAH PENGGUNAAN :-

Siang :-
Nurraysa Colagen Soap ☞ Treatment Serum ☞ UV Cream

Malam :-
Nurraysa Colagen Soap ☞ Treatment Serum ☞ Miracle Whitening Spray


Testimoni Nurraysa Beauty Skincare:
Nurraysa Beauty Skincare
Testimoni Nurraysa Beauty



Akak ni guna 2 mggu sabun.
Pastu guna set smpai skrg...dh 2bln lebih...
Sekarang ada PROMO AIDIL ADHA blh cuba sabun atau set combo..
Sambil guna sambil merawat...








Sabun Collagen Nurraysa
Nurraysa Collagen Soap
KALAU NAK BELI SABUN SAHAJA:
Nurraysa Colagen Soap
Fungsi :-
✔ Membersih dan mencerahkan kulit wajah
✔ Menganjalkan kulit muka
✔ Mengurangkan jerawat dan parut
✔ Menjadikan tone kulit lebih sekata
✔ Melembabkan kulit wajah, membersihkan pori-pori 
✔ Membersihkan mekap
Cara Penggunaan :-
- Cuci muka 3 kali sehari, gosokkan buih-buih sabun ke muka sehingga rata, biarkan 1 minit dan bilas muka dengan air biasa @ suam.
Kandungan :-
- Glycerin, Pure Marine Collagen, Minyak zaitun Extra Virgin, Susu Kambing & Herba.
#KKM NOT 140801534K
_______________________________________

Persoalan yang biasa diajukan selepas guna set Nurraysa
1) Kenapa muka saya rasa gatal bila pakai sabun Nurraysa?
Jawapan:
- Berlakunya healing crisis, sekiranya healing process teruk, ikut Tips ini:
**1) Bangun pagi cuci  muka dulu.
**2) Lepas tu pakai hampas teh 
**3) Gosok - gosok kira buat macam scrub. Jangan tonyoh kuat sangat, sekadar oles - oles kat pipi. 
**4) Lepas itu cuci pakai air biasa.

- Kulit kita akan rasa segar dan kulit akan lebih cepat neutral balik. 

2) Selepas guna set muka jadi kering dan menggelupas, tumbuh jerawat besar- besar atau jerawat bermata atau jerawat kecil dan muka jadi gelap, Kenapa ye? Nak buat macam mana ye?
Jawapan:
**1) Semua disebabkan oleh healing proses atau proses penyembuhan. 
Sebelum cantik perlu dirawat dulu jadi semua toksin keluar dari kulit dengan berbagai bentuk macam jerawat, gelap, kering, menggelupas halus. 
- Untuk kulit kering dan menggelupas 
  • lebihkan minum air kosong 
  • guna sabun sahaja ... stop yang lain dulu
  • sapu olive oil pure virgin 
  • sabun masa cuci sekejap sahaja dalam 1 minit atau kurang
- Untuk Jerawat besar atau kecik
  • Banyak minum air masak 
  • Buat masker dari sabun atau cuci lama sikit biar sabun dalam 2-3 min baru cuci.
  • Basuh muka dengan air suam dulu untuk buka pori -pori, cuci dengan sabun dan bilas dengan air peti ais untuk tutup pori- pori dan cepat jerawat kecut.
- Untuk Muka Gelap 
  • Konsisten guna sabun sahaja
  • muka gelap sebab banyak sangat atau dah bertahun- tahun guna produk merkuri
  • Memang lambat nak cerah balik, ambil masa berbulan bergantung pada kulit masing- masing.
Tips:
Rehatkan balik kulit muka seminggu sebelum guna sabun sahaja ye... 


testimoni sabun collagen nurraysa
Testimoni Sabun Collagen Nurraysa Beauty Skincare







CARA NAK BELI.... SILA WHATSAPP/SMS/TELEGRAM 012-3727849 (AZURAINI)
SAYA AKAN REPLY LAJU LAJU

Thursday, 13 August 2015

PROMOSI PAKEJ GLOWING GORGEOUS (SKINRICH + CB769 + ADARA FOUNDATION)

SALE! SALE! SALE!
YEAR END SALE... TAMAT 31/12/2015
RM250 + POSLAJU RM7.00 (SEM.)/ SABAH/SARAWAK RM10.00

ANDA JIMAT RM11.90 JIKA BELI SEKARANG!
PROMOSI PAKEJ GLOWING GORGEOUS (GG)

#SkinRich + #CB769 + #AdaraFoundation 

DAPATKAN SEKARANG DENGAN HARGA PROMOSI!!!

Whatsapp "GG" KE 012 372 7849 untuk dapatkan TAWARAN HEBAT ini sebelum 31 OGOS 2015!!!  SEBELUM 31 DISEMBER 2015. 

✔ SkinRich bertindak cuci darah!
✔ Crystal Beauty 769 bertindak membuang sel kulit mati yang menjengkelkan!
✔ Adara Foundation bertindak menutup cela pada wajah serta merta!

Whatsapp "GG" KE 012 372 7849 untuk dapatkan TAWARAN HEBAT daripada kami!!

Khas buat anda yang mengalami masalah kulit seperti KUSAM, JERAWAT, JERAGAT, KERING, GELAP dan TIDAK BERMAYA...
Hasil gabungan formula LUAR BIASA berasaskan 3 PRODUK HEBAT! 

3 Kehebatan #SkinRich:
✔ Membuang toksin dalam darah
✔ Menjadikan kulit lebih anjal, cerah, gebu & awet muda
✔ Mempunyai formula cuci darah

3 Kehebatan #CB769:
✔ Melembabkan, memutihkan, dan mencerahkan kulit wajah
✔ Mengatasi masalah jerawat & jeragat
✔ Menghilangkan parut degil 

3 Kehebatan #Adara:
✔ 100% super glowing menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam
✔ UV Protection, SPF40 

✔ Ringan, selesa & tahan lama sehingga 8-12 jam

TESTIMONI 1:
[KAWAN LAMA SAMPAI TAK KENAL]
.
Teman udah kabor dah.. tak caye.. betoi la ni.. teman tak tipu.. bukan sorang aje yang guna dapat kesan mabeles macam ni.. penyudahnya kak Nana (Ratna Lubna) terpaksa juga jadi pengedar EHPS..dah tu..cikgu2 kat sekolah kak nana dah jelly tgk kak nana makin lama makin muda.. ni takde lain la ni.. EHPS jugek yang salah.. punca kak nana huru hara..haha.. 
.
Tahniah!! Kak nana.. dari pemalu.. kini terpaksa jadi peniaga.. disebabkan beliau dah jadi testimoni bergerak.. Paling tak tahan..kawan lama sampai tak kenal. Punya la awets muda.. dah macam anak dara balik dah kannn..

Alhamdulillah..sebenarnya saaangat ramai yang berpuas hati.. tak perlu berhabis beribu ringgit sebulan.. kita nyer maintenance kita tak tinggi pun..tak sampai ribu ringgit pun.. produk kita kualiti memang dijaga kerana kita berniaga sebab nak selesaikan masalah orang..bukan untuk dapatkn duit atau income semata. Jom cuba pakej GG.

TESTIMONI 2:
 [BETUL KE BETUL NI???]

Bukan ecobaaannn...tapi betul betul kejadian la ni...sebelum.beliau mengenali produk kami..macam tu lah wajah beliau.. dah 3 tahun kak pah (Sharifah Syazlinda) bersama EHPS.. 

Dan kini terpaksa jadi stokis.. sebab huru hara ..produk asyik habis je..mana tidaknya..mana2 tempat yang beliau pergi mesti akan tanya produk apa pakai..mulussss sangat wajah tu..gebu plak tu.. sekali kak pah demo calit kat pipi customer..tadaaa transform.. tu baru test calit mencalit je tu..belum lagi pakai secara konsisten.. 
.
Jika dulu.. kak pah dah pakai pondeseng (foundation) pun still gitu juga mukanya.. jangan tak tahu.. pic yg before tu dah pakai bedak dan lipstik tau.. tapi macam tak pakai pun.. sebab kulit tak sekata.. 
.
Syukur sekarang beliau la yang paaaling suka selfie dalam team kami.. kami panggil kak pah ratu selfie..hikhik.. bila skin dah ok..kita lebih yakin..
.
Kak pah kini jauhhhh nampak lebih muda berbanding usia sebenar..Alhamdulillah..'Jom cuba.. Pakej Glowing Gojez.

TESTIMONI 3:
SHAFIZAH:
[MENUNGGU HARI BAHAGIA]

Alhamdulillah.. setelah mengamalkan Pakej Glowing Gorgeous.. beliau dah mampu tersenyum..tinggal sikit2 bekas.. nanti mak andam touch up dah ok dah..
.
Bulan September ni beliau dah nak dirikan rumahtangga dengan insan tersayang.. Tahniah buat beliau.. gigih untuk konsisten.. 
Boleh perhatikan..sebelum mengamalkan pakej ini.. beliau mempunyai alahan di wajah yg agak teruk.. kalau terkenang pasti mengalir air mata..Syukur Alhamdulillah.. Allah permudahkan urusan beliau...Syukur Ya Allah.. saya tumpang happy..


TESTIMONI 4:-

KAK INTAN..
[TRANSFORMASI MUDA]


Weeewittt.. hai cik adek.. boleh berkenalann...dalam hati..alamak.. ada budak lelaki ngorat la pulak.. ingat anak dara ke hapa.. hellooo.. I dah anak 4 org okayy..









TESTIMONI 5:






















CARA PEMBELIAN:- 

SILA BANK IN KE SALAH SATU AKAUN DI BAWAH:-

1) MAYBANK ( NO AKAUN :564070236240) NAMA: AZURAINI ABD RAHMAN

ATAU, 

2) CIMB BANK ( NO AKAUN: 7601087087) NAMA: AZURAINI ABD RAHMAN


3) Sila masukkan e-mail saya iaitu, azudanyini@gmail.com di ruang e-mail penerima semasa pembayaran dilakukan. 

SELEPAS BUAT PEMBAYARAN SILA SMS/WHASTAPP KE NO TELEFON SAYA: 012- 3727849
*SEBUTKAN NAMA PRODUK DAN KUANTITI 
* BAGI NAMA DAN ALAMAT LENGKAP UNTUK URUSAN POSLAJU.

CARA PENGHANTARAN: 
Barang akan dihantar melalui Pos Laju Malaysia. 
No. telefon customer servis pos laju: 1300 300 300. 

Kalau barang tak sampai call no. ni  dan bagi tracking No.

Monday, 10 August 2015

ADARA FOUNDATION, SKINRICH, CRYSTAL BEAUTY 769 KELUARAN EIDA HASAN PRETTY SHOP




adara foundation
Testimoni Adara Foundation
Biar gambar berbicara.. ce tengok gambar tu.. pic sebelum.. skin nampak tona x sekata dan warna agak kelabu.. sebab apa? sebab cuaca.. sebab ada part yang mudah gelap.. sbb sinar UV.. Pada awalnya beliau hanya amalkan Adara Foundation & skinirch.. dah cun dah.. gebus dah.. sekali bila amalkan CB769, skin terus jd glowing.. awets muda.. haaa.. ni tak main laaa 360 hokehh. original mari.. Alhamdulillah..

Sambil lebih yakin.. cantik untuk suami.. berbunga-bunganya hati bila setiap hari suami puji.. siap cemburu lagi you allss.. sebab wifenya nampak jauh lebih muda.

#AdaraSkinRichCB769
#PeliharaAnugerahAllah
#CantikUntukSuami
testimoni skinrich, adara, cb769
testimoni adara foundation skinrich cb769
testimoni skinrich, adara foundation, cb769



Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy