Total Pageviews

Sunday, 20 October 2013

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

TRIAL 1 BAR :
HARGA PROMOSI : RM 40

1 KOTAK / 3 BAR
HARGA PROMOSI : RM 105
TIDAK TERMASUK KOS POS

BAHAN - BAHAN
Garam Buluh
Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice

Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
Antioksidan, anti-penuaan.
Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



Saturday, 19 October 2013

WONDER GLOW SILVER

PROMOSI WONDER GLOW SEMPENA HARI GAJI
BERMULA 24 MAC - 10 APRIL 2014
RM100.00 FREE POS SEM. 
SABAH SARAWAK SILA TAMBAH RM3.00 UNTUK POSLAJU 
_____________________________________________________________________________

WONDER GLOW GOLD SERIES 3 IN 1
2X GLOWING EFFECTIVE
HARGA PROMOSI : RM 105.00
( harga promosi belum masuk postage) 
HARGA PASARAN : RM 120.00
WONDER GLOW Basic Set ( GOLD SERIES ) - 2X Glowing Effect & Vitamin C Upgraded version for WONDER GLOW Basic Set ( SILVER SERIES )


Mengandungi :
1) DAY CREAM 25 GM
2) NIGHT CREAM 25 GM
3) WONDER BAR COLLAGEN SOAP 30gm

2x kesan pencerahan dan vitamin C.
25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang saring terdedah kepada cahaya matahari selama 4 - 5 jam.
Mencerahkan dan menyerikan wajah.
Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori - pori wajah
Menghaluskan kulit secara semulajadi
Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
Mengandungi mengandungi kombinasi hebat glutathione vitamin C infusions dan sarang burung walet agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.

Ultra Efektif untuk :
Ø Menghilangkan pigmentasi yang tebal
Ø Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Ø Memutihkan dan mencerahkan wajah dengan cepat
Ø Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit
Ø Anti Penuaan dan Face Lifting yang hebat
Ø Mengandungi Serum Vitamin C Infusions, Super Glutahione dan Sarang Burung Walet supaya kulit cerah bercahaya dan bersinar!

Cara penggunaan :
Ø Cream D ( Day / Siang ) dipakai untuk siang hari, dapat digunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV- Ultra Foundation
Ø Cream N ( Night / Malam ) dipakai pada waktu malam
Ø Pertama pemakaian, sapuan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapis ekspedemis kulit.

Komposisi Super Ultra Whitening Cream - Skin Whitening Specialist:
L-Ascorbic Acid ( Vitamin C Infusions )
Beta-Hydroxy Acid
Alpha Lipoic Acid
Copper Peptide
Retinol
Hyaluronic Acid
Selenium
Kojic Acid
L-Glutathione
Alpha-Hydroxy
Collagen ( Sarang Burung Walet )

Manfaat produk:
Pemutihan kulit yang hebat dengan secara semula jadi dan total ( tanpa pengelupasan ) dan sangat berkesan sebagai anti penuaan !

Ascorbic Acid
Merangsang pembentukan kolagen pada seluruh jaringan tubuh
Menyihatkan kulit dan menyegarkan badan

Beta Hydroxy Acid
Menstimulasi perbaikan kulit
Mencegah dan mengurangi jerawat

Alpha Lipoic Acid
Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
Membantu meningkatkan manfaat antioksidan lain
Berfungsi sebagai antioksidan lain khasnya Vitamin C dan E

Retinol
Menstimulasi regenerasi sel kulit
Menegangkan kulit
Memudarkan garis halus dan kedutan

Hyaluronic Acid
Menjaga kelembapan dan ketegangan kulit
Mencegah penuaan
Cooper peptide
Merangsang regenerasi kulit
Meningkatkan produksi kolagen dan elastin
Mengencangkan, menghaluskan dan melembutkan kulit
Mengikat dan membuang kolagen dan elastin yang rosak pada kulit dan jaringan parut

Selenium
Mencegah kerosakan gen
Menguatkan sistem kekebalan tubuh
Mencegah kanser dan penyakit kardiovascular
Menguatkan jantung dan pembuluh darah
Memperlancar aliran darah ke otak
Kojic Acid
Memudarkan pigmentasi dan bintik-bintik penuaan
Merupakan formula terbaik untuk memutihkan kulit
Melambatkan pengeluaran melanin yang merupakan awal proses penggelapan kulit

L-Glutathione
Merupakan antioksidan utama dalam tubuh manusia yang sebagian besar ditemukan dalam hati
Merupakan antioksidan kuat untuk menghalang radikal bebas penyebab gangguan fungsi organ dalam dan kulit
Membantu menyembuhkan gejala neurodegeneratif seperti Parkinson,Alzheimer, multiple sclerosis, stroke, dan asthma yang kronik
Pengubatan jangka panjang bagi perokok dan peminum
Mendetoxsifikasi (seperti Parasetamol) di dalam hati
Melawan kanser, penyakit jantung, penuaan, dan sistem imunisasi tubuh

Alpha Hydroxy Acid
Mengstimulasi perbaikan kulit
Menghilangkan garis-garis halus pada wajah
Collagen Extract
Menjaga kelembapan kulit
Menghaluskan dan menegangkan kulit 

PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

HARGA 2014: RM79.00/UNIT 
POSLAJU RM6.00 (SEM.), RM9.00 (S/S) 
FREE SABUN BERAS COLLAGEN x 2 PCS
PATI IBU PUTIH ( 30GM) 
HARGA PASARAN : RM85.00


HARGA PENGEDAR :
10 UNIT - RM595.00 (Less 30% )
30 UNIT - RM1,530.00 (Less 40 %)
----------
HARGA STOKIS :
50 UNIT - RM2,125.00 (Less 50 %)

(Kandungan pati ibuputih kami 30gram, sticker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA, berbau harum, dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bg menghasilkan produk yg berkualiti tinggi)

KANDUNGAN : 
IBU PATI dari Bunga Melati, 
Bunga Melor, 
Sandalwood, 
Suwandakottan, 
Neem (Daun Semambu), 
Venivel, 
Ibu Kunyit Putih, 
Welmee(Licorice), 
Alpha Arbutin, 
Tranexamic Acid, 
Kojic Acid, 
Gluthathione, 
Collagen,
Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.

CARA MENGGUNA : 
Pati IbuPutih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah, dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan. 
Untuk kesan berganda dan lebih segera pemutihan kulit Pati IbuPutih JANNA LAWWA 'dimixkan' dengan Glutha Kojic Serum. 
Pati IbuPutih digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu :

->Pada wajah : 
sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan Pati Ibuputih diselang selikan sehari.

->Pada badan : 
Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

->Pada parut lama dan parut baru : 
sapukan secara dua lapis Pati IbuPutih boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.
 Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. 
Pati IbuPutih juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus.

KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.


Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati -pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan.
Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja 
MELINDUNGI, 
MELICINKAN, 
MERAWAT, 
MEMBAIKPULIH, 
MELEGAKAN, 
MENGIMBANGI P.H KULIT, 
MELEMBUTKAN, 
ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA.

Pati ibuputih JANNA LAWWA 
anti keradangan kulit, 
memperbaharui sel, 
mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur, 
membentuk paras wajah V shape, 
memudakan kulit, fungus, 
menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan.

Berfungsi juga untuk 
menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak. 
Ianya gabungan yang unik juga membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan. 
Satu produk yang memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.

TESTIMONI:-



EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS

JUALAN AKHIR TAHUN SEHINGGA 31 DISEMBER 2013

EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS
60 Softgel (Untuk 1 Bulan)
HARGA DISKAUN: RM33.00/BOTOL
(HARGA PASARAN : RM60.00)
FREE POS SEMENANJUNG
SABAH/SARAWAK SILA TAMBAH RM3.00 UNTUK POSLAJU 

HARGA PROMOSI : 
3 BOTOL : RM 100
5 BOTOL : RM 150
FREE POS SEMENANJUNG 
BEST SELLER DI 26 NEGARA

 Softgel emilay mudah diserap oleh tubuh

100% berasaskan ekstrak tumbuh tumbuhan :
1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

PERUBAHAN setelah memakan emilay whitening:
- memutihkan
- mengencangkan kulit
- mengurangi jerawat
- menyamarkan noda bekas jerawat
- menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- kulit terasa lembut dan kenyal
- mencegah penuaan dini
- mempercantik kulit (lebih segar dan sehat)
- antioksidan tinggi
- menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- tidak ada pengelupasan

DOS YANG DIPERLUKAN : 2 x 1 hr (pagi - malam)
NOTA :
TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL, 
*PERBANYAKAN MINUM AIR KOSONG & MAKAN BUAH BUAHAN
*UNTUK KULIT ASIA (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu , 
dengan pengambilan rutin dan teratur).
*HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih . 
SURAT KKM DAN LAB TEST UTK EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS!!
Salah 1 musuh perempuan adalah kulit wajah yg tidak sekata, timbulnya noda2 hitam, bintik – bintik hitam . Hal ini terjadi seiring dengan perubahan warna kulit wajah. Kerana warna kulit wajah sangat bergantung pada pigmen di bawah kulit yg disebut melanin

Dengan rutin harian yg intensif menggunakan rangkaian rawatan yg sesuai dengan keadaan kulit wajah, Anda kini tak perlu risau untuk memiliki penampilan kulit wajah yg memukau . Dalam masa 25-35 hari, anda dapat merasakan sendiri perubahan yg terjadi pada kulit wajah juga seluruh tubuh.

Emilay Whitening merupakan supplemen pemutih kulit yang terbaru jika anda memiliki masalah kulit kasar dan kusam. Dengan Emilay Whitening Softgel kulit akan kelihatan lebih putih, halus, cerah dan cantik sehingga anda dapat tampil dengan keyakinan diri.

Jangan takut dengan efek sampingan atau bahaya dari Emilay Whitening Softgel kerana bahannya dijamin dari 100% tumbuhan serta ekstrak vegetables. Diantaranya :
1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

Manfaat Yang Pasti didapat setelah menggunakan Emilay Whitening Softgel :
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menghilangkan bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- Kulit terasa lembut dan kenyal
- Mencegah penuaan
- Mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat)
- Mntioksidan tinggi
- Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- tiada ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh


Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO. LTD.
CMP QUALITY 100& Recycable, 100% Certificated Laboratory Tested
Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006

ARGAN HYDRATING CLEANSER


Argan Hydrating Cleanser Secretleaf
Argan Hydrating Cleanser 95ml 
HARGA PASARAN : RM 29.90
POSLAJU RM6.00 (SEM.), RM9.00(SABAH/SARAWAK)

Argan Hydrating Cleanser merupakan pembersih muka yang diformulasi dengan 97% bahan semulajadi, berfungsi membersihkan wajah secara mendalam tanpa menjejaskan struktur kulit, yang seringkali terhasil dengan menggunakan pencuci muka biasa. 

Diformulasi khas untuk kegembiraan kulit yang berpanjangan, Argan Hydrating Cleanser bersifat sedikit berasid, menyamai pH kulit normal yang sangat penting dalam memastikan struktur lapisan kulit sentiasa sihat dan mengekalkan kandungan kelembapan semulajadi serta lapisan lipid pada kulit pada tahap yang optimum. Argan Hydrating Cleanser menggunakan pembersih berasaskan asid amino yang serupa dengan komposisi kulit dan sangat lembut kepada struktur kulit, tidak menggunakan pembersih jenis ‘sulfate’ yang boleh mengikis lapisan semulajadi kulit dan menyebabkan kulit kering, kemerahan dan rosak. Ia juga bebas bahan kimia paraben, petroleum (mineral oil) dan bahan pengawet. 

KANDUNGAN & KHASIAT :
* Minyak argan asli yang terkenal dengan gelaran ‘Cecair Emas Maghribi’ dapat memberikan kelembapan yang tinggi pada kulit. 

* Ekstrak alga Fucus Bladderwrack pula berupaya memberi perlindungan kepada kulit sehari-hari dari kesan buruk akibat pencemaran persekitaran seperti habuk, debu dan UV matahari daripada menjejaskan kulit. 

* Ekstrak lidah buaya menjadikan kulit lebih segar, sihat dan terlindung dengan kesan penyejukan dan pelembapan kulit yang maksima. 


Ia sesuai diguna oleh semua jenis kulit kerana formulasinya yang tidak merengsakan kulit, dan sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk pembersihan kulit yang lebih mendalam, perlindungan kulit berpanjangan, serta kelembapan maksima. 

• Membersih muka secara mendalam tanpa menjejaskan struktur semulajadi kulit 

• Tanpa ‘sulphate’ yang boleh mengikis lapisan kelembapan semulajadi kulit 

• Diperkaya dengan ekstrak alga lautan Mediterranean yang berupaya melindungi kulit daripada kesan buruk persekitaran seperti UV matahari, habuk, debu, asap dan pencemaran udara 

 • Ekstrak alga tinggi dengan zat galian mineral yang diperlukan sebagai nutrient kepada kulit, turut berkesan memberikan kelembapan yang tinggi dan berpanjangan untuk kulit 

• Kandungan minyak argan organik membantu proses pembaikpulih kulit dengan kandungan Vitamin E dan Omega 6 & 9 yang menyerupai lapisan lipid kulit 

• Aloe Vera berfungsi menyejukkan kulit, mengurangkan iritasi dan keradangan serta melembap 

• Diformulasi dengan ‘teknologi kegembiraan kulit’ dengan pH sedikit berasid (pH 6) yang menyerupai pH kulit (pH 4.5 - 6.5) supaya struktur kulit tidak terjejas, malahan lebih terjaga dan dilindungi 

• Bebas paraben, petroleum (mineral oil), dan sulphate 

• 97% menggunakan sumber semulajadi (natural).

UNTUK LIHAT SENARAI PENUH PRODUK SECRETLEAF SILA KLIK DI BAWAH INI:-



PRODUK KOSMETIK COLLAGEN PLUS VITAMIN E

SET COLLAGEN PLUS VIT E MEMBANTU KULIT ANDA LEBIH SEGAR, LEBIH CERAH LEBIH SIHAT DAN TANPA KIMIA BERBAHAYA.

SET YANG HANGAT PADA TAHUN INI.
JIMAT DAN MURAH.
PEK EKONOMI SENANG DIBAWA KEMANA MANA.


FUNGSI:
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam,jeragat,jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah cerah dan berseri
  • Memulihkan sel sel mati pada kulit wajah
  • Mengekalkan kelembapan pada kulit wajah
  • Menjadikan kulit lebih lembut
  • Mengurangkan masalah jerawat

CARA PEMAKAIAN:
Krim Siang (Kuning) Vit. E - dipakai siang hari dengan cara menyapu rata secara nipis di serata wajah
Krim Malam (Putih) untuk dipakai waktu malam selepas membersihkan kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah.
Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari.
Wajah akan kelihatan bersih dan glowing dalam masa secepat 1 minggu.

PRODUK INI BOLEH DIBELI SECARA BERASINGAN ANTARA SABUN DAN KRIM SEPASANG SAHAJA. 
PERHATIAN : KRIM HANYA BOLEH DIBELI SECARA BERPASANGAN SAHAJA.
_____________________________________________________________________

1) COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP 35GM
HARGA PROMOSI :RM20.00 / BAR
SEM : FREE POS
SBH SRWK : RM3.00

_______________________________________________________________________

2) DAY & NIGHT CREAM ( ANGGARAN 25GM / BEKAS)

HARGA PROMOSI :RM36.00 /SET
SEM : FREE POS
SBH SRWK : RM3.00

____________________________________________________________________
3) FULL SET COLLAGEN PLUS VIT E 
HARGA PROMOSI: RM40.00 / SET
SEM : FREE POS
SBH SRWK : RM3.00

HARGA JIMAT UNTUK SET JIMAT !!!!

MENGANDUNGI ( STOK UTK 1-2 BULAN MENGIKUT CARA PEMAKAIAN ): 
1 x DAY CREAM 25GM
1 x NIGHT CREAM 25GM
1 x SABUN COLLAGEN 35GM

UTK HARGA BORONG , SILA HUBUNGI KAMI : 012-372 7849 


Sunday, 13 October 2013

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

PERHATIAN!! PROMOSI MURAH GILER SEMPENA HARI GAJI ( TAMAT 10 APRIL 2014)
1 BOX RM90.00 FREE POS ( SEM.) 
 2 BOX RM165.00 FREE POS (SEM.) 

BELI 2 KOTAK RM170.00 FREE POS SEMENANJUNG
SABAH/ SARAWAK KENA TAMBAH RM4.00 UNTUK POSLAJU
HARGA PROMOSI : RM96.00 /KOTAK 
(SABAH/ SARAWAK TAMBAH RM3.00) 
HARGA PASARAN : RM110.00/KOTAK 
TAKDE FREE SHAKER YE.... 

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. 

Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! 

Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, tak ade tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. 

Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.Produk sebenarnya dah 3 tahun. 

Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. 

So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.




KELEBIHAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan 
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval

CARA PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC:-
1.Campurkan RSLM dengan air biasa atau air sejuk sebanyak 200ml
2.Shake sehingga kandungan sebati
3.Ambil 1 hari sekali sebelum makan jika tiada gastrik. Jika ada gastrik ambil selepas makan.
4.MAKESURE minum air dengan banyak minimum 3 liter sehari ! 

HARGA EJEN : 10 KOTAK RM 70.00
TAKDE FREE SHAKER
KOS PENGHANTARAN MENGIKUT KAWASAN




SILA LIKE PAGE KAMI UNTUK INFO PROMOSI TERKINI:
https://www.facebook.com/kedaijimatonline

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy