Total Pageviews

Friday, 24 May 2013

TESTIMONI SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA

HARGA 2014:-
Secret Bust Up Pueraria Mirifica sekotak
(25 gram x 30 sachet)untuk bekalan sebulan
1 box = RM 120.00 FREE POS SEMENANJUNG 
SABAH/SARAWAK KENA TAMBAH RM4.00 UNTUK POSTAGE 

Pengumuman penting dari HQ Secret Bust Up:

Semua stok yg ada pada semua stokis berdaftar adalah SECRET BUST UP yg sudah diupgrade iaitu bahan extract GRED A.

.jadi customer tidak perlu lagi risau atau ragu-ragu untuk membeli terus dari semua stokis.. inilah adalah kerana SECRET BUST UP mempunyai dua jenis perisa buat masa ini iaitu maquiberry+soya dan soya+susu dan dua2nya adalah dijamin berkesan dan sudah diupgrade GRED A.

Harga kedua-dua jenis perisa juga akan dinaikkan kpd RM136.00 sm RM140.00 ss bermula JULAI. Nikmati harga promosi RM126.00 sm RM130.00ss dari sekarang sehingga JULAI shj. cepat-cepat dapatkan SECRET BUST UP drp stokis sah seluruh negara sebelum harga naik !















SECRET BUST UP:-
1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.

7- Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.

8- Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.

9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

10- Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.


Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1.Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
2.6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
3.Vitamin C
4.Glutathione campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract

10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN
TERBAIK ??

1- Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !! Hanya RM126.00 (tidak terdapat dimana-mana tawaran harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.


CARA PENGAMBILAN SECRET BUST UP

Cara makan Secret Bust Up Pueraria Mirifica :

- Boleh campur dalam minuman kegemaran kecuali teh atau kopi. Secret Bust Up juga boleh dibancuh dalam air suam dan air susu.

- Sehari 1 sachet dan diambil pada waktu malam sebelum tidur semasa perut kosong untuk penyerapan sepenuhnya dalam badan.

- Cara yang terbaik, mula makan produk ini pada hari pertama datang haid dan diteruskan makan secara konsisten sekali sehari sehingga 30hari untuk dapat hasil yang terbaik.

- Diwajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.

SELAMAT MENCUBA!!!


7 comments:

Kamarozaman Hamid said...

Blog kesihatan yang baik padat dengan infomasi.

Miss Pifey said...

Sis hrga skrg utk sabah brape ek??

khairunnisa zuhdi said...

Mana ni no tlpon atau facebook yg menjual secreat bust up.taj de pun terlekat skalu kat website tu. Cemne nak order dan hub. Boleh x bagi no tlpon secreat bust up.sbb sy nak order nak cuba je boleh ke tidak berjaya breast sy membrsar dgan product ini.. Nak cuba je.. Kira" boleh tak lekat no tlpon utk boleh di hubungi :D

Azlina Abd alim said...

berapakah harga

Azlina Abd alim said...

berapakah harga

romero elbibiyanna said...

Tq infonya.. Sya bru nk Cuba.. Bila tgok fedbck yg postv DRI cstomr RSA mcm nk try je.. Moga mberi kesan PDA saya

romero elbibiyanna said...

Sya bru nk try.. Hopely berksan lh

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy