Total Pageviews

Monday, 10 December 2012

PRODUK TROPICA BEAUTY AMAT BERKESAN MERAWAT RUAM DAN EKZEMA

TROPIKA BEAUTY CHE TA
Rangkaian produk Tropika Beauty 


Rawatan alternatif untuk masalah ruam, ekzema dan kulit sensitif! Semua Produk keluaran Tropika Beauty boleh merawat Ruam bayi, ruam lampin, ruam panas, ruam susu, kudis, kulit kepala berkuping, kulit kering & gatal.

( HARGA PROMOSI: RM 59.00)
harga promosi belum masuk poslaju 


STARTER KIT INI MENGANDUNGI:
1) BABY HAIR AND BODY OIL 100ML
2) BUBBLE WASH 100ML 
  • Baby nature's gift adalah produk minyak kelapa dara (vco) sebagai rawatan pilihan untuk merawat ekzema tanpa steroid. 

  • Mandian dan minyak dari bahan asli (natural) utk si manja. 
  • Sesuai untuk kulit ekzema, ruam lampin, ruam panas, kulit kepala berkuping (cradle cap), penyakit radang kulit, kulit sensitif serta melebat dan menyihatkan rambut.
  • Sesuai untuk kegunaan dari bayi sehingga kanak - kanak malahan juga mungkin sesuai untuk orang dewasa.
  • Mudah dibawa ke mana - mana kerana packing yang comel dan sesuai direka sebagai free gift.
tropika beauty
baby Nature' s gift Tropika Beauty

PROMOSI: RM59.OO



_______________________________________________________

TROPIKA VIRGIN COCONUT OIL ( SET LAVENDER ) 


TROPIKA BABY HAIR AND BODY OIL LAVENDER (30ml) :
PROMOSI: RM17.00
(PASARAN : RM 20.00)

  • Bahan asas utama produk ialah minyak kelapa dara
  • Minyak kelapa dara (Virgin coconut Oil) telah terbukti secara saintifik dan klinikal sangat baik untuk kesihatan kulit.

_______________________________________________________________________


TROPIKA BABY SOAP LAVENDER (50gm)
PROMOSI: RM12.90
(PASARAN : RM 13.90)
  • TROPIKA VIRGIN COCONUT OIL BABY SOAP IS AN  ORGANIC HANDMADE SOAP, CONTAIN HIGH PERCENTAGE OF VIRGIN COCONUT OIL (VCO) WHICH IS RICH IN VITAMIN E AND ANTI OXIDANTS TO GENTLY SMOOTH THE SKIN, HAS NATURAL ANTI BACTERIAL, ANTI VIRAL AND ANTI FUNGAL PROPERTIES OF LAURIC ACID. COMPLETELY FREE FROM HARMFUL CHEMCAL AND SUITABLE FOR BABIES AND TODDLERS IN TRAETING NAPPY RASH, EKZEMA OR ANY OTHER SKIN INFECTIONS. 
  • ___________________________________________________________________
  • KINI TERDAPAT DALAM SIZE BESAR !!
  • TROPIKA BABY HAIR AND BODY OIL LAVENDER 125ML
Baby Oil Lavender (125ML) 
PROMOSI: RM63.00
(PASARAN : RM 75.00)
RUAM LAMPIN,RUAM PANAS,RUAM SUSU,ECZEMA serta masalah alahan kulit bayi kini boleh dirawat dengan sempurna menggunakan produk Tropika Baby Hair & Body Oil

Dirumus sepenuhnya daripada Minyak Kelapa Dara (Virgin Coconut Oil), produk terbaik di dunia tanpa minyak mineral,bahan toksin,paraben atau steroid yang memudaratkan kesihatan bayi. Kaya dengan Vitamin E ,serta bersifat anti oksida,Tropika Baby Hair & Body Oil memelihara serta melindungi kulit bayi daripada serangan bakteria dan kulat.

Di datangkan dengan aroma Lavender yang bertindak sebagai anti-stress,ia berupaya merangsang serta menenangkan minda bayi . PRODUK ALAMI MESRA BAYI itulah komitmen kami untuk bayi anda.
 PRODUK 2in1 - MERAWAT MASALAH ALAHAN KULIT SERTA MELEBAT & MENYIHATKAN RAMBUT BAYI ANDA

 LOSYEN INI TIDAK MENGANDUNGI STEROID & BEBAS DARIPADA SEBARANG BAHAN KIMIA

CARA PENGGUNAAN:- 
Mandikan bayi anda dengan Tropika Baby Soap,kemudian sapu seluruh badan bayi dengan Tropika Baby Hair & Body Oil terutamanya di bahagian yang sensitif dengan alahan kulit.

TESTIMONI:





_______________________________________________________


TROPIKA VIRGIN COCONUT OIL PERISA BLACKCURRANT
ISI KANDUNGAN : 85ml
PROMOSI: RM26.00
(PASARAN : RM 29.90)

KELEBIHAN VCO TROPIKA BLACKCURRANT FLAVOR:-
  • Membunuh bakteria yang menyebabkan kurap, athletes foot, ruam lampin bayi.
  • memberi sumber nutrisi untuk tenaga segera, meningkatkan tenaga dan stamina.
  • Meningkatkan kadar metabolisme pada seluruh set tubuh dan diserap terus sbg komponen tenaga dalam badan.
  • mengurangkan kadar kolestrol dan ia adalah alternatif terbaik berbanding minyak-minyak lain yang mengandungi kolestrol yang tinggi.
  • mengawal kencing manis, pankreas lebih efisien mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah dan keperluannya.
  • awet muda, anti oksida semulajadi di dalam minyak kelapa dara adalah penghambat pembentukan radikal bebas.
  • melebat dan mencantikkan rambut, menghilangkan kelemumur serta menguatkan akar rambut, sel rambut akan mendapat tenaga dan zat yang mencukupi untuk pertumbuhan yang maksima.
  • kulit menjadi lebih lembut, licin dan halus kerana minyak kelapa dara mempercepatkan proses penggantian sel - sel kulit yang mati dengan sel yang baru selain melindungi kulit dari sinaran ultraviolet.
  • merawat dan membantu menyembuh penyakit ekzema dan dermatitis.
__________________________________________________________
TROPIKA LAVENDER LOSYEN KELAPA DARA ( 30ML)
PROMOSI: RM17.00
(PASARAN :RM 20.00)


KELEBIHAN TROPIKA LAVENDER LOSYEN KELAPA DARA:-
  • MERAWAT SERTA MENYEMBUH ENZECMA DAN DERMATITIS
  • LOSYEN MESRA BAYI, SESUAI DISAPU PADA KULIT BAYI YANG MENGALAMI RUAM LAMPIN
  • MERAWAT LUKA PENYAKIT DALAMAN SEPERTI LUKA KENCING MANIS
  • MERAWAT DAN MENYEMBUH JERAWAT, PANAU, LUKA AKIBAT KEMALANGAN ATAU PEMBEDAHAN, KULIT BERSISIK, MELECUR TERKENA MINYAK PANAS DAN MERAWAT TUMIT KAKI YANG PECAH.
  • MELEBAT BULU HAIWAN PELIHARAAN
  • MEMUDARKAN TANDA REGANGAN ( STRETCHMARK )KETIKA HAMIL
  • MENYIHAT DAN MELEBATKAN RAMBUT
  • LOSYEN INI MENGANDUNGI VITAMIN E DAN SESUAI DIGUNAKAN SEBAGAI PELEMBAP SEMULAJADI.
___________________________________________________________
BABY HERBAL CREAM 
Che Ta: Baguih betoi baby ‪#‎herbalcream‬ ‪#‎Tropika‬ ni.
Senang guna. Tak berminyak dan tak panas. sapu je kat anak. 100% tak de bahan kimia. Bebas paraben.
Lekaih try produk jenamaTropika 

untuk melegakan pernafasan si manja secara natural. Paling best diperbuat dari minyak ‪#‎kelapadara‬, halia , minyak kayu putih semua bahan herba dari hutan tropika.




Che Ta pengguna herbal cream tropika
Diva popular pun pengguna setia produk natural bayi & kanak2 Tropika..nak habag mai baby herbal krim paling feveret Che Ta


Baby Herbal Cream
Baby Herbal Cream
PROMOSI: RM34.00
(PASARAN : RM 39.90)


NOTA: SEMUA HARGA PROMOSI BELUM MASUK POSLAJU. MINIMA CAJ POSLAJU RM7(SEM.), RM10(S/S).

PEMBELIAN SECARA BORONG ( 10 UNIT KEATAS):
PEMBELIAN SECARA BORONG TROPIKA LAVENDER SILA EMAIL KAMI : azudanyini@gmail.com 
SILA BAGI:-
1) NAMA
2) KUANTITI 
3) LOKASI ANDA




5 comments:

wanie nur said...

hai,saya nak order TROPIKA BABY SOAP LAVENDER (50gm) RM11. tapi sebelum tu nak tanya,anak saya ada masalah eczema, sesuai tak sabun ni?ada orang suggest beli. boleh hilangkan parut tak?
sms saya di 0132924117

ZazNami na said...

salam sy nk tya baby oil y ptama tu ngm losyen y no 6 tu sma ke..baby oil tu cair n losyen kuning pekat kan..losyen tu da xde kluar lgi ke..?

diana jhepun said...

ada jual 1 set tak? stater kit tu 1set?

Azieera TajulRahim said...

Promosi ni sampai bila? Sampai januari tahun depan tak?

Cheetah Mashitah said...

Berminat nak buat side income yang terjamin halal & secara online?
KLIK TAWARAN BERNIAGA DENGAN MODAL RENDAH

Post a Comment

Copyright © produk kecantikan, kesihatan, jamu dan set bersalin murah dan asli. Designed by Whitey Mommy