Total Pageviews

Tuesday, 11 December 2012

PRODUK SECRETLEAF ( BELIAN RM100 KEATAS POSLAJU PERCUMA UNTUK SEMENANJUNG SHJ)

PROMOSI untuk produk Secretleaf bermula 18 Julai - 31 Julai 2016 
SECRETLEAF
PROMOSI PRODUK SECRETLEAF

1) Peptide Spot Serum 
PROMOSI: RM80 
harga biasa: RM89.90
.
2) Arbutin Natural Lightening Cream
PROMOSI: RM35
harga biasa: RM39.90
.
3) Pure Oil Series 01 (minyak argan)
PROMOSI: RM50
harga biasa: RM63
.
4) Toner 
PROMOSI: RM40
harga biasa: RM49.90
.
5) Sabun Bee Venom 
PROMOSI: 2 unit RM80
harga biasa: RM49.90/unit
.
6) Colorblock Translucent Loose Powder
PROMOSI: RM40
harga biasa: RM48
.
7) Colorblock Flawless Foundation 
PROMOSI: RM30
.
8) CC Cream 
PROMOSI: RM120
Pembelian RM100 keatas Percuma Poslaju untuk Semenanjung shj.
_________________________________________________________

ADAKAH ANDA BARU NAK CUBA -CUBA PRODUK SECRETLEAF? TAPI RASA RAGU- RAGU KAN?? TAKUT TAK SERASI PULAK KALAU BELI SET BESAR. 
TAKPE ... TAKPE..... KINI DAH ADA SET PERCUBAAN MINI. CUBA SET KECIL INI DULU BOLE TAHAN DALAM 10 HARI... 
DAH TRY SELAMA 10 HARI BOLE LAH RASA BEZANYA DENGAN PRODUK LAIN KAN??? 
SET INI HANYA RM65.00 ADA 7 ITEM YG KECIL KECIL DALAM NYA
set percubaan mini secretleaf
SET PERCUBAAN MINI SECRETLEAF

SET PERCUBAAN MINI ( 7 ITEM)
HARGA: RM65 ( belum masuk poslaju) 

Amat sesuai untuk kulit bermasalah Jeragat/ jerawat/ pencerahan
Ada 7 produk dlm 1 set mini iaitu:
1) sabun bee venom (15gm)
2) toner
3) peptide serum
4) pure oil series 01
5) krim siang
6) arbutin lightening cream
7) moroccon lava clay powder


7 produk yang dipilih ini merupakan hasil dari feedback pengguna dan sokongan dari kajian in-vivo, in-vito dan klinikal ke atas bahan yang digunakan di dalam produk kami. Ini adalah cara pengunaan umum produk berkenaan (mengikut turutan nombor):

✔1. Bee-Liv Bee Venom Beauty Bar (45gm)
Pilihah paling best dengan bisa lebah, peptide dan 4 bahan tepilih lain. Bukan setakat membersihkan wajah, bahkan ia mengawal melanin dan bakteria, mencerahkan kulit dan menghilangkan jrawat.

2 kali sehari setiap hari

✔2. Herbawhite Natural Lightening (100ml)
Tanpa alkohol. Tidak melekit. Dengan batu machite. Menyediakan kulit untuk serum, mengurangkan pores, mengawal melanin
2 kali sehari setiap hari

✔3. Peptide Perfection Spot Serum = 18ml
Pilihan peptide dan agen pencerah terbaik dari Eropah. 
Treatment intensif untuk jeragat, parut dan menegangkan kulit - pakai di kawasan bermasalah sahaja.

Jika anda mempunyai jeragat atau parut atau tona tak sekata – gunakan di kawasan bermasalah sahaja. Jika tidak, gunakan di seluruh wajah.

2 kali sehari setiap hari.

Serum ini juga boleh digunakan untuk kedutan di sekitar mata dan boleh memberikan kesan segera (5 minit) dan kesan jangka panjang.

✔4. Pure Oil Series 01 Argan Oil 15 ml
Memperbaiki kulit dari dalam. 100% minyak argan asli.

Sapukan di seluruh wajah 2 kali sehari atau sekali sekali (malam sahaja). Minyak Argan juga boleh digunakan untuk rambut dengan dimasukkan dalam syampoo yang sedia ada (untuk rambut sekurang-kurang seminggu sekali tetapi bagi yang selalu mewarnakan rambut atau mengeringkan rambut menggunakan dryer – 3 kali seminggu). Ianya juga boleh digunakan untuk strechmark atau parut dengan menyapukannya 2 kali sehari di kawasan berkenaan.

✔5. Argan Age-Reversal Day Cream 15gm
Melindungi kulit dari 9 tanda penuaan dan mencerahkan kulit dgn STEM CELL ORANGE

Gunakan 1 kali sehari.

✔6. Arbutin Natural Lightening Cream 15gm
Mengawal melanin dan memperbaiki sel kulit dengan kehebatan Arbutin dan 5 herba terpilih dari Korea.

Gunakan 1 kali sehari.

✔7. Moroccan Lava Clay Powder 50gm
100% MINERAL galian yang diimport dari Morocco. Sebagai masker dan skrub, membuang sel kulit mati, Gunakan 3 kali seminggu. Sewaktu membersihkannya dari wajah, pastikan anda mengosokkan untuk berfungsi sebagai skrub. Boleh juga 
digunakan untuk rambut.

KOMBINASI produk yang merawat dan memperbaiki lapisan luar dan lapisan dalam kulit anda khusus untuk JERAGAT.

Cara guna Set Percubaan Mini:-
1. Basuh muka dgn sabun Bee venom. Bilas & keringkan.
2. Sapu Herbawhite toner dgn pad kapas. Biarkan meresap.
3. Titik dan sapu Peptide Serum pada jeragat atau parut sehingga dgn baik.
4. Titis 2 -3 titik pure oil 01 pada tapak tangan, seterusnya sapu minyak ke seluruh wajah dan leher. Urut perlahan sehingga meresap dan biarkn 5 minit.
5. Sapu dengan rata Argan Day Cream pada waktu siang, atau Arbutin Cream pada waktu malam utk kulit wajah sempurna. 

Gunakan masker Moroccan Lava Clay Powder 2 -3 kali seminggu. Buka sachet dan bancuh bersama 2 sudu kecil air dan titis minyak pure oil 01. 
Sapu masker ke seluruh wajah n leher dan biarkn ia kering selama 5 minit. 
Bilas dgn air sambil menggosok perlahan spt skrub muka. Bilas wajah sehingga bersih. 
Lava clay juga boleh digunakn sebagai masker rambut utk rambut lebih sihat dan lebih lembut. 
Minum Amazonia collagen pd waktu pagi dgn membancuh 1 sachet dgn 150ml air, atau campurkn ke dlm minuman kegemaran anda utk membantu kecantikan kulit dan kesihatan sendi.

TESTIMONI:-

______________________________________
secretleaf argan moisturising soap, argan hydrating cleanser
Dari kiri: Argan Moisturising Soap, Sabun Bee Venom, Argan Hydrating Clenser 
Memperkenalkan 3 pembersih berbeza dari Secretleaf dengan asas natural,  tanpa sulphate (SLS/SLES) atau paraben. Untuk kegunaan wanita atau lelaki dan semua peringkat. 

1) MOISTURISING SOAP WITH ARGAN OIL RM29.90 (65GM)
Sabun Muka Pelembap dengan Minyak Argan adalah sabun pembersih yang menghilangkan kotoran dan ketidaksempurnaan pada masa yang sama mengekalkan kelembapan kulit anda dengan kebaikan minyak Argan organik. Ianya juga mengandungi Kolagen marin untuk membantu mengurangkan garis halus dan kedutan dan extrak licorice bagi mencerahkan kulit secara semuladi, menghilangkan parut dan jeragat. Sesuai untuk semua jenis kulit. 
**** DISYORKAN UNTUK KULIT MATANG 



2) ARGAN HYDRATING CLEANSER RM 29.90 (95ML)
- Pembersih wajah pilihan no 1 ini adalah satu inovasi yang memberikan pembersih yang sungguh lembut, membersih secara mendalam dan melembapkan kulit dengan kemewahan minyak argan dan extrak rumpai laut. Ekstrak ini memberikan perlindungan kepada kulit daripada pencemaran dan memberikan kulit yang bersih, segar dan sihat. Pembersih wajah ini adalah Pemenang Anugerah Produk Pilihan Lisa 2014.
*** DISYORKAN UNTUK KULIT REMAJA ATAU KULIT ROSAK

3) BEELIV BEE VEMOM BEAUTY BAR RM49.90 (45gm)
Bee Venom Beauty Bar mengandungi bee venom, marine collagen, stem cell oren, aloe vera organik , Vitamin E and peptide untuk memberikan penjagaan anti penuaan yang sempurna. Rasakan perubahan kulit anda dengan wajah yang lebih lembut, nampak lebih muda dan kulit lebih lembap, cerah seawal 14 hari. 
Sabun sangat sesuai untuk :
✔ Jerawat walaupun jerawat yang serius
✔ Bintik-bintik Hitam
✔ Jeragat
✔ Kulit Kasar
✔ Kulit Kusam
✔ MENCERAHKAN KULIT
SESUAI untuk SEMUA JENIS KULIT.
____________________________________________________________________


Sabun Bee Venom
Sabun Bee Venom
RM49.90 

ALHAMDULILLAH, RAMAI YANG DAH BERJAYA. Macam-macam masalah kat mukaa? 
jeeraagat la, jeraawat la.
Atau nak waajah lebih putiiihh. Anda boleh mencubanya justeru ribuan yang lain dah cuba dan berjaya.
Dengan hanya menggunakan bahan-bahan terpilih seperti sengat lebah sebenar, peptide, stem sel oren, kolagen peptide, aloe vera dan Vitamin C, dan TANPA PARABEN atau SULPHATE. Anda akan teruja sebaik sahaja basuhan wajah pertama menggunakannya.
Bee-Liv Bee Venom Beauty Bar dikilangkan oleh Secretleaf yang memiliki kilang GMP, HALAL dan ISO9001 dan diluluskan oleh KK.M.
________________________________________________________________


SECRETLEAF PEPTIDE PERFECTION SPOT SERUM:
Tidak Melekit, berminyak, bebas Paraben, lembut dan wangi


PASARAN: RM89.90

MASIH MENCARI SERUM JERAGAT YANG BERKESAN?
Penantian Anda Berhenti Sekarang dengan Secretleaf Peptide Perfection Spot Serum.

Penawar Jeragat yang terbukti berkesan mengurangkan kesan jeragat seawal 4 hari. 

TERBUKTI SECARA KLINIKAL KE ATAS WANITA ASIA DENGAN KEPUASAN 100%. Secretleaf Peptide Perfection Spot Serum diperkuatkan lagi dengan ekstrak licorice dan juga collagen booster (penggalak kolagen) yang bukan sahaja menjadikan kulit anda cerah berseri, bahkan ianya menegangkan kembali kulit, menjadikan anda kembali muda sentiasa.

Diformulasi KHUSUS untuk rawatan intensif bagi JERAGAT, PARUT, TONA TAK SEKATA dan KEDUTAN, pengunaan berterusan menjadikan anda cerah ketara tanpa risiko pengelupasan, pedih atau kulit menjadi nipis.

Dicipta eksklusif oleh Secretleaf, dengan pilihan bahan aktif yang diuji secara saintifik, Peptide Perfection Spot Serum menjadi pilihan terbaik anda untuk kejelitaan anda.

______________________________________________


ARGAN CLEANSER SECRETLEAF
argan hydrating cleanser secretleaf
ARGAN HYDRATING CLEANSER 95ML 
(HARGA PASARAN : RM 29.90)

Argan Hydrating Cleanser merupakan pembersih muka yang diformulasi dengan 97% bahan semulajadi, berfungsi membersihkan wajah secara mendalam tanpa menjejaskan struktur kulit, yang seringkali terhasil dengan menggunakan pencuci muka biasa. 

Diformulasi khas untuk kegembiraan kulit yang berpanjangan, Argan Hydrating Cleanser bersifat sedikit berasid, menyamai pH kulit normal yang sangat penting dalam memastikan struktur lapisan kulit sentiasa sihat dan mengekalkan kandungan kelembapan semulajadi serta lapisan lipid pada kulit pada tahap yang optimum. Argan Hydrating Cleanser menggunakan pembersih berasaskan asid amino yang serupa dengan komposisi kulit dan sangat lembut kepada struktur kulit, tidak menggunakan pembersih jenis ‘sulfate’ yang boleh mengikis lapisan semulajadi kulit dan menyebabkan kulit kering, kemerahan dan rosak. Ia juga bebas bahan kimia paraben, petroleum (mineral oil) dan bahan pengawet. 

KANDUNGAN & KHASIAT :
* Minyak argan asli yang terkenal dengan gelaran ‘Cecair Emas Maghribi’ dapat memberikan kelembapan yang tinggi pada kulit. 

* Ekstrak alga Fucus Bladderwrack pula berupaya memberi perlindungan kepada kulit sehari-hari dari kesan buruk akibat pencemaran persekitaran seperti habuk, debu dan UV matahari daripada menjejaskan kulit. 

* Ekstrak lidah buaya menjadikan kulit lebih segar, sihat dan terlindung dengan kesan penyejukan dan pelembapan kulit yang maksima. 

Ia sesuai diguna oleh semua jenis kulit kerana formulasinya yang tidak merengsakan kulit, dan sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk pembersihan kulit yang lebih mendalam, perlindungan kulit berpanjangan, serta kelembapan maksima. 

• Membersih muka secara mendalam tanpa menjejaskan struktur semulajadi kulit 

• Tanpa ‘sulphate’ yang boleh mengikis lapisan kelembapan semulajadi kulit 

• Diperkaya dengan ekstrak alga lautan Mediterranean yang berupaya melindungi kulit daripada kesan buruk persekitaran seperti UV matahari, habuk, debu, asap dan pencemaran udara 

 • Ekstrak alga tinggi dengan zat galian mineral yang diperlukan sebagai nutrient kepada kulit, turut berkesan memberikan kelembapan yang tinggi dan berpanjangan untuk kulit 

• Kandungan minyak argan organik membantu proses pembaikpulih kulit dengan kandungan Vitamin E dan Omega 6 & 9 yang menyerupai lapisan lipid kulit 

• Aloe Vera berfungsi menyejukkan kulit, mengurangkan iritasi dan keradangan serta melembap 

• Diformulasi dengan ‘teknologi kegembiraan kulit’ dengan pH sedikit berasid (pH 6) yang menyerupai pH kulit (pH 4.5 - 6.5) supaya struktur kulit tidak terjejas, malahan lebih terjaga dan dilindungi 

• Bebas paraben, petroleum (mineral oil), dan sulphate 

• 97% menggunakan sumber semulajadi (natural).
_____________________________________________________
HERBAWHITE NATURAL LIGHTENING TONER SECRETLEAF 100ML
herbawhite natural lightening secretleaf
Herbawhite Natural Lightening Toner 100ml
(Pasaran :RM48.90)
pos :sem. RM6.00, Sabah/Sarawak:RM9.00

Herbawhite Natural Lightening Toner menggabungkan khasiat khazanah tumbuhan semulajadi dan sumber galian batu permata “Malachite” yang menjadi simbol keharmonian masyarakat purba Mesir dan hiasan kaum wanitanya sebagai perlindungan dan penyembuhan dari penyakit. Batu permata Malachite juga sering dijadikan serbuk dan diguna untuk kecantikan kulit mereka. - 

Kelebihan Herbawhite Natural Lightening Toner Secretleaf :
  • Mencerahkan kesan jeragat, parut dan bintik hitam sehingga 40% lebih cerah (kajian in-vivo terhadap bahan aktif Herbawhite)
  • Menyamaratakan tona kulit agar kelihatan cantik, berseri dan bebas celaan
  • Mengecilkan liang-liang pori yang besar dan terbuka
  • Mengawal kulit berminyak dengan menghadkan pengeluaran sebum terutama di zon-T (dahi dan hidung)
  • Membantu melancarkan proses detoksifikasi kulit iaitu pembuangan bahan toksik dari dalam sel kulit
  • Menegangkan kulit wajah agar kelihatan muda remaja
  • Mengurangkan tahap kerosakan kulit dengan kandungan antioksida yang tinggi
  • Membantu meningkatkan tahap kolagen dan elastin semulajadi untuk keanjalan kulit
  • Melembap dan mengembalikan nutrient semulajadi pada kulit agar sentiasa sihat semulajadi serta kekal lembap tanpa kelihatan berminyak

Bahan aktif utama:
Gabungan 5 ekstak pencerahan dari Korea iaitu akar licorice, akar mulberry, akar Sophora, daun pisang kaki dan ekstrak kousa; ekstrak cendawan dari Eropah Timur, ekstrak batu permata Malachite dari Perancis dan asid amino dari Jepun. 

Maklumat tambahan:
Tanpa alkohol, paraben, silikon dan pewangi sintetik
Khasiat 4-dalam-1: Mencerah, Melembap, Detoksifikasi & Mengecilkan Liang Pori

_______________________________________________________________________


moroccan lava clay powder

moroccon lave clay powder secretleaf
moroccon lava clay powder
MOROCCON LAVA CLAY POWDER
PASARAN: RM49.00







________________________________________________________________________

MOISTURIZING FACIAL SOAP WITH ORGANIC ARGAN OIL
HARGA PASARAN : RM29.00

KETERANGAN PRODUK :

Sabun pembersih yang membersihkan kekotoran sambil memberi kelembapan kepada kulit yang terhasil daripada kebaikan minyak argan.



Turut mengandungi marin kolagen yang membantu mengurangkan garisan halus dan kedutan pada kulit muka. 



Ekstrak likuoris membantu mencerahkan ton warna kulit, parut jerawat dan bintik-bintik hitam.



Diformulasikan tanpa SLS iaitu sejenis ejen buih yang menghakis dan menyebabkan kulit menjadi lebih sensitif.



Sesuai untuk semua jenis kulit.

- menghilangkan parut dan bekas jerawat serta mengekalkan keseimbangan kulit muka.  



CARA PENGGUNAAN :

Gunakan 2 kali sehari untuk kulit yang bersih dan cerah. lepas cuci muka lap dengan towel bersih. kemudian sapulah dengan Minyak Argan Pure Oil Series 01. 


TESTIMONI: ( AS AT 13 AUGUST 2015)
Hanya dengan Secretleaf Moisturising Soap with Argan Oil dari chickenpox sampai sekarang. Tiada parut dan kulit lebih cerah.

__________________________________________________________

PURE OIL SERIES 01 : ARGAN OIL

ISI KANDUNGAN : 15ml
HARGA PASARAN : RM63.00 ( as at 1 jan 16)

ALL - IN - ONE THERAPY FOR SKIN, HAIR AND NAILS

Ramai yang takut menggunakan minyak di wajah. TAPI tahukah anda, MINYAK ARGAN sangat ringan dan senang menyerap. Menyebabkannya ianya tidak menjadikan wajah anda nampak berminyak.
DAN MINYAK ARGAN YANG ASLI, berwarna sedikit kuning, berbau sedikit semacam kacang, adalah minyak kecantikan paling popular di dunia dan digunakan oleh pelbagai jenama antarabangsa.

Dapatkan sekarang 100% original, hanya dari Secretleaf.


KELEBIHAN PURE OIL SERIES 01 :
Untuk kulit :
Sbg antioxidant yang tinggi yang dapat meneutralkan radikal bebas.
dpt mengurangkan kedutan pada kulit
membina keanjalan kulit
asid lemak yang tinggi dapat menghasilkan kelembapan dan melawan kulit kering.
dapat membantu merawat dan mengurangkan parut-parut pada kulit

Untuk rambut : 
memberi kelembapan dan kilauan pada rambut yang kering.
melembut dan menyuburkan rambut yang keras
menghalang rambut rosak yang terjadi hasil daripada pendedahan kepada cahaya matahari atau alat rawatan rambut.
boleh juga digunakan sebagai ' hot oil moisture treatment '

Untuk kuku :
menguat dan membaiki kuku serta melembutkan celahan jari dengan penggunaan setiap hari.

CARA PENGGUNAAN :
Titiskan 2-4 sekitar wajah dan leher, pada rambut atau kuku setiap pagi dan sebelum tidur. ( atau seperti yang disyorkan oleh pakar kulit anda )


TESTIMONI:-





TESTIMONI:
1) PUAN EMMA 012-3794795
" Sejak menggunakan Pure Oil Series 01 Argan Oil, ramai yang memuji perubahan saya dan yang paling best apabila orang menyangka saya lebih muda dari usia sebenar saya. Saya amat berpuashati, ternyata produk Secretleaf terbaik di pasaran. Kalau dulu, kulit saya tidak bermaya dan suram, sekarang saya boleh berbangga dengan kecantikan kulit saya. Pemulihan amat nyata berbeza dari produk yang ada di pasaran yang pernah saya cuba".
KHASIAT YANG TERBUKTI

RAMBUT                                                                      KULIT 
- sangat sesuai untuk rambut kering                           - Anti penuaan menjadikan kulit lebih muda 
- membantu menyelesaikan masalah rambut            - Melembapkan kulit kering  
bercabang                                                                     - Mengurangkan kesan parut                                                                              
                                                                                        - Merawat masalah jeragat 
- membantu menyihatkan kembali rambut akibat     - Mengurangkan strech mark 
penggunaan pemanas atau mewarnakan rambut     - Menghilangkan Chicken Pox 
- boleh membantu menyuburkan kembali rambut     - Menyihatkan kulit    

                                                                                      - Menyegarkan kembali kulit yang kusam.


PURE OIL SERIES 01 ADALAH 100% MINYAK ARGAN TANPA CAMPURAN WALAUPUN AIR. BERWARNA KEKUNINGAN DENGAN SEDIKIT BAU KEKACANG DAN TIDAK RINGAN ADALAH CIRI UTAMA MINYAK ARGAN ASLI 


 Membantu merawat kulit yang rosak akibat   penggunaan produk lain yang mengandungi  bahan kimia merbahaya   


PERINGATAN !!
Jangan letak betul-betul di bawah sinaran matahari.
Jangan melebihi 6 bulan selepas tarikh dibuka.
________________________________________________________________________

PURE OIL SERIES O2 : ORGANIC TEA TREE OIL

ISI KANDUNGAN : 30ml 
HARGA PASARAN :RM 29.00

THE NATURAL REMEDY FOR ACNE, PIMPLES AND BLEMISHES.
PURE OIL SERIES O2 is 100% organic tea tree oil ( Melaleuca alternifolia ) that has long been used as traditional medicine to treat acne, pimples, skin cuts, burns and infections. Its highly potent antibacterial, antifungal, antiviral and antiseptic qualities are very effective against bacteria, viruses, fungal infections, mites and lice.

CARA MENGGUNAKAN PURE OIL O2 :
Untuk jerawat, kulit bermasalah ( jerawat merah / bernanah ) dan rawatan parut.

Campurkan 1 bahagian PURE OIL O2 dengan 9 bahagian air.
CELUPKAN putik kapas ke dalam larutan dan sapu terus pada kawasan bermasalah dengan muka yang bersih ( bebas daripada sebarang mekap dan kimia ). 
ulang sebelum tidur ( kekerapan dalam seminggu bergantung kpd keadaan kulit )

Untuk merawat luka kecil dan kuping luka.
Bersihkan luka dan sapukan PURE OIL O2 terus pada kawasan berkenaan 2-3 kali pada hari pertama.
ulang 2 kali sehari sehingga sembuh.

Untuk kesan terbakar dan melecur.
Lalukan kawasan kulit yang bermasalah di bawah air yang mengalir ataupun beg ais selama 1 minit.
Kemudian sapu PURE OIL O2 pada kawasan kulit yang bermasalah selama 10 minit dan lalukan kembali kawasan kulit tersebut bawah air yang mengalir.

Untuk menghilangkan / mengurangkan kelemumur.
Guna 5% PURE OIL 02 atau titikkan beberapa titis ke dalam syampu untuk merawat kelemumur,kulit kering, berminyak atau kulit kepala gatal.

PERINGATAN !!!
JIKA ANDA MEMPUNYAI KULIT SENSITIF, JANGAN SAPUKAN PURE OIL O2 TERUS KEPADA KAWASAN KULIT MELAINKAN SETELAH DILARUTKAN DENGAN SEBAHAGIAN AIR.
TEA TREE BERBAHAYA JIKA DITELAN.
JAUHKAN DARIPADA HAIWAN DAN KANAK-KANAK
TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG ATAU IBU YANG MENYUSUKAN.
________________________________________________________________________

 MEMPERKENALKAN BEDAK MUKA SECRETLEAF
COLORBLOCK TRANSLUCENT LOOSE POWDER
color block translucent loose powder
RM48.00 

Colorblock Translucent Loose Powder adalah bedak yang ringan, halus tanpa warna yang serasi dengan semua tona kulit, memberikan kesempurnaan kulit tanpa berminyak dan peluh sepanjang hari. Ia menghasilkan wajah lebih halus, membantu mengecilkan liang pori, mengurangkan kesan kedutan serta menjadikan wajah kelihatan lebih segar & berseri, walaupun tanpa solekan. Ia membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah secara semulajadi dengan kandungan asid amino dan Vitamin E. Sesuai untuk semua jenis kulit.

The perfect finish for your everyday look, this soft, super light loose powder create a silky & powdery finish on skin, perfectly match all skin tone for all day oil-free appearance. It helps control excessive oil & sweat to give matte skin effect without drying out the skin with its highly purified, amino acid coated minerals.
Added with amino acids and Vitamin E, this loose powder provide skin with natural moisturization to keep skin looking healthy and youthful.

What more, this exclusive translucent powder contain light-reflecting pigment that reduce appearance of fine lines and imperfections, plus helps create a flawless finish to your make up, or a refreshing, healthy-looking skin even without makeup or foundation. It gives perfectly natural look on all skin, long lasting without clogging the pores. Suitable for any skin types.
______________________________________________________________________




CARA ORDER SMS/WHATSAPP SAYA; 012-372 7849

EMAIL PUN BOLEH: azudanyini@gmail.com






4 comments:

iKLiL HuDa said...

boleh sy tau ape beza pure oil series 01 dgn 02?sbb bce kedua dua nya ade membantu psl jerawat..muke sy berjerawat di bahgian pipi kiri kanan sblh bwh dan dagu shj..merah2 besar2 dn sakit..kesan pn ssh nk ilang..sy ibu sdg mnyusu bdn pd anak..

norwahida ismail said...

Adakah pure oil series 01 selamat digunakan oleh ibu mengandung?

farra said...

nk tanya, argan oil set ni packaging baru ke?

nur ezzati said...

Sy rasa .ni pendapat sy. Apa sy baca sblm sy beli argan oil. 01 utk kulit yg tak teruk sgt. 02 yg mslh jerawat dan jeragat yg teruk. Argan oil kotak merah skrng. Sy pon baru cuba secretleaf. Tp sy hanya cuba toner dan argan oil 01

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy