Total Pageviews

Saturday, 19 October 2013

PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

HARGA 2014: RM79.00/UNIT 
POSLAJU RM6.00 (SEM.), RM9.00 (S/S) 
FREE SABUN BERAS COLLAGEN x 2 PCS
PATI IBU PUTIH ( 30GM) 
HARGA PASARAN : RM85.00


HARGA PENGEDAR :
10 UNIT - RM595.00 (Less 30% )
30 UNIT - RM1,530.00 (Less 40 %)
----------
HARGA STOKIS :
50 UNIT - RM2,125.00 (Less 50 %)

(Kandungan pati ibuputih kami 30gram, sticker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA, berbau harum, dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bg menghasilkan produk yg berkualiti tinggi)

KANDUNGAN : 
IBU PATI dari Bunga Melati, 
Bunga Melor, 
Sandalwood, 
Suwandakottan, 
Neem (Daun Semambu), 
Venivel, 
Ibu Kunyit Putih, 
Welmee(Licorice), 
Alpha Arbutin, 
Tranexamic Acid, 
Kojic Acid, 
Gluthathione, 
Collagen,
Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.

CARA MENGGUNA : 
Pati IbuPutih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah, dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan. 
Untuk kesan berganda dan lebih segera pemutihan kulit Pati IbuPutih JANNA LAWWA 'dimixkan' dengan Glutha Kojic Serum. 
Pati IbuPutih digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu :

->Pada wajah : 
sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan Pati Ibuputih diselang selikan sehari.

->Pada badan : 
Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

->Pada parut lama dan parut baru : 
sapukan secara dua lapis Pati IbuPutih boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.
 Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. 
Pati IbuPutih juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus.

KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.


Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati -pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan.
Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja 
MELINDUNGI, 
MELICINKAN, 
MERAWAT, 
MEMBAIKPULIH, 
MELEGAKAN, 
MENGIMBANGI P.H KULIT, 
MELEMBUTKAN, 
ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA.

Pati ibuputih JANNA LAWWA 
anti keradangan kulit, 
memperbaharui sel, 
mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur, 
membentuk paras wajah V shape, 
memudakan kulit, fungus, 
menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan.

Berfungsi juga untuk 
menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak. 
Ianya gabungan yang unik juga membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan. 
Satu produk yang memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.

TESTIMONI:-1 comments:

Norazian Abdullah said...

salam kak..boleh tak update produk janna lawwa yang lain?hehehe

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy