Total Pageviews

Wednesday, 6 November 2013

DNARS SKIN CARE - RAHSIA KEJELITAAN ASLI

  • MEMBANTU MEMUDARKAN DAN MENGHILANGKAN PARUT
  • MEMBANTU MENGGEBU DAN MENCERAHKAN KULIT WAJAH
  • SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
  • MEMBANTU MENCERAH, MELEMBAP, MENEGANGKAN KULIT WAJAH TANPA PENGLUPASAN
  • MEMBANTU MEREMAJAKAN KULIT WAJAH
KESAN DAPAT DILIHAT DALAM TEMPOH 1-2 MINGGU PENGGUNAAN KRIM SIANG SPF 35 DENGAN TAMBAHAN SERBUK MUTIARA ASLI

DNARS SKIN CARE TRIAL SET KULIT BERMINYAK
* Harga Promosi: RM52.00
(Harga Pasaran : RM 59.90)
* harga belum masuk postage
Pakej terdiri daripada :
1. Magic Beauty Cream
2. Magic Day Cream
3. Sabun Susu Beras x 2 ketul  

Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung.

KEBAIKAN :
* Menghaluskan dan mengecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

CARA PENGGUNAAN SET KULIT JERAWAT
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. Penggunaan magic beauty cream diselang selikan dengan toner treatment
____________________________________________________________
PENCERAHAN SEMULAJADI 

SET NORMAL/JERAGAT 

DNARS SKIN CARE TRIAL SET KULIT NORMAL
HARGA PROMOSI: RM52.00
( PASARAN: RM59.90 ) 

Pakej terdiri daripada :
1.Normal Soap (120g) 
2. Collagen Soap (60g)
3. Magic Day Cream (SPF 35) 6g
4. Moon Cream (6g) 

CARA PENGGUNAAN SET KULIT NORMAL 
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply moon cream/ krim ku-neng

TESTIMONI CUSTOMER SAYA:-

___________________________________________


SABUN BERAS UNTUK KULIT JERAWAT 
Harga Promosi: RM 11.50
(Harga Pasaran : RM 12.90)
KEBAIKAN:-
Membersih & melembutkan kulit wajah, 

menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. 

________________________________________________________

SABUN COLLAGEN UNTUK KULIT NORMAL
Harga Promosi: RM12.50
(Pasaran :RM 13.90)

SABUN MUKA KOLAGEN:-
- Membantu menegangkan kulit wajah.
- Menjadikan kulit lebih anjal.
- Mengurangkan garis halus & kedutan pada wajah.
- Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.
________________________________________________


DNARS TONER COLLAGEN
Harga Promosi: RM 25.90

( Pasaran : RM 27.90 ) 

  • Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering
  • mengecilkan liang pori
  • menyegarkan kulit
  • mengelakkan kekeringan kulit
  • dengan tambahan kolagen sebagai agen awet muda.
  • ________________________________________
DNARS TONER TREATMENT 
Harga Promosi: RM19.90
( Pasaran : RM 21.90) 

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat yang banyak. Gunakan bersama set jerawat untuk hasil yang lebih menakjubkan. 

KEBAIKKAN :-
  •  mengecilkan liang pori.
  • menyegarkan kulit.-
  •  mengelakan kekeringan kulit.- 
  • merawat jerawat/jeragat.
  • _______________________________________________
DNARS YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6gm
Harga Promosi: RM 23.00
(Pasaran : RM 26.90)
KUNYET CREAM
mengandungi kunyit sebagai ramuan utama, membantu menyerlahkan lagi seri wajah anda di samping mengatasi masalah jeragat dan menghilang kedutan yang mengganggu penampilan anda. 
KUNYET CREAM 
KEBAIKAN :
  • Untuk kulit normal/jeragat sahaja. 
  • (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
  • Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. 
  • Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.- 
  • Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah
CARA GUNA :
Dipakai secara berselang seli bersama night cream. 
Pakai secara nipis sebelum tidur.
____________________________________________
  moon cream (normal)                                                                  moon cream (kulit sensitif)
 
MOON CREAM ( NIGHT CREAM ) (6GM)                                  MOON CREAM (SENSITIF)
 Harga Promosi: RM 24.00
(Pasaran : RM 26.90)
MOON CREAM 15GM Harga PromosiRM61.90 
(Pasaran: RM69.90) 

- Membuang sel kulit mati.
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
- Memperbaharui sel kulit mati.
- Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
- Mengecilkan pori-pori.
- Melembapkan dan menggebukan kulit.
- Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.

Semasa tidur, kita berada dalam keadaan rehat secukupnya dan bebas stress. Maka kulit berada dalam keadaan bersedia untuk menyerap segala vitamin yang terkandung dalam krim secara optimum, menembus jauh ke dalam agar mampu bertindak lebih efektif dalam menangani tanda2 penuaan, memperbaiki dan memperbaharui sel2 kulit yang rosak, mengangkat sel2 kulit mati dan meremajakan lapisan kulit dari dalam.
_______________________________________________

 MAGIC DAY CREAM 5GM
Harga Promosi: RM 24.00
(Pasaran : RM 26.90)


ini Magic Day Cream untuk kulit Normal 
HARGA PROMO: RM23.00

Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.-
Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.


* SEMUA HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSTAGE. 
KOS POSLAJU RM6(SEM.), RM9(SABAH/SARAWAK) UNTUK SEKALI POS SAHAJA.
_______________________________________

FREQUENT ASK QUESTIONS

SOALAN :
Ye ke produk ni ok?gelupas tak?sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :
Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...TAPI...sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :
Produk ni dari mana ye?Produk indon ke?ke dr Thailand?sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..

JAWAPAN :
Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 

SOALAN :
Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN : 
Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)

SOALAN :
Produk ni ada KKM tak?Halal ke?

JAWAPAN : 
Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..(yg ni sy lupa nk amik gambar,lain kali sy sertakan ye).

NOT110901141K
NOT111001084K
NOT110904761K

TONER COLLAGEN 
NOT11090476

TONER TREATMENT 
NOT 120403479K

SOALAN :
Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Dalam Trial set Dnars ada :
i) Dua ketul sabun (kalau set jerawat, dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras, satu lagi sabun collagen)
ii) Magic Day Cream
iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...kalau set jerawat..bahan dia lain,kalau set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.

SOALAN :
Boleh tahan berapa lama Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Boleh tahan 1 bulan , xperlu sapu tebal-tebal :) 

SOALAN :
Macam mana cara nak gunakan Dnars skincare ni ye?

JAWAPAN : 
Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT 
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng

Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK 
Siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

Malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment (selang selikan toner treatment dgn krim malam, tak boleh pakai sekaligus)

NOTA: SEMUA HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSTAGE. MINIMUM POSTAGE RM6.00 (SEM.), RM9.00 (SABAH/SARAWAK). 


DNARS PRODUK BUATAN MALAYSIA, HALAL & ADA GMP

SILA LIKE DAN ADD PAGE KAMI UNTUK INFO & PROMOSI TERKINI:

Tips Penjagaan Muka Berjerawat
■ Minum air secukupnya 
■ Elakkan stres dan sentiasa relaks
■ Banyakkan makan sayuran dan buah - buahan
■ Sentiasa mencuci muka dengan air yang bersih 
■ Elakkan memicit jerawat untuk mengelakkan keadaan semakin teruk

■ Lakukan perawatan wajah secara rutin untuk mempercepat penyembuhan jerawat.


1 comments:

suzila hatman said...

salam..gud idea for this blog..nice!
btw nk buat promosi sikit..jom singgah ke http://sbhshop.blogspot.com untuk dapatkan
produk dnars yang murah

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy