Total Pageviews

Wednesday, 19 November 2014

KRIM MEKAR SUTRA (KRIM MUTIARA) MEKAR SEMILUkrim mekar sutra mekar semilu
Krim Mekar Sutra ( Krim Mutiara)
Promosi: RM57
(PASARAN: RM65.00) 
* harga promosi belum masuk poslaju

KULIT SIHAT PUTIH MULUS BERSAMA KRIM MUTIARA MEKAR SEMILU
- Serbuk mutiara diakui mempunyai khasiat semula jadi yang terulung sejak berabad lamanya. Ia sangat popular di kalangan maharani pada zaman kuno, dan selebriti sebagai produk kesihatan dan kecantikan. Khasiat Mutiara diyakini dapat membantu mengekalkan kelembapan kulit, menjaga kecerahan, mencegah unsur pigmen hitam, mencegah penuaan dan kedutan pada kulit. Selain itu ia juga dapat melindungi kulit dari sinaran matahari yang boleh merosakkan kulit. Mutiara juga mengandungi amino acid dan elemen lainnya yang berfungsi menjaga ketahanan tubuh. Amalan ini sesuai digunakan oleh para wanita atau lelaki, tua mahupun muda dan kepada sesiapa sahaja yang berhasrat untuk memiliki kulit yang cerah, halus, lembut dan berseri. 

Mengetahui rahsia khasiat mutiara, Mekar Semilu Beauty Collection mengeluarkan produk Krim Mutiara untuk manfaat kesemua golongan manusia samada perempuan mahupun lelaki. 
Khasiat Krim Mutiara keluaran Mekar Semilu ia mampu membantu merawat dan mencantikkan kulit wajah, menghilangkan jerawat dan kesan parut jerawat, memudarkan pigmentasi pada wajah, mencerahkan kulit tanpa penglupasan, meyingkirkan sel-sel kulit mati dan merangsangkan pengeluaran sel- sel kulit baru juga mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka. Ia juga dapat mengurangkan garis- garis halus dan kedutan, menjadikan kulit kelihatan segar & berseri serta mengandungi agen anti penuaan sekaligus membantu melembapkan kulit wajah yang kering. 

KRIM MUTIARA ini juga mengandungi ekstrak bunga teratai yang khasiatnya membantu untuk merawat pendarahan dan jangkitan kulit kerana bakteria.
Ramai yang telah menggunakannya dan berpuashati dengan hasilnya. Cubalah!


3 PERKARA YANG PERLU DIELAKKAN!!
  • Jangan sesekali menyentuh jerawat dengan tangan yang kotor kerana ia boleh menyebabkan jangkitan kuman dan jerawat merebak ke bahagian lain.
  • Usah menggunakan ubat gigi untuk mengecutkan jerawat kerana dikhuatiri menyebabkan melecet.
  • Elakkan memicit jerawat dengan menggunakan kuku kerana akan meninggalkan parut pada wajah. 
TESTIMONI:-
Testimoni Krim Mekar Sutra
testimoni Krim Mekar Sutra @Krim Mutiara Mekar Semilu
Dapatkan Harga Borong dengan belian 10 unit sahaja!
Stok amatlah terhad, Krim yang sangat laku... tak rugi guna krim mutiara@ Krim mekar sutra ni.. sangat puas hati :)


0 comments:

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy